FalcoR Objavljeno Februar 27, 2002 Deli Objavljeno Februar 27, 2002 A je kdo včeraj v oddaji Motorrad-Polo magazin na DSF-u opazil Climberja, ki pomerja rokavice. LP, FalcoR Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno Februar 27, 2002 Deli Objavljeno Februar 27, 2002 Spet zgrešu oddajo, menda bo jutri zvečer ponovitev? Lojzi ma vas rad Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sam dePihlja Objavljeno Februar 27, 2002 Deli Objavljeno Februar 27, 2002 A to je Climber? (tisti, ki je pomerjal črne rokavice?) Najprej Pupa na POP TV, potem Climber na DSF,...naslednji Sam dePihlja na CNN??? LP Sam. --------- Bolje hladna plavolaska, kot topli brat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno Februar 27, 2002 Deli Objavljeno Februar 27, 2002 quote: A to je Climber? (tisti, ki je pomerjal črne rokavice?) Najprej Pupa na POP TV, potem Climber na DSF,...naslednji Sam dePihlja na CNN??? LP Sam. --------- Bolje hladna plavolaska, kot topli brat. ... ko bo s Kawasakijem napadou Empire State Building.... Lojzi ma vas rad Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Februar 27, 2002 Deli Objavljeno Februar 27, 2002 quote: A je kdo včeraj v oddaji Motorrad-Polo magazin na DSF-u opazil Climberja, ki pomerja rokavice. LP, FalcoR jst jst jst. jst ga vidla :))) pa skor s kavča padla, pol pa sploh vec nism gledla kaj s sejma predstavljajo, ampak samo še če bom še kakega našega zagledla :)) Lojzi, prva ponovitev je že danes ob 10.30 pa jutri ob 15.30, pa še v soboto ob 20.30. Matr, Climber bo tolk na TV-ju, da bo ratal cela zvezda ;)) jsssssstttttttt tuuuuuuuuuuuuuuuut Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Desmo Objavljeno Februar 27, 2002 Deli Objavljeno Februar 27, 2002 DSF-ovci so pa res zelo sposobni ljudje. Najprej jim je uspelo Akrapoviča dobiti pred kamere, zdaj pa so se nekako prigrebli kar do Climberja. Ni kaj, dobra TV, samo ne vem kaj jim zdaj še ostane. Bye Desmo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
easyrider Objavljeno Februar 27, 2002 Deli Objavljeno Februar 27, 2002 quote: ... samo ne vem kaj jim zdaj še ostane ... Morda jaz? lp Easyrider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Climber Objavljeno Februar 27, 2002 Deli Objavljeno Februar 27, 2002 Pa pravijo da pri nas ne spostujemo avtorskih pravic. Ze drugic so me snemali v tujini (prvic v Avstriji, ko smo se prebili cez prelaz Grosglockner v prekrasnem sneznem metezu) pa nisem dobil ne denarja, se bolj sem pa jezen ker me ne obletavajo obozevalke Easy, Sam de pihlja prevzemta prosim jaz se tega ne grem vec Eni so srecni drugi pa trezni LP Climber Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno Februar 27, 2002 Deli Objavljeno Februar 27, 2002 quote: A to je Climber? (tisti, ki je pomerjal črne rokavice?) Najprej Pupa na POP TV, potem Climber na DSF,...naslednji Sam dePihlja na CNN??? LP Sam. --------- Bolje hladna plavolaska, kot topli brat. pa kekec III na pameli anderson... lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Februar 27, 2002 Deli Objavljeno Februar 27, 2002 quote: pa kekec III na pameli anderson... Pa upaj, da Vijolica ega ne vidi, te uklene, da si rekel keks! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lindau Objavljeno Februar 27, 2002 Deli Objavljeno Februar 27, 2002 quote: A je kdo včeraj v oddaji Motorrad-Polo magazin na DSF-u opazil Climberja, ki pomerja rokavice. LP, FalcoR Torej sem rav videl!!!Moja pa mi je rekla,da se mi ze mesa od motosveta!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Februar 27, 2002 Deli Objavljeno Februar 27, 2002 jest sem ga tut videla..... dr.looney Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sam dePihlja Objavljeno Februar 27, 2002 Deli Objavljeno Februar 27, 2002 quote: Pa pravijo da pri nas ne spostujemo avtorskih pravic. Ze drugic so me snemali v tujini (prvic v Avstriji, ko smo se prebili cez prelaz Grosglockner v prekrasnem sneznem metezu) pa nisem dobil ne denarja, se bolj sem pa jezen ker me ne obletavajo obozevalke Easy, Sam de pihlja prevzemta prosim jaz se tega ne grem vec Eni so srecni drugi pa trezni LP Climber No, tovarišija, a ni Climber fejst fant? Stari, tvoja skromnost nam je lahko za zgled! LP Sam. --------- Bolje hladna plavolaska, kot topli brat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno Februar 27, 2002 Deli Objavljeno Februar 27, 2002 quote: quote: pa kekec III na pameli anderson... Pa upaj, da Vijolica ega ne vidi, te uklene, da si rekel keks! ja,ja i tata bi... lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Climber Objavljeno Februar 27, 2002 Deli Objavljeno Februar 27, 2002 quote: No, tovarišija, a ni Climber fejst fant? LP Sam. Samo vprasam, tako potihem (zdaj so obcutljivi casi, saj veste sestre pa ema in podobno) bi se dalo mogoce tisto besedico "tovarisija" spremenit v tovarisice ali se raje deklice Eni so srecni drugi pa trezni LP Climber Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Februar 27, 2002 Deli Objavljeno Februar 27, 2002 Ja Climber....moje sokolje oko je opazilo še to,da so bile pomerjane rokavice izredno poceni.Samo na TDM pa nebi pasale...al pa....ma ne vem......bomo videli...... Klimbra.....saj le najmehkejši je dovolj nežen Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se