GorazdH Objavljeno Marec 22, 2005 Deli Objavljeno Marec 22, 2005 če pogledam s stališča svoje lastne riti, podpiram vstop HR v EU zato, ker se mi ne da menjavat v kune, drugače mi je prav vseeno kje so samo, da niso nasilni in, da lahko v miru par dni preživim na njihovi obali. sicer pa bo njihovo vstopanje v EU tudi zanje dobra šola, tako kot je bila in je še za nas. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno Marec 22, 2005 Deli Objavljeno Marec 22, 2005 drugače mi je prav vseeno kje so samo, da niso nasilni in, da lahko v miru par dni preživim na njihovi obali. :stupid: Človek, a si nor ali kaj, če te grdo gledajo, pa kaj jim nosiš denar dol, če ga ne marajo ... pojdi kam drugam kjer bodo cenili tvoj denar. Ti pa upas da te ne bodo grdo gledali ko boš dopustoval pri njih :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Marec 22, 2005 Deli Objavljeno Marec 22, 2005 cyc,vojne je že davno konec ... smo jo dobili. ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Marec 22, 2005 Deli Objavljeno Marec 22, 2005 Ah, Symru, to si verjetno prebral v kakšnem časniku. :eek: .) :) :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Insallah Objavljeno Marec 22, 2005 Deli Objavljeno Marec 22, 2005 cyc,vojne je že davno konec ... smo jo dobili. ... ← :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JEJŽ Objavljeno Marec 22, 2005 Deli Objavljeno Marec 22, 2005 Poleti se prične nova...so nam jo že napovedali... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Marec 22, 2005 Deli Objavljeno Marec 22, 2005 in?....... se moram sekirati, cirkulirati ali kako drugace pohabiti zaradi tega? :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Marec 22, 2005 Deli Objavljeno Marec 22, 2005 Če že hočeš, se lahko daš obrezati. .) :( :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Marec 22, 2005 Deli Objavljeno Marec 22, 2005 au. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JEJŽ Objavljeno Marec 22, 2005 Deli Objavljeno Marec 22, 2005 Dajmo jim kontra udarec! :angry2: Ignorirajmo jih in še naprej hodimo k njim zapravljat naš denar,pa klanjanje jim bo tut šlo na živce aja pa lepo jih prosimo (na kolenih),če lahko drugo leto spet pridemo. To pa delajmo zato,da spoznajo naš pravi nacionalni karakter "brezhrbteničarja"! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Damian Objavljeno Marec 22, 2005 Deli Objavljeno Marec 22, 2005 No Damian jaz pa sedaj mislim, da si ti bolj burno reagiral na opazko o dolenjcih in ne toliko Hrvatih.... ← Kje si pa videl, da bi AREA čez Dolenjce šimfal. To primerjavo sem mu dal jaz. Nisem niti burno reagiral, saj je AREINO mnenje povsem legitimno, če je pač imel slabe izkušnje. Jaz imam pač drugačne, zaenkrat dobre,čeprav si o nekaterih hrvatih tudi jaz mislim svoje. Ne bom pa tega posploševal na cel narod ter se do vseh grdo držal. LPD Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno Marec 23, 2005 Deli Objavljeno Marec 23, 2005 ma kako klanjanje, čista preračunljivost. če je kraj zanimiv, in cene kolikor toliko ugodne, grem. klanjam se pa ne nobenemu, če mi gre kaj na kurac, se poberem lahko še isti dan. sploh nimam težav s tem. in verjemte mi, pa sej nekateri dobro veste, da tudi dole niso vsi našpičeni proti nam in ne živijo od dnevne politike. to prekleto dobro vejo in če vam povem iz lastne izkušnje, je včasih tako, čudovito domače. mislim, da imate problem sami tisti, ki iščete slabo. zato tudi srečate slabo. sem imel opravka tudi z njihovo policijo in sem ostal prijetno presenečen. drugega vam ne morem povedat. konec koncev greste dol zaradi morja in sonca. je pa res, da so povsod lokalni fanatiki. nekateri med vami so potovali kar precej naokoli in so se sigurno prekleto dobro informirali kam it in česa se izogibat. a moram še kaj dodat? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Marec 23, 2005 Deli Objavljeno Marec 23, 2005 Kozliček pod peko.....njami Orada na gradeli.......njami Butanje valov............ :wub: BMK........Hrvatska ima i nekih dobrih stvari Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Marec 23, 2005 Deli Objavljeno Marec 23, 2005 Dajmo jim kontra udarec! :angry2: Ignorirajmo jih in še naprej hodimo k njim zapravljat naš denar,pa klanjanje jim bo tut šlo na živce aja pa lepo jih prosimo (na kolenih),če lahko drugo leto spet pridemo. To pa delajmo zato,da spoznajo naš pravi nacionalni karakter "brezhrbteničarja"! ← jaz v vseh letih še nisem imel težav z njimi ... ne vem, kako se vam to dogaja ... no, mogoče se obnašam premalo kraljevsko, pa ne grem nikomur v nos ... ok, nočem zdej kregarije ... sam .. .hmnja ... qua pa vem. pojma nimam. nč ne vem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Marec 23, 2005 Deli Objavljeno Marec 23, 2005 no, mogoče se obnašam premalo kraljevsko, ← :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: Ne razumem.....pa ti si že kot pojava "KRALJEVSKI" :004 :004 :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
matic Objavljeno Marec 23, 2005 Deli Objavljeno Marec 23, 2005 Jaz pa pravim: HRVAŠKA VLADA je CARSKA vlada. Kaj bi dal, da bi bila naša taka. Celo EU nategujejo in na koncu bo Gotovina v Zadru ležal na plaži, Hrvaška pa v EU, boste videli. Mi bomo pa ritko z vazelino namazali, se priklonili in čakali ... EU. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Marec 23, 2005 Deli Objavljeno Marec 23, 2005 Jaz pa pravim: HRVAŠKA VLADA je CARSKA vlada. Kaj bi dal, da bi bila naša taka. Celo EU nategujejo in na koncu bo Gotovina v Zadru ležal na plaži, Hrvaška pa v EU, boste videli. Mi bomo pa ritko z vazelino namazali, se priklonili in čakali ... EU. ← Nič Vazelina......v SLO gre vse na suh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JEJŽ Objavljeno Marec 23, 2005 Deli Objavljeno Marec 23, 2005 Nič Vazelina......v SLO gre vse na suh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ← Zato pa tak boli! :angry2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
netopir1930 Objavljeno Marec 24, 2005 Deli Objavljeno Marec 24, 2005 jaz v vseh letih še nisem imel težav z njimi ... ne vem, kako se vam to dogaja ... no, mogoče se obnašam premalo kraljevsko, pa ne grem nikomur v nos ... ok, nočem zdej kregarije ... sam .. .hmnja ... qua pa vem. pojma nimam. nč ne vem. ← SymRu, potem mi pa povej zakaj "skoraj" nikjer ni cenikov, v gostilnah in podobno, v slovenskem jeziku!?!?! pa ne, da mi nebi znali jezika... pa če je lahko v madžarščini,češčini, ruščini in podobno bi si tudi mi, kot gostje zaslužimo vsaj to, se ti ne zdi??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno Marec 24, 2005 Deli Objavljeno Marec 24, 2005 Pa kaj tja rinete pol ... tisti ki imate dobre izkušnje, jih imejte, ampak oni s slabimi pa ... nikar se ne pritožujte in ne jamrajte. Drugam pojdite naslednje leto ... oz. letos. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JEJŽ Objavljeno Marec 24, 2005 Deli Objavljeno Marec 24, 2005 Pa kaj tja rinete pol ... tisti ki imate dobre izkušnje, jih imejte, ampak oni s slabimi pa ... nikar se ne pritožujte in ne jamrajte. Drugam pojdite naslednje leto ... oz. letos. ← Če pa imajo le oni tako lepo morje,pa da je z motorjem dostopno... :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Marec 25, 2005 Deli Objavljeno Marec 25, 2005 grcija tudi. :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rebel Objavljeno Marec 25, 2005 Deli Objavljeno Marec 25, 2005 in albanija!!!!!! baje imajo najlepše plaže na jadranu, upam da jih letos obiščem...... :rolleyes: in še cenejše je....... to kar prodajajo hrvati že ni toliko vredno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Marec 25, 2005 Deli Objavljeno Marec 25, 2005 SymRu, potem mi pa povej zakaj "skoraj" nikjer ni cenikov, v gostilnah in podobno, v slovenskem jeziku!?!?! pa ne, da mi nebi znali jezika... pa če je lahko v madžarščini,češčini, ruščini in podobno bi si tudi mi, kot gostje zaslužimo vsaj to, se ti ne zdi??? ← je že kdo pomislil na pragmatičen razlog - ker je slovenščina tako blizu hrvaščini (in obratno), bistveno bližje od češčine, madžarščine, nemščine, taljanščine, ... :P PS: "Hrvatje, dajte nam Slovencem, ker nas spoštujete, prevedite vse jedilnike!" eh, kalimero-style. Mislim, dokler čevapom rečem čevapi, dokler je zubatac zobatec, ... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Godfather Objavljeno Marec 25, 2005 Deli Objavljeno Marec 25, 2005 (popravljeno) Jaz od kar hodim dol na morje nisem imel z njimi nobenih težav.Ne z mladino niti z starejšimi.Večina jih je bila prijazna če pa se je našel kakšen ki je kaj izzival sem se raje umaknil(se pač zavedam da sem na njihovem terenu) tako da do sedaj res ni bilo problemov. Vedeti pa moramo nekaj večino sovraštva med SLO in HR so naredili mediji z njihovimi NAPIHNJENIMI zgodbicami. Se pa ne čudim da imajo nekateri naši mladinci dol težave saj se napijejo in delajo pizdarije izzivajo se skratka obnašajo kot da je vse njihovo,pol pa ni čudno da jih nalomijo. LEPA BESEDA LEPO MESTO NAJDE !!!!!!!!!!!! Popravljeno Marec 25, 2005. Popravil v-strom 650 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se