diablo666 Objavljeno Marec 16, 2005 Opozori Objavljeno Marec 16, 2005 No imam sledeč problem kupu sem win fastovo kartico TV 200xp expert :fredy: No zdaj pa na dan s problemom. Problem je v tem da ne moram štoimat glasnosti na tv tunerju niti na tipkovnci inti prek pilota. ko pa zalaufam fm tuner pa zadeva dela. Zdaj pa če kdo ma izkušnje s to kartico naj natrosi znanje ker počasi obupujem. Poizkusu sem tudi z d scalerjem pa zadeva ne dela na pilota tak da mi ne pomaga kaj dosti. Hvala lepa pa TIST K BO ZNAL REŠIT PROBLEM DOBI ZA PIR. :kva2:
mrki Objavljeno Marec 17, 2005 Opozori Objavljeno Marec 17, 2005 Mam jest isto kartico. Mel isti problem. Dobiš odgovor zvečer na PM, da preverim na domači mašini, da ti ne bom kaj narobe naflancal. Je pa stavr nastavitve audio dekoderja v softwaru od winfasta. LP
D.J. Objavljeno Marec 17, 2005 Opozori Objavljeno Marec 17, 2005 stalno moraš imet zagnan proces WFWIZ.exe in pa v "capture setting" nastavitvah moraš pod "audio device" izbrati taprav soundblaster (ponavad ena možnost) in pa taprav audio-out control line (ponavad "CD-audio" oz lokacija, kamor je prištekana žička, na zvočni kartici iz TV kartice
mrki Objavljeno Marec 17, 2005 Opozori Objavljeno Marec 17, 2005 Ja kar je napisal D.J. Preveri audio device (generični vgrajeni čipi ala Realtek AC97...) Preveri Audio-out contol line -odvisno kako maš pripeto zadevo- na moji mama-plati je zadeva pripeta na AUX in samo pri tej nastavitvi dela- probaj različne variante pa bo LP
diablo666 Objavljeno Marec 17, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Marec 17, 2005 Hvala obema ....ko bo tromostovje laufalo dobita za pir pa čeprav je blo tist že vse naštiman kot bi moglo bit. Mašina dela ... skratka problem je bil samo en flag
AREA Objavljeno Oktober 23, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2006 Ma slucajno kdo izkusnje s tem? http://www.comshop.si/article.asp?ArticleID=44854
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se