Špilferderber Objavljeno Marec 15, 2005 Opozori Objavljeno Marec 15, 2005 ehm.. kaj že delam v tej debati :hmm: ?! nič.. se spadam zraven :devil: p.s. pozdrav šaleško-dolinskemu dvojcu KeCu in Urql.. :OK:
KeC Objavljeno Marec 15, 2005 Opozori Objavljeno Marec 15, 2005 Hvala, hvala. Vrnemo obisk kmalu! :OK:
pirrulz Objavljeno Marec 15, 2005 Opozori Objavljeno Marec 15, 2005 Kec, Špil in ostali, ki se že veselo vozite naokoli - marš ven iz te teme! :angry: :fight2: Tu jamramo tisti, ki se še ne vozimo :cry: ...
tato Objavljeno Marec 15, 2005 Opozori Objavljeno Marec 15, 2005 Tako je! Moja kobila je tud še pokrita. :cry: Ampak ne več dolgo! :OK: Četrtek bo zakon! :yea2:
Špilferderber Objavljeno Marec 31, 2005 Opozori Objavljeno Marec 31, 2005 vsi ozdravljeni, vsi enakopravni? al še kdo ni registriral?
pupa Objavljeno Marec 31, 2005 Opozori Objavljeno Marec 31, 2005 jst..... k še nimam kej registrirat :( mam še kar krizo :cry: upam, da se bo letos kak dobri stric našel, da bo kdaj pa kdaj kak zadnji zic delil, da ne bom čist :cry: :cry: šmrk :cry:
klimbra Objavljeno Marec 31, 2005 Opozori Objavljeno Marec 31, 2005 jst..... k še nimam kej registrirat :( mam še kar krizo :cry: upam, da se bo letos kak dobri stric našel, da bo kdaj pa kdaj kak zadnji zic delil, da ne bom čist :cry: :cry: šmrk :cry: ← Nemaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Zdej si nam hrbet obrnila.....se kar na tanove "pohodnike" obrn......mogoče te bo pa kdo z veseljem okol nosiu!!!!!!!!!!!!!!!!! :angry2: :angry2: :angry2: :angry2:
Kruse Objavljeno Marec 31, 2005 Opozori Objavljeno Marec 31, 2005 Pa bodi vesela, da nisi sla k lovcem... mogoče bi te pa kdo z veseljem v golazu skuhal :devil:
klimbra Objavljeno Marec 31, 2005 Opozori Objavljeno Marec 31, 2005 Pa bodi vesela, da nisi sla k lovcem... mogoče bi te pa kdo z veseljem v golazu skuhal :devil: ← Prispevam PLASTIČNE krožnike in pribor,da jo potamanima......z guštom!!!!!! .)
tato Objavljeno Marec 31, 2005 Opozori Objavljeno Marec 31, 2005 vsi ozdravljeni, vsi enakopravni? al še kdo ni registriral? ← Jest! :blink: Ampak moram it,ker je zdaj tolk enih policajev ratalo pri nas,da je že čas,da dam tablco gor! :grim Jutri bom šel! :yea2:
Erik Objavljeno Marec 31, 2005 Opozori Objavljeno Marec 31, 2005 vsi ozdravljeni, vsi enakopravni? al še kdo ni registriral? ← jaz, ker še ni pravo vreme :trance_33_sleep:
kOdEbLuE Objavljeno Marec 31, 2005 Opozori Objavljeno Marec 31, 2005 jaz, ker še ni pravo vreme :trance_33_sleep: ← kako vreme bi pa imel...? sprejemam naročila do 17. ure
urqlle Objavljeno Marec 31, 2005 Opozori Objavljeno Marec 31, 2005 jaz, ker še ni pravo vreme :trance_33_sleep: ← Pa kaj ti čakaš na 30+, :hmm:
Thundercat Objavljeno Marec 31, 2005 Opozori Objavljeno Marec 31, 2005 kriza je močnejša odkar je bratranec pripeljal Fz 6 v garažo..... <_<
Erik Objavljeno Marec 31, 2005 Opozori Objavljeno Marec 31, 2005 Pa kaj ti čakaš na 30+, :hmm: ← ne, na 20+ pa res. Če pa posveti sonček pa se da pelat tud brez tablic :grim
SHARKi Objavljeno Marec 31, 2005 Opozori Objavljeno Marec 31, 2005 al še kdo ni registriral? ← ja jih kr neki poznam k čakajo na 30+ (pa ne mislim na nobenga/no iz MS, tko da ne bo slučajno kake zamere tuki gor), ampak le na primerke oz.osebke k majo okranclane motorje k ciganski voz, pol pa po mestu gor in dol,....tako 10 (beri deset) puta na dan,....in tko celo sezono,....mislm da :SS :BUA: ah brez veze,....ampak morm še enkrat :SS "motoristi" :SS
Lunč Objavljeno Marec 31, 2005 Opozori Objavljeno Marec 31, 2005 :xx: :BUA: :( 14 dni brez motorja....tut vidu ga nism.....krizaaaaaaaaaaaaaaaaa
Gregs Objavljeno April 1, 2005 Avtor Opozori Objavljeno April 1, 2005 Emmm.. pri meni pa se kriza zmanjšuje... še prasičko registriram drugi teden, pa bom sploh zadovoljno bitje... potem se bom pa težko odločal, katero naj raje zajaham... al ta črno, al ta srebrno... :hmm: :lol1: :D :yea2: (čimveč srebnrne, pa da bo črna vedno zasedena...) :whistle:
klimbra Objavljeno April 1, 2005 Opozori Objavljeno April 1, 2005 Emmm.. pri meni pa se kriza zmanjšuje... še prasičko registriram drugi teden, pa bom sploh zadovoljno bitje... potem se bom pa težko odločal, katero naj raje zajaham... al ta črno, al ta srebrno... :hmm: :lol1: :D :yea2: (čimveč srebnrne, pa da bo črna vedno zasedena...) :whistle: ← Jap......SANJE so lepa stvar .) ....še posebi če so natur!!!!!! :kva2: :kva2: :kva2:
Gregs Objavljeno April 3, 2005 Avtor Opozori Objavljeno April 3, 2005 Jap......SANJE so lepa stvar .) ....še posebi če so natur!!!! ... e klimbrič, ko bi jaz tebe štekal... pa te ne... :hmm: Razlaga?
Špilferderber Objavljeno April 12, 2005 Opozori Objavljeno April 12, 2005 ehm.. :doze: vračam se v terapevtsko skupino.. <_< ulažem kvizka.. :cry:
pirrulz Objavljeno April 12, 2005 Opozori Objavljeno April 12, 2005 ehm.. :doze: vračam se v terapevtsko skupino.. <_< ulažem kvizka.. :cry: ← jaz ti posodim ramo, če boš ti meni svojo (sicer je res, da bom jaz moral malo na pručko stopit, ampak vseeno)... :doze:
SiR Objavljeno April 12, 2005 Opozori Objavljeno April 12, 2005 Wellcome to our club......... :BUA: ← welcome to the fight club. Your names are not important here. you will be assigned a number. you will not ask any questions. now, let's begin. Draw your fists...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se