Vanga Objavljeno Januar 24, 2007 Deli Objavljeno Januar 24, 2007 Z ženo sma najini Hondi dala ime Vanga. :worship: :worship: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
primozh Objavljeno Januar 24, 2007 Deli Objavljeno Januar 24, 2007 Jest pa moji "prasica" al pa "lubica" odvisno s kero nogo vstanem :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Januar 24, 2007 Deli Objavljeno Januar 24, 2007 v glavnem je bla Spelca....razn ce sm mogu ful kj sraufat...pol je bla vse kej druzga :blush: :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JeRn3j Objavljeno Januar 24, 2007 Deli Objavljeno Januar 24, 2007 moji je kr lubica ime :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Čamac Objavljeno Januar 24, 2007 Deli Objavljeno Januar 24, 2007 A ima kdo kako idejo za moj motorček da je neom večno lubica klical :D In sicer rad bi LEPO žensko italijansko ime... Kakšna ideja? :) Pa da ne boste pisali imen, ki mi ne bojo všeč... V SLO so mi všeč imena kot so Polona, Tina, Maja,... Veste za kako italijansko lepo žensko ime? :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Januar 24, 2007 Deli Objavljeno Januar 24, 2007 .. Veste za kako italijansko lepo žensko ime? :D Gattolina. B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Januar 24, 2007 Deli Objavljeno Januar 24, 2007 Gattolina. B) Lucia :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Januar 24, 2007 Deli Objavljeno Januar 24, 2007 Puttana? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ni3ous Objavljeno Januar 24, 2007 Deli Objavljeno Januar 24, 2007 Če že nimaš Japonca, ji daj vsaj kako japonsko ime :whistle: Moj je pa med vožnjo "BANDIT" :evilgrin: , po vožnji pa "my precious". :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matori Hanzo Objavljeno Januar 24, 2007 Deli Objavljeno Januar 24, 2007 A ima kdo kako idejo za moj motorček da je neom večno lubica klical :D In sicer rad bi LEPO žensko italijansko ime... Kakšna ideja? :) Pa da ne boste pisali imen, ki mi ne bojo všeč... V SLO so mi všeč imena kot so Polona, Tina, Maja,... Veste za kako italijansko lepo žensko ime? :D Za stopetindvajsetko? Malena :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C4V4L13R Objavljeno Januar 24, 2007 Deli Objavljeno Januar 24, 2007 :P ta je dobra ja kku naj ji pa pol js rečm k je poleg tega švohn 4-takter :kva1: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Čamac Objavljeno Januar 24, 2007 Deli Objavljeno Januar 24, 2007 Če že nimaš Japonca, ji daj vsaj kako japonsko ime :whistle: fuj pa japonci :) nočem druga kot italijana :) Za stopetindvajsetko? Malena :) haha ta je dobra ja :OK: Ampak sem nekak prišel iz italijanskega imena na nekaj čist drugega... dokler se ne spomnim ničesar boljšega, jo bom namesto lubica klical PRINCESS :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Januar 24, 2007 Deli Objavljeno Januar 24, 2007 Puttana? :hmm: Pepe ti si car :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Januar 24, 2007 Deli Objavljeno Januar 24, 2007 Pepe ti si car :OK: :OK: :OK: Qualla, tud ti ne zgledaš najbolj švoh :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matori Hanzo Objavljeno Januar 24, 2007 Deli Objavljeno Januar 24, 2007 :P ta je dobra ja kku naj ji pa pol js rečm k je poleg tega švohn 4-takter :kva1: :whistle: .haha ta je dobra ja :OK: Ampak sem nekak prišel iz italijanskega imena na nekaj čist drugega... dokler se ne spomnim ničesar boljšega, jo bom namesto lubica klical PRINCESS :wub: Evo, Brodar ne mara Malene, lahko je tvoja :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C4V4L13R Objavljeno Januar 24, 2007 Deli Objavljeno Januar 24, 2007 :P hehehe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
STAR Objavljeno Januar 24, 2007 Deli Objavljeno Januar 24, 2007 Mojemu je pa en iz C.Š. rekel RAJNGLA. :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
adil Objavljeno Januar 24, 2007 Deli Objavljeno Januar 24, 2007 Še razmišljam :hmm: Kakšni predlogi? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gattolina Objavljeno Februar 5, 2007 Deli Objavljeno Februar 5, 2007 Jaz mojemu (kawasaki ZZR 1400) pravim, bombnik. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Marec 4, 2007 Deli Objavljeno Marec 4, 2007 Moped Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sparx Objavljeno Marec 6, 2007 Deli Objavljeno Marec 6, 2007 Prdula Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žarko G. Objavljeno Marec 6, 2007 Deli Objavljeno Marec 6, 2007 jst svojmu rečem dragstar ma kdo kkšn boljš ime :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Marec 6, 2007 Deli Objavljeno Marec 6, 2007 jst svojmu rečem dragstar ma kdo kkšn boljš ime :hmm: Drekstar mogoče? :? .......................................hec, pa brez zamere. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno Marec 6, 2007 Deli Objavljeno Marec 6, 2007 krava Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anna Objavljeno Marec 6, 2007 Deli Objavljeno Marec 6, 2007 Moja je pa kar moja LJUBICA Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se