m!cho Objavljeno Marec 8, 2005 Deli Objavljeno Marec 8, 2005 125ccm scooter tu je scooter, skoraj nov kot vidite, cena pa je zelo nizka! ker me je to zelo zanimalo zakaj je tako sem se pozanimal in izvedel od prodajalca(v trgovini) da je to motor ki ga ne uvažajo in da so le nekaj komadov pripeljali! Je pa iz Kitajske! Naj bi bil manj kvaliteten, deli se dobijo v sosednjih državah, razen italiji, dobijo se tudi v bosni na poskem.. sj ni važno no sedaj pa se ne morem odločiti, ga bi kupil ali ne :( je pa testno vozilo, je pa ta trgovina zelo daleč od mene, tako da bi bilo dobro da če se že peljem tako daleč da se ne peljem brezveze.. Koroška -> Primorska :hmm: no, hvala za nasvete Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
batzajla Objavljeno Marec 8, 2005 Deli Objavljeno Marec 8, 2005 jst ne bi reskiral.kaj pa servisi?garancija?če kaj crkne boš mogu naročat iz tujine al pa hodt iskat,vprašanje če se bo dost hitr dobil... je pa pocen,res Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Marec 9, 2005 Deli Objavljeno Marec 9, 2005 Poceni je....Samo deli in vse ostalo :doze: Bi se rajsi malo sparal.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
slovenc46 Objavljeno Marec 9, 2005 Deli Objavljeno Marec 9, 2005 4takt tak da to nebi smel kej prevec f..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
c00L3r Objavljeno Marec 10, 2005 Deli Objavljeno Marec 10, 2005 4 takt gor al dol, glih tak lahko f***. Jaz nebi kupo, ker kitajski in korejski proizvodi so znani po slabi kvaliteti, tako med motocikli kot tudi avtomobili. Raje si omisli kakega itajlanskega ali pa japonskega 125ccm skuterja. Ker boš imel lahko dobavljive rezervne dele, servise na vsakem vogalu, bolše zmogljivosti in kvaliteto. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se