Nata Objavljeno April 29, 2005 Objavljeno April 29, 2005 (popravljeno) Jup... Glih dva tedna nazaj sva sla na par pirov, pa mi je povedal, kako gre z Demolisni naprej (ki so do tistega trenutka bili moj najljubsi slo band). Sekulovic je pa itak meni drugi najboljsi basist na sploh. ← se absolutno strinjam ... :grim ... so najboljši SLO bend v živo in to brez konkurence (sorry Ein - Sweet Sorrow je še v pleničkah ) :rolleyes: ... tko da brez Nikole to definitivno niso več Demolition- ... :cry: .... pogledat jih bom pa šla vseeno ... :yea2: ... in komaj čakam ... :kva2: Popravljeno April 29, 2005. Popravil Nata
Einherjar Objavljeno April 29, 2005 Objavljeno April 29, 2005 se absolutno strinjam ... :grim ... so najboljši SLO bend v živo in to brez konkurence (sorry Ein - Sweet Sorrow je še v pleničkah ) :rolleyes: ... tko da brez Nikole to definitivno niso več Demolition- ... :cry: .... pogledat jih bom pa šla vseeno ... :yea2: ... in komaj čakam ... :kva2: ← Seveda smo v plenickah, sej je pol benda mlajse, kot pa oni casovno ze igrajo.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se