šufer Objavljeno Junij 21, 2005 Objavljeno Junij 21, 2005 A ni u petek? 24.6.? ← Kaj, a misliš na otvoritveni koncert ? Otvoritveni koncert je v četrtek in to v Tolminu v neki dvorani in ne na sotočju. Na sotočju se začne pa v petek...
Burnout Objavljeno Junij 21, 2005 Objavljeno Junij 21, 2005 Žačne se že v četrtek v klubu v Tolminu, neka predmetalcamp fešta. Mislim da igrajo Sweet Sorrow, pa Noctiferia, pa še ene 2 benda baje :hmm: Žal se ne morem udeležiti četrtkovega večera (v petek mam izpit), tako da se pridružim v petek in uživam do ponedeljka :yea2: :yea2: :yea2: Itak se pojavim z motorjem, kako pa drugače :naughty: Bom pa dosegljiv na đe'smujo (by Gregs), ostalo poglej profil :) Vidim da se bo iz 4-ih dni naredil samo eden :D :yea2: :yea2: :yea2: :yea2: :yea2: :yea2: Lp Burnout
pirrulz Objavljeno Junij 21, 2005 Objavljeno Junij 21, 2005 hehe lepo da se takole veseliš, ampak info o četrtkovem koncertu by Einherjar lahko zaslediš malo bolj gor na tej strani. Drugač pa, če se kje vidimo, daš za pir. :grim no saj ti bom pol flekal.
pirrulz Objavljeno Junij 21, 2005 Objavljeno Junij 21, 2005 drugač pa vas prisrčno pozdravlja in vam kliče dobrodošli striček Kerry
Einherjar Objavljeno Junij 21, 2005 Objavljeno Junij 21, 2005 drugač pa vas prisrčno pozdravlja in vam kliče dobrodošli striček Kerry ← Kerry Kralj.
Burnout Objavljeno Junij 21, 2005 Objavljeno Junij 21, 2005 hehe lepo da se takole veseliš, ampak info o četrtkovem koncertu by Einherjar lahko zaslediš malo bolj gor na tej strani. Drugač pa, če se kje vidimo, daš za pir. :grim no saj ti bom pol flekal. ← Ma ja sem spregledal. Bo že :) Ma že en cajt čakam da bom šel na Slayer, pa CoB, pa Malmstina,pa..... pa še na ene par bendow, pa ponovno moram slišat Kataklysm in Dissection v živo. Pa z Sweet Sorrow ga bo treba spet žgat :yea2: :yea2: :yea2: Se polej srečamo gor! Lp Burnout
Einherjar Objavljeno Junij 22, 2005 Objavljeno Junij 22, 2005 Dissection, Dissection, Dissection, Dissection, Dissection, Dissection, .... Well you get the point.
pirrulz Objavljeno Junij 22, 2005 Objavljeno Junij 22, 2005 Dissection, Dissection, Dissection, Dissection, Dissection, Dissection, .... Well you get the point. ← eeee.... Dissection, maybe? :)
Špilferderber Objavljeno Junij 22, 2005 Objavljeno Junij 22, 2005 eeee.... Dissection, maybe? :) ← :grrr
Burnout Objavljeno Junij 28, 2005 Objavljeno Junij 28, 2005 Huh, sem končno prišel do kompa. Je blo zlooooooooooooo.... FAJN :yea2: :yea2: :yea2: Sem naredil polno slik in ga na polno slemau :yea2: Evo pa še ena slikca Sweet Sorrow: Lp Burnout
pupa Objavljeno Junij 28, 2005 Objavljeno Junij 28, 2005 hmmmm tam vmes med temili pobi na odru se mi pa en znan zdi, pa ne vem, kam naj ga dam :hmm: :hmm: :hmm:
pupa Objavljeno Junij 28, 2005 Objavljeno Junij 28, 2005 mhm .) sam nekam jezen je vidt.. pomoje mu tist akord ne gre, pa je bil mal slabe volje :devil:
Špilferderber Objavljeno Junij 28, 2005 Objavljeno Junij 28, 2005 mhm .) sam nekam jezen je vidt.. pomoje mu tist akord ne gre, pa je bil mal slabe volje :devil: ← bas in akordi gredo redko skupaj... :devil:
pupa Objavljeno Junij 28, 2005 Objavljeno Junij 28, 2005 ne bi vedela... sem teleban za kitare .) mogoče je bil pa zato tako zamišljen in grdo gledal, ker njemu tut ni jasno, zakaj mu ne gre akord hehehe .) :devil:
boštjanP Objavljeno Junij 28, 2005 Objavljeno Junij 28, 2005 (popravljeno) ful je blo uredu, koncerti, plac, reki, folk. edin hrana pa pjaca je bla draga. prov tezko sm u pondelk zapuscov prizorisce k je blo tko fajn. noroo! :yea2: neki slik: klik Popravljeno Junij 28, 2005. Popravil boštjanP
Einherjar Objavljeno Junij 28, 2005 Objavljeno Junij 28, 2005 Ni bil akord, bilo je dejstvo, da sem skoraj umrl od vrocine... K da bi v dzungli igrali... Vroce pa u picku mater vlage...
igi Objavljeno Junij 29, 2005 Objavljeno Junij 29, 2005 Prava stvar. Ni stvari, ki bi me motila. Dober plac, krasno vreme.,.. Edino čas si je treba vzet za trodnevni izlet. Žal sem v petek vse skup "zamudil",...
pirrulz Objavljeno Junij 30, 2005 Objavljeno Junij 30, 2005 bas in akordi gredo redko skupaj... :devil: ← Lemmy je temu precej blizu. :grim
Špilferderber Objavljeno Junij 30, 2005 Objavljeno Junij 30, 2005 Lemmy je temu precej blizu. :grim ← motorjeglavi lemi? :hmm: :lol1:
pirrulz Objavljeno Junij 30, 2005 Objavljeno Junij 30, 2005 motorjeglavi lemi? :hmm: :lol1: ← jep. :grim Izola here I come. :yea2:
pirrulz Objavljeno Junij 30, 2005 Objavljeno Junij 30, 2005 striček kerry tudi pravi, da je bilo koolio.
Špilferderber Objavljeno Junij 30, 2005 Objavljeno Junij 30, 2005 striček kerry tudi pravi, da je bilo koolio. ← :topic: vedno ko zaprisežen metalc pirrulz reče koolio, poštudiram na tistega ameriškega nitkarja.. ne mi to delat.. :grrr
pirrulz Objavljeno Junij 30, 2005 Objavljeno Junij 30, 2005 :topic: vedno ko zaprisežen metalc pirrulz reče koolio, poštudiram na tistega ameriškega nitkarja.. ne mi to delat.. :grrr ← eee...na koga? :hmm:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se