Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
A ni u petek? 24.6.?

Kaj, a misliš na otvoritveni koncert ? Otvoritveni koncert je v četrtek in to v Tolminu v neki dvorani in ne na sotočju. Na sotočju se začne pa v petek...

Objavljeno

Žačne se že v četrtek v klubu v Tolminu, neka predmetalcamp fešta. Mislim da igrajo Sweet Sorrow, pa Noctiferia, pa še ene 2 benda baje :hmm:

Žal se ne morem udeležiti četrtkovega večera (v petek mam izpit), tako da se pridružim v petek in uživam do ponedeljka :yea2: :yea2: :yea2:

Itak se pojavim z motorjem, kako pa drugače :naughty:

Bom pa dosegljiv na đe'smujo (by Gregs), ostalo poglej profil :)

Vidim da se bo iz 4-ih dni naredil samo eden :D :yea2: :yea2: :yea2: :yea2: :yea2: :yea2:

Lp Burnout

Objavljeno

hehe lepo da se takole veseliš, ampak info o četrtkovem koncertu by Einherjar lahko zaslediš malo bolj gor na tej strani.

Drugač pa, če se kje vidimo, daš za pir. :grim no saj ti bom pol flekal.

Objavljeno

drugač pa vas prisrčno pozdravlja in vam kliče dobrodošli striček Kerry

post-4528-1119357000_thumb.jpgpost-4528-1119356908.jpg

Objavljeno
drugač pa vas prisrčno pozdravlja  in vam kliče dobrodošli striček Kerry

post-4528-1119357000_thumb.jpgpost-4528-1119356908.jpg

Kerry Kralj.

Objavljeno
hehe lepo da se takole veseliš, ampak info o četrtkovem koncertu by Einherjar lahko zaslediš malo bolj gor na tej strani.

Drugač pa, če se kje vidimo, daš za pir.  :grim  no saj ti bom pol flekal.

Ma ja sem spregledal. Bo že :)

Ma že en cajt čakam da bom šel na Slayer, pa CoB, pa Malmstina,pa..... pa še na ene par bendow, pa ponovno moram slišat Kataklysm in Dissection v živo. Pa z Sweet Sorrow ga bo treba spet žgat :yea2: :yea2: :yea2:

Se polej srečamo gor!

Lp Burnout

Objavljeno

Dissection, Dissection, Dissection, Dissection, Dissection, Dissection, .... Well you get the point.

Objavljeno
Dissection, Dissection, Dissection, Dissection, Dissection, Dissection, .... Well you get the point.

eeee.... Dissection, maybe? :)

Objavljeno
eeee.... Dissection, maybe?  :)

:grrr

Objavljeno

Huh, sem končno prišel do kompa. Je blo zlooooooooooooo.... FAJN :yea2: :yea2: :yea2:

Sem naredil polno slik in ga na polno slemau :yea2:

Evo pa še ena slikca Sweet Sorrow:

Lp Burnout

post-2159-1119958230_thumb.jpg

Objavljeno

hmmmm tam vmes med temili pobi na odru se mi pa en znan zdi, pa ne vem, kam naj ga dam :hmm: :hmm: :hmm:

Objavljeno

tega misliš?

post-4528-1119960303_thumb.jpg

Objavljeno

mhm .)

sam nekam jezen je vidt.. pomoje mu tist akord ne gre, pa je bil mal slabe volje :devil:

Objavljeno
mhm  .)

sam nekam jezen je vidt.. pomoje mu tist akord ne gre, pa je bil mal slabe volje  :devil:

bas in akordi gredo redko skupaj... :devil:

Objavljeno

ne bi vedela... sem teleban za kitare .) mogoče je bil pa zato tako zamišljen in grdo gledal, ker njemu tut ni jasno, zakaj mu ne gre akord hehehe .) :devil:

Objavljeno (popravljeno)

ful je blo uredu, koncerti, plac, reki, folk. edin hrana pa pjaca je bla draga. prov tezko sm u pondelk zapuscov prizorisce k je blo tko fajn. noroo! :yea2:

neki slik: klik

Popravljeno . Popravil boštjanP
Objavljeno

Ni bil akord, bilo je dejstvo, da sem skoraj umrl od vrocine... K da bi v dzungli igrali... Vroce pa u picku mater vlage...

Objavljeno

Prava stvar. Ni stvari, ki bi me motila. Dober plac, krasno vreme.,.. Edino čas si je treba vzet za trodnevni izlet. Žal sem v petek vse skup "zamudil",...

Objavljeno
bas in akordi gredo redko skupaj... :devil:

Lemmy je temu precej blizu. :grim

Objavljeno
Lemmy je temu precej blizu.  :grim

motorjeglavi lemi? :hmm: :lol1:

Objavljeno
motorjeglavi lemi? :hmm:  :lol1:

jep. :grim Izola here I come. :yea2:

Objavljeno

striček kerry tudi pravi, da je bilo koolio.

post-4528-1120115694_thumb.jpg

Objavljeno
striček kerry tudi pravi, da je bilo koolio.

post-4528-1120115694_thumb.jpg

:topic: vedno ko zaprisežen metalc pirrulz reče koolio, poštudiram na tistega ameriškega nitkarja.. ne mi to delat.. :grrr

Objavljeno
:topic: vedno ko zaprisežen metalc pirrulz reče koolio, poštudiram na tistega ameriškega nitkarja.. ne mi to delat.. :grrr

eee...na koga? :hmm:

Objavljeno

Prvo črko si kiksnu, Špilferderber! :P

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!