JEJŽ Objavljeno Marec 16, 2005 Deli Objavljeno Marec 16, 2005 Včeraj sem gledal na tv,da so delali neke raziskave na to temo.Glede odgovora,se še nisem opredelil,definitivno pa so ženske lepše... :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bLuZoNdEr Objavljeno Marec 16, 2005 Deli Objavljeno Marec 16, 2005 (popravljeno) Moški. (beri: moški pa pika) Popravljeno Marec 16, 2005. Popravil bLuZoNdEr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JEJŽ Objavljeno Marec 16, 2005 Avtor Deli Objavljeno Marec 16, 2005 Moški. (beri: moški pa pika) ← A to ti je tvoja povedala? :? Vidiš,kako je pametna... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Marec 16, 2005 Deli Objavljeno Marec 16, 2005 moski. zakaj? ker ima vedno zadnjo besedo. (dadragapress) :lol1: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JEJŽ Objavljeno Marec 16, 2005 Avtor Deli Objavljeno Marec 16, 2005 moski. zakaj? ker ima vedno zadnjo besedo. (dadragapress) :lol1: :naughty: ← Pol pa ne poznaš moje bivše... :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jurij Objavljeno Marec 16, 2005 Deli Objavljeno Marec 16, 2005 Pol pa ne poznaš moje bivše... :grrr ← da draga, pa ne me tepst...? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jurij Objavljeno Marec 16, 2005 Deli Objavljeno Marec 16, 2005 pametnejše so ženske, ker so prepričale moške, da so oni pametnejši... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JEJŽ Objavljeno Marec 16, 2005 Avtor Deli Objavljeno Marec 16, 2005 Dejstvo je,da so v povprečju ženske bolj pridne v šoli(ne mislim pametnejše-pridne),Zdaj pa naj mi nekdo odgovori.Ali smo moški prebutasti,da bi sprejeli način,ki te privede do dobrih ocen in s tem do dobre službe,ali pa smo prepametni,da bi se uklanjali in se piflali stvari,katere so napisale (tudi) ženske? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Marec 16, 2005 Deli Objavljeno Marec 16, 2005 prosto po bLuZoNdErju Moški. In Pika. Božič. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Marec 16, 2005 Deli Objavljeno Marec 16, 2005 prosto po bLuZoNdErju Moški. In Pika. Božič. ← in Pika. Nogavička. (u, ne ne, ta je najmočejša :grim) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JEJŽ Objavljeno Marec 16, 2005 Avtor Deli Objavljeno Marec 16, 2005 in Pika. Nogavička. (u, ne ne, ta je najmočejša :grim) ← Njen ata je močnejši... :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nata Objavljeno Marec 16, 2005 Deli Objavljeno Marec 16, 2005 (popravljeno) Že samo vprašanje in ukvarjanje s tem, me nekako opozarja na to, da ste glede odgovora nesigurni, zato žensko sprašujete, kaj bi bil pravi odgovor na to ... :lol1: :lol1: :lol1: ah ja...in Ice ima kot v večini primerov, seveda spet prav ... :lol: Popravljeno Marec 16, 2005. Popravil Nata Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kOdEbLuE Objavljeno Marec 16, 2005 Deli Objavljeno Marec 16, 2005 (popravljeno) cca 3 tedne na mesec je zadeva izenačena, medtem ko preostali teden pa definitivno moški pametnejši :devil:, da sploh lahko ostaneta skupi čez menzo in predvsem PMS Popravljeno Marec 16, 2005. Popravil kOdEbLuE Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gec Objavljeno Marec 16, 2005 Deli Objavljeno Marec 16, 2005 Kdo je pametejši - tu je tanka linija. :fight2: Stvar je pa v tem na kateri strani linije si! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ganges Objavljeno Marec 16, 2005 Deli Objavljeno Marec 16, 2005 Za tako globoko vprašanje bi morala biti anketa, da bi ugotovili javno mnenje :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Marec 16, 2005 Deli Objavljeno Marec 16, 2005 Kdo je pametejši - tu je tanka linija. :fight2: Stvar je pa v tem na kateri strani linije si! ← takih cincarjev, kot si ti, ne potebujemo v svojem testosteronskem sindikatu... :fight2: ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SHARKi Objavljeno Marec 16, 2005 Deli Objavljeno Marec 16, 2005 ah ja...in Ice ima kot v večini primerov, seveda spet prav ... :lol: ← a je to prilizovanje :hmm: :hmm: :whistle: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Marec 16, 2005 Deli Objavljeno Marec 16, 2005 a je to prilizovanje :hmm: :hmm: :whistle: :whistle: ← Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gic Objavljeno Marec 16, 2005 Deli Objavljeno Marec 16, 2005 Kakšno vprašanje? :SS Pa to se ja iz lune vid, da so moški pametnejši! :OK: (Auva, žena, nehaj me tepst!) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Marec 16, 2005 Deli Objavljeno Marec 16, 2005 jst priznam, da za trenutno situacijo nisem najbolj brihtna...... :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JEJŽ Objavljeno Marec 16, 2005 Avtor Deli Objavljeno Marec 16, 2005 jst priznam, da za trenutno situacijo nisem najbolj brihtna...... :( ← tehtnica se je malo prevesila... .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rocky Objavljeno Marec 16, 2005 Deli Objavljeno Marec 16, 2005 jst priznam, da za trenutno situacijo nisem najbolj brihtna...... :( ← Pupa, jaz vem samo to, da imaš več jajc kot marsikateri od "pametnejše" strani na M.S. :004 Pozdrav izpod vinogradov! ROCKY Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JEJŽ Objavljeno Marec 16, 2005 Avtor Deli Objavljeno Marec 16, 2005 Pupa, jaz vem samo to, da imaš več jajc kot marsikateri od "pametnejše" strani na M.S. :004 Pozdrav izpod vinogradov! ROCKY ← No,če ima pa jajca,pa je tehtnica spet na njihovi strani... :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kruse Objavljeno Marec 16, 2005 Deli Objavljeno Marec 16, 2005 Ze samo vprasanje nam pove odgovor. Itaq B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motomanijak Objavljeno Marec 16, 2005 Deli Objavljeno Marec 16, 2005 Oboji smo butasti. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se