TNT Objavljeno Marec 9, 2005 Opozori Objavljeno Marec 9, 2005 Ali je instalacija sploh mozna. Je ze komu to uspelo? :?
Dave Objavljeno Marec 9, 2005 Opozori Objavljeno Marec 9, 2005 Ali je instalacija sploh mozna. Je ze komu to uspelo? :? ← V Vmware dela. Drugace mi sploh ni jasno zakaj bi hotel probat.
elbarto Objavljeno Marec 10, 2005 Opozori Objavljeno Marec 10, 2005 98ke več ne delajo na določenih "brand" pcjih...pa ni rečeno da te to zeza... v čem pa je problem? El B.
TNT Objavljeno Marec 10, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Marec 10, 2005 najprej vmware ... ni opcija. Ah zadeva je taka da obstajajo eni dos programi, ki imajo mal tezav pri laufanju na XP-jih pa sem si zelel poinstalirati win98SE na nforce4 plato ... pa je bil en velik no go. Vmes sem dobil odgovor od NVidia-e da zadeva ne dela na teh platah, ker win98SE ne podpirajo PCIe graficnih kartic in zaradi tega tudi ne bodo proizvedli nobenih driverjev za Win98/ME. Tko da cist en lep nasvet vsem za naprej ... ce morate uporabljati kaksne stare DOS programe in niste 100% da zadeva dela na WinXP ... ne kupit takih osnovnih plosc. Eno podvprasanje. Sem opazil da v winxp ntvdm.exe laufa na 100% ko je kaksen dosovski program zalaufan. Ali obstaja kaksen lep nacin, da se kje nastavi da naj ima priority na idle(low)? Ali bom moral spisat kaksen service, ki bo stalno gledal ce tak proces laufa in mu nastaviti priority?? Na plan z idejami.
AndY1 Objavljeno Marec 10, 2005 Opozori Objavljeno Marec 10, 2005 najprej vmware ... ni opcija. Ah zadeva je taka da obstajajo eni dos programi, ki imajo mal tezav pri laufanju na XP-jih pa sem si zelel poinstalirati win98SE na nforce4 plato ... pa je bil en velik no go. Vmes sem dobil odgovor od NVidia-e da zadeva ne dela na teh platah, ker win98SE ne podpirajo PCIe graficnih kartic in zaradi tega tudi ne bodo proizvedli nobenih driverjev za Win98/ME. Tko da cist en lep nasvet vsem za naprej ... ce morate uporabljati kaksne stare DOS programe in niste 100% da zadeva dela na WinXP ... ne kupit takih osnovnih plosc. Eno podvprasanje. Sem opazil da v winxp ntvdm.exe laufa na 100% ko je kaksen dosovski program zalaufan. Ali obstaja kaksen lep nacin, da se kje nastavi da naj ima priority na idle(low)? Ali bom moral spisat kaksen service, ki bo stalno gledal ce tak proces laufa in mu nastaviti priority?? Na plan z idejami. ← Tukaj imaš driverje za Nforce in Win9x. Priority kateregakoli programa nastaviš v Task Managerju: Process: desni klik na proces: set priority in to je to.
TNT Objavljeno Marec 10, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Marec 10, 2005 @AndY1: tile driverji so za nforce, 2, 3 in ne za 4 kot bi jih jaz rabil. Kot sem povedal so mi direkt iz NVidia-e povedal, da jih tudi ne mislijo delat za win98. Glede task manager-ja: to mi je cisto jasno ... jaz bi zelel da se avtomatsko vsakic ko se zazene kaksen dosovski program prioriteta le tega, da na idle, kar je ekvivalentno temu, da se da programu ntvdm.exe (ki emulira dos) priredi to prioriteto. Sicer sem nasel en nacin, sam mi ni najbolj vsec. Sicer pa hvala za trud.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se