bLuZoNdEr Objavljeno Marec 5, 2005 Opozori Objavljeno Marec 5, 2005 Zanima me kako lahko nekaj kar naprimer poslušam v Winamp-u posnamem v Wav (ali kak drug format)? Vem da sem to pred leti že delal s pomočjo windowsovega snemalnika zvokov, a nikakor mi več ne rata :? Želel bi namreč radijski program ki ga poslušam on-line spraviti na CD! LP
simonsi Objavljeno Marec 6, 2005 Opozori Objavljeno Marec 6, 2005 Pod options/preferences/plug-ins mal poglej. Mislim da je output device. Mal probej pa boš videl.
Čriček Objavljeno Marec 6, 2005 Opozori Objavljeno Marec 6, 2005 živ Možno je uporabit tudi preproste male namenske programčke, kot npr: Polderbits, Total recorder itd, ki snemajo vse kar gre skozi računalnik oz. zvočno kartico. Se pravi da lahko posnameš tudi stare kasete in LP-ke. In če posnameš več komadov en za drugim brez prekinjanja al pa kar pustiš snemat celo oddajo, jih kasneje enostavno razdeliš vsakega za sebe, da ti player cdja ne bere kot en sam komad dolg eno uro. No, sej mogoče se da to tudi v winAmpu, samo nevem, ker ga ne uporabljam. LP
maXXXimum Objavljeno Marec 6, 2005 Opozori Objavljeno Marec 6, 2005 s katerim koli audio snemalnikom, samo source pri snemanju mores met pravilno nastavljen (ze v windowsih samih - control panel -> sounds and audio devices -> advanced -> options properties -> recording -> ok in potem izberes vir in glasnost le tega) Za obdelavo posnetkov in tut za samo snemanje priporocam Adobe Audition :yea2:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se