Thundercat Objavljeno Marec 7, 2005 Opozori Objavljeno Marec 7, 2005 ne, nisem še...a ti si? daj povej kako je bilo....
Alla Objavljeno Marec 7, 2005 Opozori Objavljeno Marec 7, 2005 Sem. Pa kljub temu nobenemu ne sugeriram, da naj to dela. Vsak po svoje, a ne. Torej....dokler ne probaš sam..... :xx: Alla B)
dr-big Objavljeno Marec 7, 2005 Opozori Objavljeno Marec 7, 2005 Svtovno....tole bi ba rabu POTEM....ko šraufam po moji....sem zmerom tko umazan....FUI... :OK:
klimbra Objavljeno Marec 7, 2005 Opozori Objavljeno Marec 7, 2005 Ampak ne tam, kjer so naluknjane ... :lol1: ← Cyc.......pa ne fernkov luknat............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :blink: :blink: :blink: :blink:
klimbra Objavljeno Marec 7, 2005 Opozori Objavljeno Marec 7, 2005 ne, nisem še...a ti si? daj povej kako je bilo.... ← Veš.....to je tko k s tabletam.........meni naprimer,se želodec okol obrne,samo da pomislim nanje.......ampak.............. Nekatere dame pogoltnejo tablete brez vode.........meni popolnoma nerazumnjivo!!!!!!!!!!!!!
flero Objavljeno Marec 7, 2005 Opozori Objavljeno Marec 7, 2005 Hudo... :lol1: ...teli robčki... p.s. ...pa velik ananasa za sladko spermo... :grim lp flero
klimbra Objavljeno Marec 7, 2005 Opozori Objavljeno Marec 7, 2005 Hudo... :lol1: ...teli robčki... p.s. ...pa velik ananasa za sladko spermo... :grim lp flero ← Ananas :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: Jagode mladinec.....jagode!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
flero Objavljeno Marec 7, 2005 Opozori Objavljeno Marec 7, 2005 Ananas :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: Jagode mladinec.....jagode!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ← ...ne...ne... :nono: ...ANANAS... :grim ...starina...hehe :P lp flero
Thundercat Objavljeno Marec 7, 2005 Opozori Objavljeno Marec 7, 2005 Ananas :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: Jagode mladinec.....jagode!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ← klimbra sam zate.... .) http://www.spolnost.com/forum/viewtopic.ph...ighlight=sperma http://www.spolnost.com/forum/viewtopic.ph...ighlight=sperma
klimbra Objavljeno Marec 7, 2005 Opozori Objavljeno Marec 7, 2005 Še zmer trdim......................JAGODE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Slankasto,kiselkasto.....bljak.....najn danke.......ne razumem kake packe to lahko pogoltnejo :SS :SS :SS :SS
lina Objavljeno Marec 7, 2005 Opozori Objavljeno Marec 7, 2005 .... .......ne razumem kake packe to lahko pogoltnejo Npr.: Tko kot šnops...en dva tri..BuuEEEEEEEEE...U jebemti....bueeee...mogoče so pa ti robčki namenjeni za usta brisat :blink:
SiR Objavljeno Marec 7, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Marec 7, 2005 .... Npr.: Tko kot šnops...en dva tri..BuuEEEEEEEEE...U jebemti....bueeee...mogoče so pa ti robčki namenjeni za usta brisat :blink: ← valda ... najpre jzobe umit z drotpiršno, pol pa s temi robčki obrisat rdeče madeže :)
Ninč Objavljeno Marec 7, 2005 Opozori Objavljeno Marec 7, 2005 je blo zadnjič v cosmoju, kao promo material. sam ga še nisem probala... še ni blo priložnosti...
pirrulz Objavljeno Marec 7, 2005 Opozori Objavljeno Marec 7, 2005 kaj je blo kot promo material? robčki ali jagodna oz. ananasova... :oops: :devil:
klimbra Objavljeno Marec 7, 2005 Opozori Objavljeno Marec 7, 2005 valda ... najpre jzobe umit z drotpiršno, pol pa s temi robčki obrisat rdeče madeže :) ← :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: .....to majstore.....ju get d point
JEJŽ Objavljeno Marec 8, 2005 Opozori Objavljeno Marec 8, 2005 Kolk pa stanejo ti robčki?In kje se jih da kupit?Bi rabu,ko grem na madžarsko,sem slišal,da tam dobiš za 10 eurou dve,ki sta...... :oops: zdaj sem pa malo zašel... :topic: No,kolk pa stane?
Thundercat Objavljeno Marec 8, 2005 Opozori Objavljeno Marec 8, 2005 za 10 evrov dve :hmm: ...a je spolna bolezen vključena v ceno...dej povpraši malo.... <_<
era Objavljeno Marec 8, 2005 Opozori Objavljeno Marec 8, 2005 cefrajo se :grim ← :grim lepo povedano :OK:
SiR Objavljeno Marec 9, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Marec 9, 2005 pa tole tudi ;) Asefukish A quick spray turns the Asefukish into a cool, refreshing handkerchief. This miniature ice spray wipes away dirt and perspiration, leaving skin feeling clean, cool and fresh. Usage: Good for 35 uses after one two-second spray. http://www.kiribai.co.jp/english/2_6.html
bLuZoNdEr Objavljeno Marec 10, 2005 Opozori Objavljeno Marec 10, 2005 @Sym: Hmm :hmm: ..... kako pa ti prideš do vseh teh pogrutavščin na netu, a ? :naughty: Moraš imeti neko motivacijo :D
SiR Objavljeno Marec 10, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Marec 10, 2005 malo pucam svoj "need to buy" seznam ;)
cvetoo Objavljeno Marec 10, 2005 Opozori Objavljeno Marec 10, 2005 (popravljeno) kaj pa tem manjka? :rolleyes: ← Ma kaj pa vem. Naredili so jih slovenčki, preveč so *ozki*, pa zaplankani, pa med službo se jih, da gledati.... Ma obvezno kupiti uvožene, še posebno, če jih sploh ne rabite. LP Cvetoo Popravljeno Marec 10, 2005. Popravil cvetoo
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se