Zdrawc Objavljeno April 12, 2005 Deli Objavljeno April 12, 2005 :cry: jaz sem tud zjutraj gruntal, kaj hudiča mi je, da se mi nič nea da delat .) pa čist sf.... sem :blink: je res kar kriza :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kađiva Objavljeno December 24, 2005 Deli Objavljeno December 24, 2005 jebemti!!! jz mam že orenk krizo,...pa je šele dober mesec tega odkar sem se nazadnje vozil :( moram čimprej servis narest,da se bom loh vsaj mal zapeljal...če ne me bo pobralo :kva2: :kva2: tist naviranje v garaži ni nč...edin kar je se sosed pizdi da njegov mulc ne more spat,naj ugasnem motor :devil: ...marec,april...kjee staaaa!!!! :kva2: A sem res sam jz s tako krizo?? ostali zgleda šele pol po novem letu občutite al kaj? :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno December 24, 2005 Deli Objavljeno December 24, 2005 Ja gospod kolega Kadiva, eni nimamo problemov ker se vozimo :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno December 25, 2005 Deli Objavljeno December 25, 2005 jaz mam tud že krizo pa čeprav je od zadnje vožnje le nekaj dni :angry2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno December 25, 2005 Deli Objavljeno December 25, 2005 ... e klimbrič, ko bi jaz tebe štekal... pa te ne... :hmm: Razlaga? Gvegi......me boš razumel.....ko boš starejši...betežen....žalosten.......da ne grem še bolj v detajle. Lajf je jeba......bit brez fuc pa še večja....... Ma , sej še sam sebe ne razumem.....ampak, danes mi je oproščeno!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gixxer Objavljeno December 25, 2005 Deli Objavljeno December 25, 2005 jaz bi se tud sal voooziiiiiittttt :kva2: a za te dni ze spet sneg napovedan...nic nebo s kakim kilometrom po mestu :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Black Knight Objavljeno December 25, 2005 Deli Objavljeno December 25, 2005 Danes sem se potolažil tako, da sem ga mal zalaufal, pa ketno spucal in namazal... Važno, da se je nekaj dogajal okrog motorja :) ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
flero Objavljeno December 26, 2005 Deli Objavljeno December 26, 2005 ...jest se pa trenutno bojim do garaže stopt, ker me bo preveč zategnil :eek: ...ufuf... :P lp flox Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno December 26, 2005 Deli Objavljeno December 26, 2005 ah. spet se sami sebi smilite. pathetic. <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno December 26, 2005 Deli Objavljeno December 26, 2005 Troo! :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bna Objavljeno December 26, 2005 Deli Objavljeno December 26, 2005 joj je kriza abstinenčna :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno December 26, 2005 Deli Objavljeno December 26, 2005 ah. spet se sami sebi smilite. pathetic. <_< Ovce blejajo, grizli lomasti dalje ... ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno December 26, 2005 Deli Objavljeno December 26, 2005 Jaz pa sem se odloćil, da za božićni večer konćam letoćnjo sezono. V luft sem spalil 4mm danlopke. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno December 26, 2005 Deli Objavljeno December 26, 2005 mislim da sem za letos,zares zaklučla sezono,vsaj kakor kaže to vreme :angry2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se