Vale Objavljeno Marec 15, 2005 Objavljeno Marec 15, 2005 no ja....jaz bi sicer rad, da me na grmadi zažgejo, pa na UE pa na komunali pravijo, da ne bo nič s tega... :doze: ← Nea gre ... nisi čarovnica :grrr :alien1:
Kruse Objavljeno Marec 15, 2005 Objavljeno Marec 15, 2005 Ce povem cisto po pravici.... BMK.... Jaszt bom takrat ze v cakalnici za nove gume :) Zaradi mene, ce tisto kar bo ostalo, vrzejo v najblizji graben. Pogreb je za tiste, ki ostanejo. Naj si sami festo naredijo, taksno kot jo hocejo. Bolj vazno je, kako gres. In jest bi (ce bi ze moral) odsel z Lafranconijevo simfonijo v usesih :) Pa upam, da cim veckrat :P
lina Objavljeno Marec 15, 2005 Objavljeno Marec 15, 2005 In če zgorim v požaru v stanovanju....,,Sve još miriše na nju,,---pa za vsako obletnico nej to čestitko dajo v nedeljo med kosilom.
dave the wave Objavljeno Marec 16, 2005 Objavljeno Marec 16, 2005 The Drinkers : Deset malih jagrov :)
.T. Objavljeno Marec 16, 2005 Objavljeno Marec 16, 2005 Tomaš Domicelj - Kam so vsi ti fantje šli, minula leta,.... (naslova komada ne vem) Pa mogoče še od Gunsov: Patience in Don"t You Cry Pa mogoče še en komad, k mu tud ne vem naslova, gre pa nekako takole: Vse cvetleo je, vse živelo je, bil je maj, maj moje smrti Kot metulj, razpru bom krila, poletel v nebo, ...pol se pa ne spomnim več.... Tadej
premza Objavljeno Marec 16, 2005 Objavljeno Marec 16, 2005 Če bi bil pa DJ Trugca kak dolgočasnež in Billija ne bi hotu vrtet pa tole bolj žalostno... Westlife - Seasons In The Sun Goodbye to you, my trusted friend We've known each other since we're nine or ten Together we climbed hills or trees Learned of love and ABC's Skinned our hearts and skinned our knees Goodbye my friend, it's hard to die When all the birds are singing in the sky Now that the spring is in the air Pretty girls are everywhere When you see them i'll be there We had joy, we had fun, we had seasons in the sun But the hills that we climbed Were just seasons out of time ...
lasagna Objavljeno Marec 16, 2005 Objavljeno Marec 16, 2005 Brez patosa bo. Vsi bendi, s katerimi sem bil ob šnopsu zmenjen, so že razpadli.
Špilferderber Objavljeno Marec 16, 2005 Objavljeno Marec 16, 2005 Divlje jagode - "Motori" :devil: ....sicer pa želja....žara in rastrosit v enem lepem ovinku za polagat :trance_33_sleep: ← a zdaj bomo pa na šuder še prah metal..?! kdo bo pa potem hotel polagat ovinke v tako neoptimalnih razmerah?! :grrr O:-)
Pervy Objavljeno Marec 16, 2005 Objavljeno Marec 16, 2005 Pa mogoče še en komad, k mu tud ne vem naslova, gre pa nekako takole: Vse cvetleo je, vse živelo je, bil je maj, maj moje smrti Kot metulj, razpru bom krila, poletel v nebo, NIET - Lep dan za smrt .)
BC Objavljeno Marec 16, 2005 Objavljeno Marec 16, 2005 NIET - Lep dan za smrt .) :grrr Niet - Bil je maj ;)
Špilferderber Objavljeno Marec 16, 2005 Objavljeno Marec 16, 2005 (popravljeno) ups.. Popravljeno Marec 16, 2005. Popravil Špilferderber
GorazdH Objavljeno Marec 16, 2005 Objavljeno Marec 16, 2005 vsaj pet minut bi si zaželel, da bi bli TIHO. :afro1:
gec Objavljeno Marec 16, 2005 Objavljeno Marec 16, 2005 Rammstein - Asche Zu Asche Warmer Körper heisses Kreuz falsches Urteil kaltes Grab Auf dem Kreuze lieg ich jetzt sie schlagen mir die Nägel ein das Feuer wäscht die Seele rein und übrig bleibt ein Mundvoll Asche Ich komm wieder in zehn Tagen als dein Schatten und werd dich jagen Heimlich werd ich auferstehen und du wirst um Gnade flehen dann knie ich mich in dein Gesicht und steck den Finger in die Asche Asche zu Asche und Staub zu Staub :yea1:
hotschko Objavljeno Marec 16, 2005 Objavljeno Marec 16, 2005 OGLAS: igram trobento na pogrebih za 50 EUR :)
Marky Objavljeno Marec 16, 2005 Objavljeno Marec 16, 2005 Gasilsko sireno, potem pa über wezelica v gasilskem domu! :beer2: :drunk: :smoke:
Vale Objavljeno Marec 16, 2005 Objavljeno Marec 16, 2005 OGLAS: igram trobento na pogrebih za 50 EUR :) ← REZERVIRANO pod pogojem, da zaigraš: Ajde da se drogiramo ;)
Thundercat Objavljeno Marec 17, 2005 Objavljeno Marec 17, 2005 glas 20 motorjev :yea2: .....to bi bila muzika za moja ušesa...ups, ne ravno moja no.... ubistvo bi raje na smrtni postelji zadnjih 10 minut svojega življenja rad kaj specifičnega poslušal...potem je itak vseeno....
APAČI Objavljeno Marec 17, 2005 Objavljeno Marec 17, 2005 Tut jest bi si zaželel da bi motorji ropotali, še najbl idealno pa bi mi blo da bi se najdlo vsaj enih 10 komadov ko bi meli kake bombnike pa da bi pokali enih 20 minut skup. :yea2: :yea2: :yea1: :yea1:
Killroy Objavljeno Marec 17, 2005 Objavljeno Marec 17, 2005 Bob Marley - Three little birds Repertoarček se bo pa z leti še mal razširil, vse do grand finalé... O:-) R.I.P
gizmOkak Objavljeno Marec 17, 2005 Objavljeno Marec 17, 2005 Jej kera tema :slap: kaj mislte na to... kje je še, vsaj stu let še ne :P Čene pa bi bla OK tudi tale: Dimmu Borgir - Blessings Upon the Throne of Tyranny :)
SiR Objavljeno Marec 19, 2005 Avtor Objavljeno Marec 19, 2005 Kinobe - Slip into something more comfortable. Poslušam že 3 tedne non-stop :)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se