Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Če bi rad praktično probal, koliko rabiš, da se prestaviš iz ene na drugo stran motorja, lahko to storiš na novem marofu, imajo eno zelo lepo šikanco. Da boš še kje drugje praktično kaj probal, ne samo na ridah :P

Če ti rata tale atarkcija častim gajbo, vendar se bojim da se tvoje manevrske sposobnosti na motorju ne bodo s to "brum brum" tehniko nič poslabšale :P

evo, dost provociranja ...

tega sploh ne dojemam kot provociranje

dejstvo je, da s kolena na koleno porabiš blizu sekunde - kar je blizu sekunde preveč, če pride do "česa" ...

ampak, ja - saj res, dirkačni na ful preglednih slovenskih cestah vedno zrete v daljavo ;)

Objavljeno

A se gre letos še kej na marof :?

Je tok toplo, da bi lahka še hondico mal sprobal :)

Al je že zaprto?

Objavljeno

Marof je zaprt .) Drugo leto..

• 2 mesecev pozneje...
Objavljeno

[attachmentid=91492]Po kolenu na cesti....

[attachmentid=91493]in po Marofu

post-13928-1170965605_thumb.jpg

post-13928-1170965787_thumb.jpg

Objavljeno

In kaj je narobe če je pokazu svoje slikce? Z prvo se sicer ne strinjam, ampak je vsaj na drugi pokazu da to dela na zato namenjeni pisti!

Objavljeno

Letos bo aktualno po komolcu, ta veliki mojstri pa še celo po ušesu. :)

Objavljeno

Pa brez čelade...da je ne odrsate :D

Upam da tut men rata letos,po kolenu seveda :D

Objavljeno

:OK: .

...vidim, da je tale moja odprta tema, postregla z več kot petsto posti... :eek: :kva2: :D

Objavljeno

Lani me je zgodba po kolenu na cesti skoraj stala razbitega motorja, če ne še kaj več :closedeyes: Ok, čist po moji napaki, prehitro/narobe vzel ovinek in se mi ni izšlo....končal na eni makadamski potki (dober da je bla tam :grim )....

.. No skratka, ko sem to razlagal enemu izkušenemu motoristu, da več ni bil možen globji nagib (po moje), da je pelo in koleno in fulstretna..mi je rekel malo za šalo..citiram: "ja bi pa šlo po komolcu" :D

Objavljeno

Lani me je zgodba po kolenu na cesti skoraj stala razbitega motorja, če ne še kaj več :closedeyes: Ok, čist po moji napaki, prehitro/narobe vzel ovinek in se mi ni izšlo....končal na eni makadamski potki (dober da je bla tam :grim )....

.. No skratka, ko sem to razlagal enemu izkušenemu motoristu, da več ni bil možen globji nagib (po moje), da je pelo in koleno in fulstretna..mi je rekel malo za šalo..citiram: "ja bi pa šlo po komolcu" :D

zmeraj je možen še globji nagib ;)

tvoja izjava bi bila mirodajna če bi padel, potem bi lahko rekel da globji ni bil možen, hehe

vzami to kot hec :D

Objavljeno

Men pa to ne gre, sem velikokrat probal čez planino ampak mi začne drsat čevelj potleh zaradi nepravilne drže, saj vem špica a kaj ko si v elementu vse pozabiš :D

Objavljeno

Men pa to ne gre, sem velikokrat probal čez planino ampak mi začne drsat čevelj potleh zaradi nepravilne drže, saj vem špica a kaj ko si v elementu vse pozabiš :D

Čevelj drsa v vsakem ovinku če ga vsaj mal ne skriješ .)

Objavljeno

Ah saj to sploh ni pomembno vazno da se jaz pa moja pupa mamo dobro :OK:

Objavljeno

Čevelj drsa v vsakem ovinku če ga vsaj mal ne skriješ .)

Zato pa imamo čevljarje, ki znajo tudi moto škrnje zaflikat, da se štumfi ne luftajo prosto po Prešernu ... :D

post-12027-1171146604_thumb.jpg

Objavljeno

Zato pa imamo čevljarje, ki znajo tudi moto škrnje zaflikat, da se štumfi ne luftajo prosto po Prešernu ... :D

Sory,ampak šolski primer kako ne smeš držat noge na stopalki :?

Objavljeno

Sory,ampak šolski primer kako ne smeš držat noge na stopalki :?

Se strinjam. To se je dogajalo na začetku lanske sezone po 20-letni pavzi, ko sem še "tipal" in iskal prave občutke. Sedaj so prsti varno spravljeni na tački. :OK:

Objavljeno

zmeraj je možen še globji nagib ;)

tvoja izjava bi bila mirodajna če bi padel, potem bi lahko rekel da globji ni bil možen, hehe

vzami to kot hec :D

Vse 5 :D . Pač se mi je zdela, v tistem trenutku, najbolša rešitev,da zravnam in zapeljem na "varno" (beri potko,ki sem jo opazil s kančkom očesa). Če pa tega ne bi bilo...bi pa sigurno še malo potegnil dol. Lahko je biti general po bitki :D

Objavljeno

Vse 5 :D . Pač se mi je zdela, v tistem trenutku, najbolša rešitev,da zravnam in zapeljem na "varno" (beri potko,ki sem jo opazil s kančkom očesa). Če pa tega ne bi bilo...bi pa sigurno še malo potegnil dol. Lahko je biti general po bitki :D

:eek: Frips,nisva se midva tako učila :hmm:

Objavljeno

Nisva :grrr jbga...v 99,9% mi uspe točn tko,kot si me učil :D

Objavljeno

eno(mal bedasto vprašanje)...kasn je filing k ti drsnike na golenih asfalt zagrabi???ta zdo bremzajo al res samo "drsijo"??

Objavljeno

eno(mal bedasto vprašanje)...kasn je filing k ti drsnike na golenih asfalt zagrabi???ta zdo bremzajo al res samo "drsijo"??

Drsniki bolj ali manj drsijo. Težava nastane, ko jih znucaš do konca in začneš drsat z usnjem - to pa bremza!

D.

Objavljeno

Najbolje bi bilo dat kolešček pa bremzo,če npr. na kočevski cesti v ovinku kakšna srna pride!!!!!!!

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!