YZFgeorge Objavljeno Februar 26, 2002 Deli Objavljeno Februar 26, 2002 Sem tako slabe volje..... So mi bedaki danes iz plave cone odpeljali avto 13500sit+ 5000sit kazni. Menda bi naj parkiral preblizu stavbe in blokiral pločnik. Zdaj pa iščem možne luknje in napake. Sliko grem gleda6t jutri, o čem pa govori člen, ki mi očita prekršek pa ne najdem (niti zdaj nimam prevelike volje, ko me v žepu žge). Če je kdo pri iskanju po netu bolj iznajdljiv in ima čas, bi se priporočal za link do zakona ali predpisa. In sicer gre za: ODLOK O UREDITVI CESTNEGA PROMETA V MOM (MUV, št. 14/96), člen 13, točka 2. Accelerate 'till you see God ....then brake. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
elbarto Objavljeno Februar 28, 2002 Deli Objavljeno Februar 28, 2002 http://www.izit.si/muv/1996/maribor.html samo ti nic ne pomaga, ker ni zapisa v elektronski obliki... Idi zmeri sprednjo plavo črto, kjer so ti odpeljali avto.Ce je manj kot 1.6 metra do stene hiše, so oni krivi da si preblizu parkiral. Ker si bil zaveden, ker si verjel, da so oni to crto narisali po predpisih. Seveda pa sprednji del tvojega vozila v tem primeru ne sme biti blize steni kot crta. LP, ElB Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se