AREA Objavljeno Februar 28, 2005 Deli Objavljeno Februar 28, 2005 (popravljeno) Moja dva razmišljata o začasni menjavi za Astro in po določenih kriterijih (letnik 98 ali 99, klima, do max. 1 mio. SIT)) sta prišla na to, da bi vzela Kio Sephio 1.5, 65kw. Zdaj me pa zanima če ma kdo kake izkušnje s tem avtom? Jaz se namreč ne strinjam z njima in jima raje predlagam Fiat Bravo ki jo mama tud s punco in sma z njo zaenkrat zlo zadovolna. Smo ze meli korejca, sicer leto starejsega, masina skoraj identicna (1.5, 90KM) in je bla poraba OBUPNA pa tud pleh zlo slab. Hvala za mnenja in predloge.) Popravljeno Februar 28, 2005. Popravil AREA Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Februar 28, 2005 Deli Objavljeno Februar 28, 2005 Moja dva razmišljata o začasni menjavi za Astro in po določenih kriterijih (letnik 98 ali 99, klima, do max. 1 mio. SIT)) sta prišla na to, da bi vzela Kio Sephio 1.5, 65kw. Zdaj me pa zanima če ma kdo kake izkušnje s tem avtom? Jaz se namreč ne strinjam z njima in jima raje predlagam Fiat Bravo ki jo mama tud s punco in sma z njo zaenkrat zlo zadovolna. Smo ze meli korejca, sicer leto starejsega, masina skoraj identicna (1.5, 90KM) in je bla poraba OBUPNA pa tud pleh zlo slab. Hvala za mnenja in predloge.) ← Jaz ravno prodajam kio - glej oglase... kapo dol za en avto tega cenovnega ranga... Ce ne bi imel glih prilike zamenjat, ne bi bilo nobenega razloga da bi ga... Dela, pa se poceni, ce kaj crkne. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se