HHV Objavljeno Marec 23, 2005 Opozori Objavljeno Marec 23, 2005 Gospod HHV! Vas berem po različnih temah in opažam rahlo napetost in nemir... Pridite kaj v Psihološko, bo g. Moos-tang poskušal strokovno pomagati... jaz bom pa tokrat asistiral... :blush: ← Bo držalo, dottore! :OK: In bo minilo... upam... jebela, če ne bo pa res treba na brušenje in štelungo! :eek:
GorazdH Objavljeno Marec 23, 2005 Opozori Objavljeno Marec 23, 2005 CECA= v cirilici SESA :lol1: :lol1: :lol1:
Gregs Objavljeno Marec 23, 2005 Opozori Objavljeno Marec 23, 2005 A pride kera sesat k meni?! Mislim, po tleh... :blush:
klimbra Objavljeno Marec 23, 2005 Opozori Objavljeno Marec 23, 2005 A pride kera sesta k meni?! Mislim, po tleh... :blush: ← Verjamem,da si se zatipkal,saj si nekako ne morem predstavljat,da bi ti kaj takega rojilo po glavi......... sesta...........mislil posesa????? :OK: :hmm:
JEJŽ Objavljeno Marec 23, 2005 Opozori Objavljeno Marec 23, 2005 vseen je grda; pa ce sesa al pa ne. ← Brez zamere,Ice,ampak,ali je tvoja lepša?Če je ceca grda in tvoja samo malce lepša,potem še vedno ni lepa.Za mene je Ceca svetovno dobra baba in če je tvoja proti njej lepa,potem bi prav rad videl to boginjo...a upaš thumbnail prpet?Če je res lepa,kot praviš,se nimaš kaj bat...bo samo pozitivne kritike dobivala!
Ice Objavljeno Marec 23, 2005 Opozori Objavljeno Marec 23, 2005 jejz, sem rekel da tebi ne sme biti lepa/ grda/ super/ whatever?! se ne spominjam. zame je ceca grda zenska, basta. niti ne toliko opticno ampak kot celotni "package". ce se ne strinjas......... who cares? .) BTW: da, lady je bistveno in absolutno boljsa, lepsa in oh in sploh od te "sese". doom on you, amigo. :devil:
JEJŽ Objavljeno Marec 23, 2005 Opozori Objavljeno Marec 23, 2005 Ni vprašanje če se strinjam ali ne.Osebno mnenje:pri Mariu-ne,drugače-jaaaaa! Če pa nekdo gleda na žensko in reče,da je grda,pa valjda nisi mislil,da je grda po duši?!Ali pač?
bmw Objavljeno Marec 23, 2005 Opozori Objavljeno Marec 23, 2005 jejz, sem rekel da tebi ne sme biti lepa/ grda/ super/ whatever?! se ne spominjam. zame je ceca grda zenska, basta. niti ne toliko opticno ampak kot celotni "package". ce se ne strinjas......... who cares? .) BTW: da, lady je bistveno in absolutno boljsa, lepsa in oh in sploh od te "sese". doom on you, amigo. :devil: ← .....auuuuu smo sladki.....stari, če lady tole bere pade večerja z posladkom garantirano.....keep on going amigo......
kekec III Objavljeno Marec 23, 2005 Opozori Objavljeno Marec 23, 2005 (popravljeno) vseen je grda; pa ce sesa al pa ne. ← hm.... beauty is in the eye of the beholder..... Popravljeno Marec 23, 2005. Popravil kekec III
Gregs Objavljeno Marec 23, 2005 Opozori Objavljeno Marec 23, 2005 Verjamem,da si se zatipkal,saj si nekako ne morem predstavljat,da bi ti kaj takega rojilo po glavi......... sesta...........mislil posesa????? ← E, napača pač... :blush: Sesta... kakorkoli... najprej po tleh, potem pa... eh, kaj bi razlagal... :naughty:
Marky Objavljeno Marec 24, 2005 Opozori Objavljeno Marec 24, 2005 Ni treba razlagat. Normalno, da ko posesa po tleh, pride na vrsto še avto! :OK: Ceca...Sesa...WGAF <_<
Ice Objavljeno Marec 24, 2005 Opozori Objavljeno Marec 24, 2005 hm.... beauty is in the eye of the beholder..... ← yep. definitivno. saj to ravno pravim. :) v obratnem primeru bi vsi na enake babnice lezli, se vozili z enakimi motorji in jedli enake sladolede. izbirapress.
SHARKi Objavljeno Marec 24, 2005 Opozori Objavljeno Marec 24, 2005 za vse tiste, ki se vam cedijo sline ob Ceci, imate dons na E+ intervju z njo,... turbo folk diva :SS :SS
GorazdH Objavljeno Marec 24, 2005 Opozori Objavljeno Marec 24, 2005 ja veste, ko se nekaj grdega napacka na ekran..ne gre in ne gre dol... :afro1:
Godfather Objavljeno Maj 18, 2005 Opozori Objavljeno Maj 18, 2005 Srbsko pevko Svetlano Ražnatović - Ceco so slovenski obmejni organi na brniškem letališču zavrnili ob vstopu v našo državo.
SHARKi Objavljeno Maj 18, 2005 Opozori Objavljeno Maj 18, 2005 Srbsko pevko Svetlano Ražnatović - Ceco so slovenski obmejni organi na brniškem letališču zavrnili ob vstopu v našo državo. ← in to zato, kr naj bi ji viza potekla čez 15 dni, medtem ko bi ona bila še v SLO. :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
cyc Objavljeno Maj 18, 2005 Opozori Objavljeno Maj 18, 2005 (popravljeno) http://24ur.com/naslovnica/slovenija/20050...537.php?Nxn2=20 :lol1: :lol1: E+: Ceca: 'Sijajno bo' :grrr :grrr :grrr Popravljeno Maj 18, 2005. Popravil cyc
kOdEbLuE Objavljeno Maj 18, 2005 Opozori Objavljeno Maj 18, 2005 Tak vlke joške so mi prav ogabne, to ne more zgledat lepo pa da se j**** :SS Da se o katastrofalni muziki sploh ne menimo :SS ← men so pa všeč naravni joški, silikonski, pol tisti k jih je sam pušap, velki, mejhni samo da jih dekle zna nosit ;)
Manu Objavljeno Maj 18, 2005 Opozori Objavljeno Maj 18, 2005 zgleda da se ji tud joški niso vžgali :hmm: ← Lahko bi se ji. :yes: Vprašanje pa je , če je kdo probal dat vžigalnik blizu. :) Booooga, so jo nagnal nazaj. :friend1: :devil: :whistle:
Rude Boy Objavljeno Maj 18, 2005 Opozori Objavljeno Maj 18, 2005 Ceca: "Doći ču ja i u petak ponovno i te zelene carinjake izmlati mojim sisama, nezvala se Ceca ako neće biti tako ! " :P p.s. en rahel udarec desničarskim organizatorjem beri Žurnalu ! :P
GorazdH Objavljeno Maj 19, 2005 Opozori Objavljeno Maj 19, 2005 odlična prilika za popis izdajalcev... :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
Špilferderber Objavljeno Maj 19, 2005 Opozori Objavljeno Maj 19, 2005 bo Turistična agencija Arkan že uredila vstop, brez skrbi.. je pa hecno, da za toplega Maria ni bil problem vize zrihtat, za big open night concert pa nekaj šteka.. temne sile zla so na delu, vam povem.. :glare:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se