Zx_R Objavljeno Maj 13, 2007 Opozori Objavljeno Maj 13, 2007 No v takem primeru je vožnja po kolenu vseprej kot varna in ti niti malo ne daje tistega tapravega feetbacka kaj se dogaja z mopedom, zgolj caferacerski fake, pa da publika na ridah ploska in vzdihuje.
Aless Objavljeno Maj 13, 2007 Opozori Objavljeno Maj 13, 2007 (popravljeno) če bo men znesl bom v roku 14dni dobu nobe gume pa porihtu motor...pol pa upam da se bom tud jst hmal kle pojavu :D gume mam bl pobrane na robu k kolegi na istih motorjih..pa se oni po kolenu vozjo..sam skor dol skočjo da drsajo :D jaz sem mel qualifierke na robu skor brez profila ze,...pa je na MR se vseeno slo po kolenu,...edino guma je bla vedno bol na rob vozena,.... drugac najvecji podvig z 125ko zdaj je bil da je slo koleno in skorn pr 110 po asfalti :P sreca pa je bla ko je pri podobnem podvigu pri pol manjsi hitrosti priso en z bemfo po moji strani :headbang: samo je slo skozi drugac pa so letos tud ze bli krsceni,...samo se ne trudim vec kaj prevec,rajsi na ziher kot pa da mam rit ze pri tackah :P Popravljeno Maj 13, 2007. Popravil justaboy
Stric Burek Objavljeno Maj 13, 2007 Opozori Objavljeno Maj 13, 2007 Ahahaa, danes pipnu še ta lev drsnik :OK: Kočevje Owna :P
SEOI-NAGE Objavljeno Maj 13, 2007 Opozori Objavljeno Maj 13, 2007 Jaz predvčerajšnjem čohnu levi pa desni drsnik, potem pa danes sem izgubil strah in na vsakem vključevanju na autocesto vsi oči vn :D Na ridah pa nisem taknu, še ogromno mi manjka, imam ful slab občutek tam pa s tem posledično majhno hitrost
Stric Burek Objavljeno Maj 14, 2007 Opozori Objavljeno Maj 14, 2007 Jaz predvčerajšnjem čohnu levi pa desni drsnik, potem pa danes sem izgubil strah in na vsakem vključevanju na autocesto vsi oči vn :D Na ridah pa nisem taknu, še ogromno mi manjka, imam ful slab občutek tam pa s tem posledično majhno hitrost Ride sux, če že imaš ti tam Črni Kal blizu, asfalt pa drži odlično in vsaj ni publike... :OK:
SEOI-NAGE Objavljeno Maj 14, 2007 Opozori Objavljeno Maj 14, 2007 Ride sux, če že imaš ti tam Črni Kal blizu, asfalt pa drži odlično in vsaj ni publike... :OK: Jap! Se popolnoma strinjam!
Original-One Objavljeno Maj 14, 2007 Opozori Objavljeno Maj 14, 2007 ne, kretenov Takih tudi na črnem kalu ne primankuje, oz. nikjer na naših cestah ;)
Burnout Objavljeno Maj 14, 2007 Opozori Objavljeno Maj 14, 2007 Ride sux, če že imaš ti tam Črni Kal blizu, asfalt pa drži odlično in vsaj ni publike... :OK: Se ne strinjam glih.... ma ben... sem bil glih v soboto malo v bližini, pa sem šel mal drajsat drsnike :D Sva z Dex-om en fleten duo užgala :) Sicer pa sam bolj preferiram na Gerovo, Burek.. sej veš zakaj :P Lp Burnout
SEOI-NAGE Objavljeno Junij 7, 2007 Opozori Objavljeno Junij 7, 2007 Veliko bolj varno se počutim na Črnem Kalu! Čeprav zadnjič sem čez Planino tud ene 5x šel čez pa brusu na dveh ovinkih. Ta glavni je super, špica. Za dol gre ko nič za gor pa me je malo strah tiste ograje, čeprav tud brez problema drsam. Pa še zadnji ovinek dol na koncu rid proti LJ. Vsekakor priporočam cesto čez Črni Vrh, tam pa gre tudi če nočeš po kolenu
Zx_R Objavljeno Junij 7, 2007 Opozori Objavljeno Junij 7, 2007 A si to povedal očiju in mamici tud. :winkiss: :winkiss:
MteByKer82 Objavljeno Junij 7, 2007 Opozori Objavljeno Junij 7, 2007 še moja izkušnja... ja jest sm se sam navadu... en tedn u kačjih ridah pa je šlo... pr men je blo - vaja dela mojstra... 100km čez D ovink... :headbang: ampak to med tednom ko ni bilo nobenga gor... prec po šoli... na motor pa gasa... men je blo nabol pomenmbna pravilna hitrost v zavoju... pol k se zliješ z ovinkom,nagibom in hitrostjo... :OK: MTE82.bmp
misty Objavljeno Junij 7, 2007 Opozori Objavljeno Junij 7, 2007 A si to povedal očiju in mamici tud. :winkiss: :winkiss: ni vredno On je brusu kolena tam ko je bilo vse mokro pa temperature okoli 0. Vsaj tako je na MS napisal. še moja izkušnja...ja jest sm se sam navadu... en tedn u kačjih ridah pa je šlo... pr men je blo - vaja dela mojstra... 100km čez D ovink... :headbang: ampak to med tednom ko ni bilo nobenga gor... prec po šoli... na motor pa gasa... men je blo nabol pomenmbna pravilna hitrost v zavoju... pol k se zliješ z ovinkom,nagibom in hitrostjo... :OK: 100 km/h v ovinek ali 100 km prevoženih na enemu ovinku? V vsakem primeru bi za učenje lahko izbral ovinek ki ima manj ograje okoli. Pohvalno to, da si učil brez zijal okoli sebe. ;)
Stroj Objavljeno Junij 7, 2007 Opozori Objavljeno Junij 7, 2007 ni vrednoOn je brusu kolena tam ko je bilo vse mokro pa temperature okoli 0. Vsaj tako je na MS napisal. 100 km/h v ovinek ali 100 km prevoženih na enemu ovinku? V vsakem primeru bi za učenje lahko izbral ovinek ki ima manj ograje okoli. Pohvalno to, da si učil brez zijal okoli sebe. ;) 100km/h.....nemogoče :grrr 100km pa možno....sej je en tipo z mitotom tokrat v enmu dnevu gor pa dol prevozu da je mogu vmes še tankat it...........sam pol mu je uspel na kolen dat
MteByKer82 Objavljeno Junij 7, 2007 Opozori Objavljeno Junij 7, 2007 100 km/h v ovinek ali 100 km prevoženih na enemu ovinku? V vsakem primeru bi za učenje lahko izbral ovinek ki ima manj ograje okoli. Pohvalno to, da si učil brez zijal okoli sebe. ;) hmm... to je blo 6 let nazaj... z rdečo Cagivo Mito 125... pol pa z Aprilijo... sej na fotki ni še ograje :rolleyes: je 100 prevoženih čez d ovinek... in obračal na spodnji ravnini k policaji stojijo in na zgornji prec po ovinku... :headbang:
no_name Objavljeno Junij 7, 2007 Opozori Objavljeno Junij 7, 2007 Kdor še ni bil na kolenu ni taprav motorist :krneki: jestšenismbilpress
jny007 Objavljeno Junij 7, 2007 Opozori Objavljeno Junij 7, 2007 (popravljeno) Kdor še ni bil na kolenu ni taprav motorist :krneki: jestšenismbilpress hm pol pa nism pravi motorist...darn kaj čem pol prodat motor al?:D ja no sej enkrat bomo drsal...k bomo velki :D Popravljeno Junij 7, 2007. Popravil jny007
fossil Objavljeno Junij 7, 2007 Opozori Objavljeno Junij 7, 2007 Kdor še ni bil na kolenu ni taprav motorist :krneki: jestšenismbilpress prejšno nedelo sm s kolenom po asvalti drgnu (minimoto), pa se mi šekr pozna grda brazgotina, se pa tolažm da sm taprav motorist :evilgrin:
Brihta Objavljeno Junij 7, 2007 Opozori Objavljeno Junij 7, 2007 Vsekakor priporočam cesto čez Črni Vrh, tam pa gre tudi če nočeš po kolenu :rolleyes:
k0ci Objavljeno Junij 7, 2007 Opozori Objavljeno Junij 7, 2007 A si to povedal očiju in mamici tud. :winkiss: :winkiss: ni vrednoOn je brusu kolena tam ko je bilo vse mokro pa temperature okoli 0. Vsaj tako je na MS napisal. 100 km/h v ovinek ali 100 km prevoženih na enemu ovinku? V vsakem primeru bi za učenje lahko izbral ovinek ki ima manj ograje okoli. Pohvalno to, da si učil brez zijal okoli sebe. ;) ne vem zakaj ga tok zafrkavate, v živo je čist v redu poba :yes:
fossil Objavljeno Junij 7, 2007 Opozori Objavljeno Junij 7, 2007 kok vas je pa probal minimoto na kolen furat?
gebre Objavljeno Junij 8, 2007 Opozori Objavljeno Junij 8, 2007 Kdor še ni bil na kolenu ni taprav motorist :krneki: jestšenismbilpress A po riti pa ne velja?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se