Frips Objavljeno Februar 11, 2007 Opozori Objavljeno Februar 11, 2007 Na serpetini težko da bo kakšna, drugje se pa ne vozim na koleno (če že o kočevki govorimo) :D
Guest Brumer Objavljeno Februar 11, 2007 Opozori Objavljeno Februar 11, 2007 Na serpetini težko da bo kakšna, drugje se pa ne vozim na koleno (če že o kočevki govorimo) :D Meni se je košuta vlegla na sredino ceste takoj od Dvora v hrib tam kjer ležijo hlodi ob cesti-tega nebi rad ponovno doživel.Ko sem avto totalka razbil tudi 1% tega sraha kot s košuto nisem doživel,mislim da me razumeš kaj bi rad povedal. :OK:
štuc Objavljeno Februar 15, 2007 Opozori Objavljeno Februar 15, 2007 še ena po kolenu in tački[attachmentid=91887] 0.mpg
jupiter Objavljeno Februar 16, 2007 Opozori Objavljeno Februar 16, 2007 še ena po kolenu in tački[attachmentid=91887] Je to mogoče zadnji Ljubeljski ovinek :evilgrin: :grim
štuc Objavljeno Februar 16, 2007 Opozori Objavljeno Februar 16, 2007 Je to mogoče zadnji Ljubeljski ovinek :evilgrin: :grim ja točno tako
Klajba Objavljeno Februar 16, 2007 Opozori Objavljeno Februar 16, 2007 (popravljeno) [attachmentid=91967]Evo po komolcu :yea2: :yea2: :yea2: :yea2: Popravljeno Februar 16, 2007. Popravil Klajba
simonsi Objavljeno Februar 16, 2007 Opozori Objavljeno Februar 16, 2007 Evo unmu ki se takole čez ride pelje, dam takoj za en sok. :lol1:
misty Objavljeno Februar 16, 2007 Opozori Objavljeno Februar 16, 2007 ne izzivi :P se bo našel kdo, ki bo šel dejansko probat, hehe
SEOI-NAGE Objavljeno Februar 16, 2007 Opozori Objavljeno Februar 16, 2007 Ma kašna budala se bo sigurno našla ki bi to nardila
Klajba Objavljeno Marec 1, 2007 Opozori Objavljeno Marec 1, 2007 A je že ker probov :D :D :OK: Jest sm :kva2: , pa mi ni glih znesl O:-)
Klajba Objavljeno Marec 1, 2007 Opozori Objavljeno Marec 1, 2007 prehitr si komolc odmaknu ... :P sevede, če me je začel žgat :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: O:-) Da ne bo pomote, tega nisem izvajal na ridah :D .)
sjeng Objavljeno Marec 1, 2007 Opozori Objavljeno Marec 1, 2007 ne izzivi :P se bo našel kdo, ki bo šel dejansko probat, hehe Men je ratal!! Na Zatrnik....... sicer je šlo poleg komolca še po glavi, hrbtu, rebru, ampak vseen komolc je bil tut :D
SEOI-NAGE Objavljeno Marec 1, 2007 Opozori Objavljeno Marec 1, 2007 To bi original-one lahko probal sigurno ki je tak maček za ride :worship:
Brdaus Objavljeno Marec 2, 2007 Opozori Objavljeno Marec 2, 2007 Men je ratal!! Na Zatrnik....... :lol1: :lol1: :lol1: Dej se že nehi hvalit, model. Sicer tko dobrega driverja težko najdeš, ane :naughty: :naughty:
gebre Objavljeno Marec 2, 2007 Opozori Objavljeno Marec 2, 2007 (popravljeno) Men je ratal!! Na Zatrnik....... sicer je šlo poleg komolca še po glavi, hrbtu, rebru, ampak vseen komolc je bil tut :D Potlej pa pride gebre s/z silvertejpom :grim Popravljeno Marec 2, 2007. Popravil gebre
Burnout Objavljeno Marec 4, 2007 Opozori Objavljeno Marec 4, 2007 LOL :photo: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Lp Burnout
sjeng Objavljeno Marec 4, 2007 Opozori Objavljeno Marec 4, 2007 Potlej pa pride gebre s/z silvertejpom :grim Sej res zato sem ti še pir dolžen :D
Ni3ous Objavljeno Marec 4, 2007 Opozori Objavljeno Marec 4, 2007 Prej sem imel korduro...ko sem prvič-zadnjič-nkol več podrsal s kolenom z korduro , mi jo je prežgalo do kolena, da sem bil še 3 tedne krastav :headbang: . Ko sem se zamislu, kaj bi ratalo če se js v tej korduri prevrnem.... sem kupu Berika-leder. Danes pa sem krstil drsnike na "ta novem" Beriku :OK: , ko sem prvič (sicer samo po rondoju) podrsal kot se da s drsniki. Samo sem pa opazil, da jih kr fejst "pobira"! Bo treba mal kolena umika...t :P
Gamma Objavljeno Marec 5, 2007 Opozori Objavljeno Marec 5, 2007 Danes pa sem krstil drsnike na "ta novem" Beriku :OK: , ko sem prvič (sicer samo po rondoju) podrsal kot se da s drsniki. :P Si na rondoju krstil sam levega ali kar oba ( :fredy: )?
gebre Objavljeno Marec 5, 2007 Opozori Objavljeno Marec 5, 2007 Sej res zato sem ti še pir dolžen :D Preden sem prišel na Zatrnik ste imeli že vse polimano. Tako, da si najbrš nekomu drugemu pivo dolžan :) .
Klajba Objavljeno Marec 7, 2007 Opozori Objavljeno Marec 7, 2007 Pa da preidemo bol na tematiko. Tisti ki znate po kolenu vozit na normalni cesti, s kakšnimi pnevmatikami se drsate?
Zx_R Objavljeno Marec 7, 2007 Opozori Objavljeno Marec 7, 2007 (popravljeno) Napumpanimi, gumenimi, brez zračnic, za okol 200/300 eur, najraje mam črne mi ful pašejo k motorju, pa še kake bi se našle, pa lep profil mora bit obvezno, ampak z njimi ne drsam, zato mam raje knee sliderje. :slap: :slap: :slap: Malo smešno si to vprašal zato sem ti dal ''smešn'' odgovor. :P Aja pa opredeli kaj je normalna cesta za kolenčkanje? PS:Drugače pa če za 10 min odpreš temo o gumah ti bo vse kristalno jasno. :yes: :yes: Popravljeno Marec 7, 2007. Popravil Zx_R
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se