Skoči na vsebino

intervju z motoristom

Priporočene objave

Objavljeno

byekr hvala za informacijo....LP

• 9 let pozneje...
Objavljeno

Obujam staro temo, da ne bom začel z novo.

Razmišljam o intervjuju z motoristi, sedaj pa me zanima kakšna vprašanja postavit.

Do sedaj sem postavil ti 2 vprašanji;

Zakaj si se odločil ( kaj te je vpeljalo ) v motorizem?

Kaj ti vožnja z motorjem in sam motor pomeni?

Je pa to bolj na splošno tema o motoristih, ni treba, da je intervjujec na motorju od kar je shodil.

Aja, pa o financah ne bi, ker vsi vemo kako je s financami v motorizmu pa tudi ne rad vsak govori, koliko je dal za svoj motor,

ker mogoče si je želel drugi model a je bil predrag...

Torej predlogi;

Za odgovore se že vnaprej zahvaljujemo.
Objavljeno

Snecerju PM pošlji, ti bo bistvo vsega povedal. On ve vse. :grim

Objavljeno

Snecerju PM pošlji, ti bo bistvo vsega povedal. On ve vse. :grim

On hoče od motoristov...

Objavljeno

Ni važno, ako imaš kakšna zanimiva vprašanja, ki bi jih sam postavil motoristom povej.

Mater prav brez domišljije sem, ne vem kaj mi je  :BUA:  :BUA:

Objavljeno (popravljeno)

Vprašanja lahko pobereš tudi iz naslovov tem kot so npr.

Zakaj ne bi imel BMW motocikla?

Zakaj ne bi imel Ducati motocikla?

Zakaj ne bi imel Kawasaki motocikla?

Koliko km si prevozil letos?

.

.

.

Ali pa kar direktno... zakaj si kupil XX motocikel in ne Versys-a, ki je dokazano najbolj vsestranski motor?

:ninja:

Popravljeno . Popravil igor0203
Objavljeno

Vprašanja lahko pobereš tudi iz naslovov tem kot so npr.

Zakaj ne bi imel BMW motocikla?

Zakaj ne bi imel Ducati motocikla?

Zakaj ne bi imel Kawasaki motocikla?

Koliko km si prevozil letos?

.

.

.

Ali pa kar direktno... zakaj si kupil XX motocikel in ne Versys-a, ki je dokazano najbolj vsestranski motor?

:ninja:

Ali se počutiš zaradi nakupa BMWja večvreden v družbi in bližnji okolici?

Ali te moti, da ti na servisu ne postrežejo kave?

Ali te moti, da moraš po končanem servisu plačati račun?

itd. veliko je tega, škoda da se tisti pravi motosvet motoristi ne oglasijo, imajo bogate svetovne izkušnje

Objavljeno

glede na prebiranje tem na forumu je edino vprašanje: koliko kav si danes spil na OMV-ju (in ali so bile vse tako zanič, kot je bila ta prva) ...

• Všeč mi je 2
Objavljeno

odgovor ZNJ-ju:

motor sem si kupil ker so se mi dopadli motorji in sem imel denar(leta 1980 )

pomeni mi kup plastike ki me pelje kam hočem

odgovor Sneciju:

na vsa tri vprašanja ; Da (ko sem ga še imel)hi,hi,hi......

Objavljeno

glede na prebiranje tem na forumu je edino vprašanje: koliko kav si danes spil na OMV-ju (in ali so bile vse tako zanič, kot je bila ta prva) ...

pa še "a me je kdo videl?"  :lol1:

Objavljeno (popravljeno)

Zakajnimašmotorja?

lahkopa

Biradserviseplačevalobročno?  :closedeyes:

Popravljeno . Popravil alko1
Objavljeno (popravljeno)

Razmišljam o intervjuju z motoristi, sedaj pa me zanima kakšna vprašanja postavit.

Je pa to bolj na splošno tema o motoristih, ni treba, da je intervjujec na motorju od kar je shodil.

Aja, pa o financah ne bi, ker vsi vemo kako je s financami v motorizmu pa tudi ne rad vsak govori, koliko je dal za svoj motor,

Torej predlogi;

Pa evo,da ti še js odgovorim;)

Torej,kot mulc sem fural tomosakija(frčo,šestka,štirka,... .).V srednješolskih letih so tu na obali postali ful popularni sesalci,sicer ga nisem imel nikoli,ker žal ni bilo keša,sem pa se navozil od frendov,ki so ga posodili.

Pol pa dobrih 15 let nič več dvokolesnikov,razen bicikla,a želja imeti pravi motor,ni nikoli ugasnila,sam žal ni bilo neke prilike izpit delat,pa drago je bilo,.....

Enega lepega sončnega dne,vikend pa to,grem js z frendi na izlet do Bovca(z avtom seveda) in glede na to,da je bila že sredina maja,valda cesta polna motoristov in sem si rekel"pi....,otrok nimam,življensko zavarovanje imam,drugih obveznosti razen šihta nimam"in nič,čez dva tedna najdem avtošolo,ki je imela ugodne cene(za izpit dobit v roke porabil cca570€)in se lotil izpita.

Skratka,pri 31 letih sem naredil izpit,v treh letih zamenjal 3 motorje in tudi js pristal na tem,ki se največkrat omenja in vidi na cesti,pa ne za to,ker bi se počutil večvrednega in vzvišenega,saj sem čist navaden človek z minimalnimi prihodki,a za enga mal starega bemflna pa sem skrampal skup,predvsem zaradi moje telesne konstitucije in lahko rečem,da je res udoben,za znamko,pa se mi kratko malo j.....,kaj si ostali mislijo,pa še bolj.

Na žalost pa veselje ni trajalo dolgo,ko sem ga kupil,saj sem se še isti dan,ko sem ga prevzel,par kilometrov od doma zalepu v avto,ampak hvala nekim silam,da sva jo z motorjem odnesla res dobro in poceni.

Tko,da zdaj mam cajt ga poštimat,tako,kot se spodobi in naprej nabijat kilometrčke,ker ni ga lepšega za dušo vsaj zame,kot se ob koncu tedna za vikend motorjem odpravit nekam na krajši oddih,ali pa med tednom po službi po bližnjih krajih.

Izgleda imam motociklizem v krvi,saj dedek je tudi imel tiste hude,zdaj oldtajmerje,pa stari cel lajf na frčotu presedel,tko,da če umrem na motorju,oz njegovi bližini,bom umrl tam,kjer se počutim svobodnega in brez nobenih težav in vsakdanjih problemov;)

Popravljeno . Popravil kitekatus
  • Všeč mi je 2
Objavljeno

Torej predlogi;

Kater aspekt motociklizma te zanima?O čem točno boš pisal? 

Objavljeno

Kaj ti vožnja z motorjem pomeni?

Ali se ti zdi čas na motorju izgubljen?

Je motorizem enako egoizem?

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!