Pennstar Objavljeno Marec 15, 2005 Deli Objavljeno Marec 15, 2005 A mi kdo lahko pove kje je kakšen servis za Peugeot Speedfight 1 skuterje. A je čisto vseeno kateremu grem, ali bi bilo bolje, da ga peljem na servis pri kateremu bi imeli vsaj malo več pojma o temu določenemu tipu motorja. hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nitro freek Objavljeno Marec 15, 2005 Deli Objavljeno Marec 15, 2005 A mi kdo lahko pove kje je kakšen servis za Peugeot Speedfight 1 skuterje. A je čisto vseeno kateremu grem, ali bi bilo bolje, da ga peljem na servis pri kateremu bi imeli vsaj malo več pojma o temu določenemu tipu motorja. hvala ← Za servis nebi vedu kje je sam vem pa da ni vazn kam to peleš kr ti itak vsepovsod naredjo servis. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TiCkO Objavljeno Marec 16, 2005 Deli Objavljeno Marec 16, 2005 ni vazno kam pelas.. sam ce bos dal v peugeot servis bo vse drazje, ker majo francozi drage dele... :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jrk0 Objavljeno Marec 21, 2005 Deli Objavljeno Marec 21, 2005 to pelji k enemu domov, pa ti bo ze vse zamenjal za trikrat manj dnara:) tam te itak samo napizdijo pa zaracunajo ure. skoda, samo tak pac je:| Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
xtreme speed Objavljeno Julij 28, 2005 Deli Objavljeno Julij 28, 2005 ce si kupu novga je prvi servis zastojn vsaj pr meni je bil kaj ti bodo nardili na servisu pa si preberi u servisni knizici ki jo dobis zravn in bos ugotovu da lohko nardis doma :D razen ce se ti gre za stempilko servisa ki ti jo upicijo v servisnoi knizico :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se