Skoči na vsebino

scooter 125ccm

m!cho

Priporočene objave

125ccm scooter

tu je scooter, skoraj nov kot vidite, cena pa je zelo nizka!

ker me je to zelo zanimalo zakaj je tako sem se pozanimal in izvedel od prodajalca(v trgovini) da je to motor ki ga ne uvažajo in da so le nekaj komadov pripeljali!

Je pa iz Kitajske! Naj bi bil manj kvaliteten, deli se dobijo v sosednjih državah, razen italiji, dobijo se tudi v bosni na poskem.. sj ni važno

no sedaj pa se ne morem odločiti, ga bi kupil ali ne :(

je pa testno vozilo, je pa ta trgovina zelo daleč od mene, tako da bi bilo dobro da če se že peljem tako daleč da se ne peljem brezveze..

Koroška -> Primorska :hmm:

no, hvala za nasvete

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

jst ne bi reskiral.kaj pa servisi?garancija?če kaj crkne boš mogu naročat iz tujine al pa hodt iskat,vprašanje če se bo dost hitr dobil... je pa pocen,res

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

4 takt gor al dol, glih tak lahko f***. Jaz nebi kupo, ker kitajski in korejski proizvodi so znani po slabi kvaliteti, tako med motocikli kot tudi avtomobili.

Raje si omisli kakega itajlanskega ali pa japonskega 125ccm skuterja. Ker boš imel lahko dobavljive rezervne dele, servise na vsakem vogalu, bolše zmogljivosti in kvaliteto.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!