bladzo Objavljeno Februar 25, 2005 Deli Objavljeno Februar 25, 2005 Danes sem se odločil malo zapeljati na Vršič, še dobro da imam tak stroj :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dave Objavljeno Februar 25, 2005 Deli Objavljeno Februar 25, 2005 hec? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno Marec 8, 2005 Deli Objavljeno Marec 8, 2005 Danes sem se odločil malo zapeljati na Vršič, še dobro da imam tak stroj :yea1: ← Evo ljudstvo, tule lahko vidite kako lastništvo BMWja pokvari pošteno dušo... Passo Stelvio, približno 7. ovinek, 25.6.2004 ob 13:42 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Marec 10, 2005 Deli Objavljeno Marec 10, 2005 Suzuki, saj sem vedu, da se na tebe in tvoj občutek za detajl lahko vedno zanesemo :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomaž Objavljeno Marec 10, 2005 Deli Objavljeno Marec 10, 2005 Ja, pa je ratal malo "šlampast". Manjkajo sekunde... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mustang Objavljeno Marec 10, 2005 Deli Objavljeno Marec 10, 2005 Slika, ki sem jo naredil danes v pisarni ob 12:43. Resno. Čisto resno. Tukaj so :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno Marec 11, 2005 Deli Objavljeno Marec 11, 2005 Resno. Čisto resno. Tukaj so :alien1: ← Sey sm vedu!!!! :alien1: :alien1: :OK: :OK: Že od nekdaj. :fredy: Medtem, ko mislm, da je Bladzojova slika čista fotomontaža. Kdo pa se še voz z motorjem po snegu na tok visoko goro, kokr je Vršič?! :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Marec 11, 2005 Deli Objavljeno Marec 11, 2005 (popravljeno) Jaz bi pa kar verjel :OK: BMW je vsega zmožen! :lol1: Tudi moj bi šel, pa sem mu moral akumolator :yea1: ven vzet, drugače bi mi kar spizdo. :whistle: Popravljeno Marec 11, 2005. Popravil motoristek Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Marec 11, 2005 Deli Objavljeno Marec 11, 2005 Passo Stelvio, približno 7. ovinek, 25.6.2004 ob 13:42 ← Suzuki, tole bo verjetno od zgoraj navzdol sedmi ovinek? Pa verjetno na severno smer, proti Meranu - edino tam vidim v sedmem ovinku možnost takšne "škarpe" in snega na ta datum... :OK: .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno Marec 11, 2005 Deli Objavljeno Marec 11, 2005 Sey sm vedu!!!! :alien1: :alien1: :OK: :OK: Že od nekdaj. :fredy: Medtem, ko mislm, da je Bladzojova slika čista fotomontaža. Kdo pa se še voz z motorjem po snegu na tok visoko goro, kokr je Vršič?! :hmm: ← Kdo pa prav da je to na Vršiču. Po moje je zraven Bladzojebve garaže:) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Marec 11, 2005 Deli Objavljeno Marec 11, 2005 Danes sem se odločil malo zapeljati na Vršič, še dobro da imam tak stroj :yea1: ← bravo bladzo, to delaj :worship: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dave the wave Objavljeno Marec 11, 2005 Deli Objavljeno Marec 11, 2005 Slika, ki sem jo naredil danes v pisarni ob 12:43. Resno. Čisto resno. Tukaj so :alien1: ← @ Mustang :lol1: Pri tvojem poklicu me nič ne preseneča. @ Bladzo: čestitke :hooray: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Marec 11, 2005 Deli Objavljeno Marec 11, 2005 Resno. Čisto resno. Tukaj so :alien1: ← Itaq, da so. Meni so že 2x prišli povedat, da niso nevarni. Ampak sem mižala, pa jih nisem upala pogledat, tko da ne vem, če so bli glih tile, ki si jih slikal. Alla :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno Marec 11, 2005 Deli Objavljeno Marec 11, 2005 .....a je dons kej tacga v zraku:) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Godfather Objavljeno Marec 11, 2005 Deli Objavljeno Marec 11, 2005 .....a je dons kej tacga v zraku:) ← Ne nič posebnega sam nekaterim mraz že pošteno škodi ! :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Marec 11, 2005 Deli Objavljeno Marec 11, 2005 kje pa je mraz :? tuki sunce sije blaž,zakon Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
quota Objavljeno Marec 11, 2005 Deli Objavljeno Marec 11, 2005 Od kdaj pa je cesta na Vršič asfaltirana, pred zadnjim snegom so bile še granitne kocke....???? .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno Marec 12, 2005 Deli Objavljeno Marec 12, 2005 (popravljeno) O, je, je, "primorska" stran je asfaltirana (in sploh lepo urejena), gorenjska pa ... no, je gorenjskega izgleda ;) Popravljeno Marec 12, 2005. Popravil cyc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno April 29, 2006 Deli Objavljeno April 29, 2006 Vršič ponovno odprt za avtomobile z zimsko opremo :D Vir: www.promet.si Z motorji bomo morali pa še malo počakat :angry2: ....proti lanskem letu se bo kar zavleklo :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
semamiz Objavljeno April 29, 2006 Deli Objavljeno April 29, 2006 Vršič ponovno odprt za avtomobile z zimsko opremo :D :nono: Ja sam do jutri! :eek: Baje se kar obeta :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno April 29, 2006 Deli Objavljeno April 29, 2006 :nono: Ja sam do jutri! :eek: Baje se kar obeta :cry: menda res, sem prawkar poslušal, celo do 800 metrow bo sneg :angry2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno April 29, 2006 Deli Objavljeno April 29, 2006 Za popizdit! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno April 30, 2006 Deli Objavljeno April 30, 2006 menda res, sem prawkar poslušal, celo do 800 metrow bo sneg :angry2: kul ... vzamem tanovo R6 pa grem par krogov čez vršič :P thumper 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno April 30, 2006 Deli Objavljeno April 30, 2006 kul ... vzamem tanovo R6 pa grem par krogov čez vršič :P Pridem :yes: , da boš mel s kom dirkat :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno April 10, 2007 Deli Objavljeno April 10, 2007 [attachmentid=95320] :? je bil slučajno letos že kdo kaj gor, mogoče celo z motorjem :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se