klimbra Objavljeno Marec 10, 2005 Deli Objavljeno Marec 10, 2005 9 od 10 bolnikov z rakom na pljučih je kadilcev ... bi rekel, da je vzročna zveza zelo močna ... :fredy: kot zanimivost ... ljudje z virusom herpesa (unim ocvirkom, ki se pojavlja na ustnicah) ne zbolevajo za rakom (katerimkoli) ← Hočko........sej ne,da bi se midva velikokrat NEstrinjala....ampak,tele podatke si pa dobil popolnoma zmaličene!!!!!! Uradni......verjemi , da so direkt iz onkološkega........6 od 10 JE nekadilcev!!!! BTW......herpes.........preverjeno......je eden od glavnih krivcev za raka materničnega vratu!!!!!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Marec 10, 2005 Deli Objavljeno Marec 10, 2005 (popravljeno) Ti to resno ? Rabim eno da se grem kušvat. Sej je nalezljivo anede ? ← žal ni prav zelo nalezljivo ... :blink: ... kdor tega virusa nima v sebi in še nikoli ni imel herpesa ga bo težko dobil Pravkar prebolel dvojni herpes :OK: Popravljeno Marec 10, 2005. Popravil hotschko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Marec 10, 2005 Deli Objavljeno Marec 10, 2005 Virolex - odgovor na vaše herpesne tegobe :OK: jst mam tut virus herpes v sebi... samo nikoli na ustnicah - vedno ali na obrazu oz. po obrazu, ali pa na hrbtu :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Marec 10, 2005 Deli Objavljeno Marec 10, 2005 jst mam tut virus herpes v sebi... samo nikoli na ustnicah - vedno ali na obrazu oz. po obrazu, ali pa na hrbtu :cry: ← unega na hrbtu upam, da mi ne bo treba nikol videt ... :devil: B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Marec 10, 2005 Deli Objavljeno Marec 10, 2005 unega na hrbtu upam, da mi ne bo treba nikol videt ... :devil: B) ← Še dobr,da nima vaginalnega.......baje je ZELOOOOO......khmmmmmm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Marec 10, 2005 Deli Objavljeno Marec 10, 2005 no...... a sta lahko še malo bolj neokusna............ dejmo se raje na temo vrnt......... upam, da bodo sprejeli zakon, da se ne bo smelo več po lokalih kaditi!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Marec 10, 2005 Deli Objavljeno Marec 10, 2005 no...... a sta lahko še malo bolj neokusna............ dejmo se raje na temo vrnt......... upam, da bodo sprejeli zakon, da se ne bo smelo več po lokalih kaditi!!! ← OK..... .) Raje sem kadilec,ki je zapisan smrti....... ......kot,da imam..........huhhhhhhhhhhhh......Pupa prav,da se tega ne sme napisat!!!!! Pupa.....a sem priden,k ubogam :OK: :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Marec 10, 2005 Deli Objavljeno Marec 10, 2005 pliden, pliden mali fantek :004 jaz sem pa raje nekadilka in brez huhhhh-a kjerkoli - še najmanj pa tam, kjer nočem omenjati, ker je neokusno :slap: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Marec 10, 2005 Deli Objavljeno Marec 10, 2005 ok, adijo, družabno življenje.... ablebable. ← maš slabo družabno življenje če ne moreš družabno se udejstvovat brez pasivnega kajenja...nekaterim to uspe, družabnost je na istem nivoju.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Marec 10, 2005 Deli Objavljeno Marec 10, 2005 maš slabo družabno življenje če ne moreš družabno se udejstvovat brez pasivnega kajenja...nekaterim to uspe, družabnost je na istem nivoju.... ← nočem se omejevati zgolj na dogajanje v nezakajenih prostorih ... potem postane človek zapečkar... al pa skos v kino hodi... al pa v naravo ... to pa tut ni dobr ;) verjem, je fajn it na kofe s kom v kako kavarno ali čajnico. .. in če bi blo še nezakajeno, bi blo super :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se