Skoči na vsebino

Težave z brskalniki


Priporočene objave

Če je bila ta tema že izpostavljena, se opravičujem. Zaradi okoliščin nimam dovolj časa, da bi vse pregledal. No, reč je sledeča:

Ko si vržem na računalnik winse XP je vse ok, sploh kar zadeva surfanje po netu. Nato namestim Pando in reč je še naprej neproblematična. Toda ko Pandina življenjska doba poteče, se začno dogajati bolj zoprne reče. Nimam cracka, zato omenjenmu programu velim, naj neha težiti z updatanjem. No, Internet explorer začne postopno tajtiti ali drugače, sploh se ne da ničesar več najti, ker na vse odgovori,da te strani pač ne more odpreti. Potem sem iz nekega cdja namestil starega Netscape navigatorja in sprva je deloval ok, a potem je prišlo do podobnih nevšečnosti. Čeravno včasih oba programa delujeta normalno, temu ponavadi ni tako. Izbrisal sem Pando, reč podobna. Vse skupaj je nenavadno predvsem zato, ker se v primeru formatiranja compa in ponovnega začetka "iz nič" zgodba čez čas ponovi. Vrh vsega je na fotrovemu računalniku, ki nima XPjev in Pande, vse ok - kljub temu, da uporablja praktično isto povezavo kot moj.

Kakšne izkušnje, mnenja?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mnenje - začni uporabljati Mozilla Firefox za brskanje in Mozilla Thunderbird za e-pošto. Pomaga :)

Nasvet št. 2: odinštaliraj Pando in začni uporabljati kak brezplačen antivirus, ali za mali dnar kupi katerega komercialnega. od brezplačnih imaš na voljo recimo Avast! Home Edition...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sem govoril že z veliko uporabniki, ki jim panda povzroča težave, takšne in drugačne, tako da jo odsvetujem. Kar se pa tiče izbire brskalnika in mail klienta se pa strinjam s SymRujem - naveza Firefox - Thunderbird je za moje pojme še vedno najboljša izbira :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.


×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!