stuhec Objavljeno Marec 2, 2005 Opozori Objavljeno Marec 2, 2005 zanima me ce ima kdo texas instruments ti-81 ali ti-82, ti-85 glavno od 8 naprej, mislim da so si ti 8x zelo podobni
tato Objavljeno Marec 4, 2005 Opozori Objavljeno Marec 4, 2005 zanima me ce ima kdo texas instruments ti-81 ali ti-82, ti-85 glavno od 8 naprej, mislim da so si ti 8x zelo podobni ← Kaj pa pomeni to ti-81,ti-82... Men se zdi,da ima fotr nekaj tazga ki ima še une rdeče cifre(zaslon),sam to najbrš ni to kar bi ti rad. :hmm: :oops:
gizmOkak Objavljeno Marec 4, 2005 Opozori Objavljeno Marec 4, 2005 (popravljeno) a ga rabiš, en na nasem faxu ga prodaja (nevem ker model točno) sm vidu listek na oglasni...se bom bol podrobno pozanimu (vem sam d je cena 25k) Popravljeno Marec 4, 2005. Popravil gizmOkak
stuhec Objavljeno Marec 4, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Marec 4, 2005 Kaj pa pomeni to ti-81,ti-82... Men se zdi,da ima fotr nekaj tazga ki ima še une rdeče cifre(zaslon),sam to najbrš ni to kar bi ti rad. :hmm: :oops: ← to so modeli najmanjsi so TI-30, TI-31 ti imajo sam osnovne operacije ti-80, ti-81 pa ze grafe risejo, racunajo pa tudi matrike, linearne enacbe, ...
stuhec Objavljeno Marec 4, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Marec 4, 2005 a ga rabiš, en na nasem faxu ga prodaja (nevem ker model točno) sm vidu listek na oglasni...se bom bol podrobno pozanimu (vem sam d je cena 25k) ← daj poglej tocn keri model, pa st. mi povej na kerem faksu pa ?
gizmOkak Objavljeno Marec 10, 2005 Opozori Objavljeno Marec 10, 2005 Sm pogledu, menda je model TI- 85, prodaja ga za 25.000 telefonsko pa zrihtam drug tedn(sm pozabu listek nekje u predavalnici :oops: ), razn če češ sam pogledat na FMF. Na jadranski 19 spodej pri stopnicah je tabla z oglasom, piše pa z zelenim flomastrom :D
stuhec Objavljeno Marec 10, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Marec 10, 2005 kje je ta fakulteta ? :blink: daj trihtaj mi st
gizmOkak Objavljeno Marec 11, 2005 Opozori Objavljeno Marec 11, 2005 kje je ta fakulteta ? :blink: daj trihtaj mi st ← Bom, u ponedeljek ti napišem sm GSM cifro in nekej podatkou kar je na listku...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se