astro1 Objavljeno Marec 16, 2005 Opozori Objavljeno Marec 16, 2005 A ma mogoče kdo za prodat spojler, ki pride pod cilindrom? Če kdo zna kej tazga nardit nej tut posta. Naj bo čim bol podobn tistem na sliki! Ajde :alien1:
Cr4$h Objavljeno Marec 16, 2005 Opozori Objavljeno Marec 16, 2005 Mene bi tut tale zadeva zanimala .) .
atx-man Objavljeno Marec 19, 2005 Opozori Objavljeno Marec 19, 2005 Malo poglej na www.(Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.) ,www.bolha.com,...pa malo sprašuj po emailu!Drugače mam jaz to zadevo na mojem atx-u ampak jo bom obdržal B) Lp!
atx-man Objavljeno Marec 19, 2005 Opozori Objavljeno Marec 19, 2005 sicer ni ravno takšna kot na sliki ampak podobna (od BT-ja) :blush:
J`MavrO Objavljeno Marec 27, 2005 Opozori Objavljeno Marec 27, 2005 Lepo lepo Atx-man... zdaj pa samo Neonko gor pa gass :grim
wolfy Objavljeno April 16, 2005 Opozori Objavljeno April 16, 2005 Vi nimaste smisla za tomose! Namesto da bi motor nardili da kam gre, taku da bi mu še kej dol vzeli, vi mu dajaste gor tolko plastik! Jst sm mojega predelau v pravega endurota, in ni mi blo težko... ...samo njegovo masko daš dol...gor pa daš od targe, pa že lepše zgleda! žmigavce ˝ponesreči˝odlomiš taku da jih ne moreš dat več gor... prednji blatnik daš od Yamahe YZ 450, zadnji pa od vešpe, vključno z lučjo! prednjo feltno daš od honde (trial) z eno lepo kranparco, na zadnjo pa daš SAVO roky raider, mortizer od BTja, vilce pa od cagive MITO in vse skupaj zgleda kr lepo....še če pomislimo da je TOMOS!!!
JaRaNe Objavljeno Junij 20, 2005 Opozori Objavljeno Junij 20, 2005 od BTja spojler lahko naredim, ga ima en frend in lahko naredim iz kalupa negativ potem pa čez nanesem poister, dodam mrežico, pa še pobarvam, sicer je pa to kar drag šport barva - 1.600 sit kalup - 1.200 sit poliester z mrežico - 2.200 sit skupaj - 5k sit tko da ga lahko naredim za min 8k sit, ker je s tem kar dost zaj.bancij .)
BikeRBoY Objavljeno Junij 21, 2005 Opozori Objavljeno Junij 21, 2005 wolfy daj prilepi kako sliko od tvojega tomosa, ker bi res rad vido kak si ga zrihto
Zok Objavljeno Junij 23, 2005 Opozori Objavljeno Junij 23, 2005 Vi nimaste smisla za tomose! Namesto da bi motor nardili da kam gre, taku da bi mu še kej dol vzeli, vi mu dajaste gor tolko plastik! Jst sm mojega predelau v pravega endurota, in ni mi blo težko... ...samo njegovo masko daš dol...gor pa daš od targe, pa že lepše zgleda! žmigavce ˝ponesreči˝odlomiš taku da jih ne moreš dat več gor... prednji blatnik daš od Yamahe YZ 450, zadnji pa od vešpe, vključno z lučjo! prednjo feltno daš od honde (trial) z eno lepo kranparco, na zadnjo pa daš SAVO roky raider, mortizer od BTja, vilce pa od cagive MITO in vse skupaj zgleda kr lepo....še če pomislimo da je TOMOS!!! ← ...pozabu si na renault magnum 440 masino, zadnjo feltno od skiroja, nakladalno zlico od catterpillarja, pa izpusni sobi od F-14 za avspuh... get real. <_<
jaka3545 Objavljeno Julij 15, 2005 Opozori Objavljeno Julij 15, 2005 ja js mam eno za prodat, sam je delana za ameriški trg, za BT50N! kok si prpravljen dt?? :yea1:
mtrocky Objavljeno Januar 31, 2010 Opozori Objavljeno Januar 31, 2010 A ma mogoče kdo za prodat spojler, ki pride pod cilindrom? Če kdo zna kej tazga nardit nej tut posta. Naj bo čim bol podobn tistem na sliki! Ajde tole so plastike od Tomos BT 50 N (:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se