pupa Objavljeno Marec 16, 2005 Deli Objavljeno Marec 16, 2005 Ne bom navajala nobenih podatkov ali ničesar drugega, ker nočem o tem splošno govoriti. Prosila bi le tiste, ki so resnično seznanjeni z delom rubežnika in takih in drugačnih postopkov, da se mi oglasijo preko pm-a, ker imam par vprašanj. Zadeva mi je pa kar nujna! zaželjeni tudi kaki policaji, odvetniki in podobni iz teh branž. Hvala vsem že vnaprej! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Marec 16, 2005 Avtor Deli Objavljeno Marec 16, 2005 ker sem ravnokar ugotovila, da je zadeva veliko bolj resna, kot je na začetku delovalo bi res prosila, če poznate tete, strice, sosede, babice ali dedke, da se spoznajo kaj na te stvari, da bi se mi pomagalo......... Hvala :cry: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Marec 17, 2005 Deli Objavljeno Marec 17, 2005 odvetnik in še enkrat odvetnik za karkoli v zvezi z rubeži ker so res nadležna vrsta z orgomnoooo pooblastili. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SHARKi Objavljeno Marec 17, 2005 Deli Objavljeno Marec 17, 2005 moj sosed je rubežnik, lahko ti zrihtam njegovo cifro, je pa dobr, res dobr........okol se vozi z terencem PORŠE, vrednim 22miljonov ups, mislm da sm mal zajebal,..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Marec 17, 2005 Deli Objavljeno Marec 17, 2005 moj sosed je rubežnik, lahko ti zrihtam njegovo cifro, je pa dobr, res dobr........okol se vozi z terencem PORŠE, vrednim 22miljonov ups, mislm da sm mal zajebal,..... ← rubežnik - uradno ali izterjevalec? teh zadnjih jaz tudi nekaj poznam, le da prisegajo na črne A6 in BMW M5 :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kruse Objavljeno Marec 17, 2005 Deli Objavljeno Marec 17, 2005 Je Pupa ze zrihtala. Je dost pametna O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se