misty Objavljeno Junij 29, 2007 Opozori Objavljeno Junij 29, 2007 (popravljeno) Hmmm, a to misliš kolencanje v ta ovinek? Mimo teh gum? :naughty: :whistle: :naughty: ja, mimo teh gum, "na dotik" ... vsakič. Pa če se ne motim si videla :D Kdo pa je tale na posnetku? Upam da je vse ok z šoferjem, motor je grdo razmetalo :( Popravljeno Junij 29, 2007. Popravil misty
Marjanček Objavljeno Junij 29, 2007 Opozori Objavljeno Junij 29, 2007 Hmmm, a to misliš kolencanje v ta ovinek? Mimo teh gum? :naughty: :whistle: :naughty: GRDO! :cry:
GREY WOLF Objavljeno Junij 29, 2007 Opozori Objavljeno Junij 29, 2007 GRDO! :cry: Niti ne, saj je samo posnetek... :worship:
krava Objavljeno Junij 29, 2007 Opozori Objavljeno Junij 29, 2007 Hoj. Men' pa ni veš všeč na koleno stil. Po novem furam Elijas stajyl !
P182 Objavljeno Junij 29, 2007 Opozori Objavljeno Junij 29, 2007 oh, komot... boš, nekega lepega dne :naughty: packa
GREY WOLF Objavljeno Junij 29, 2007 Opozori Objavljeno Junij 29, 2007 Menjaval olje na drag starju, kolenčkal par krat.Ne zazumem, meni kolenčkanje ni nič v zabavo? :worship:
Roky Objavljeno Junij 29, 2007 Opozori Objavljeno Junij 29, 2007 samo kadar ne vem če bom speljal mimo gum ... se pravi vsakič :D:P ne moreš pozabit ane, hehehehe Čes tko dobr reku :lol1: "misty a pa se nč ne ustrašš k tok bliz gum prletiš" .... "sej zamižim" :D :D :D :lol1:
danci1973 Objavljeno Junij 30, 2007 Opozori Objavljeno Junij 30, 2007 Čes tko dobr reku :lol1: "misty a pa se nč ne ustrašš k tok bliz gum prletiš" .... "sej zamižim" :D :D :D :lol1: In sploh se ni hecal... :whistle: D.
greenninja Objavljeno Junij 30, 2007 Opozori Objavljeno Junij 30, 2007 ja, mimo teh gum, "na dotik" ... vsakič. Pa če se ne motim si videla :D Kdo pa je tale na posnetku? Upam da je vse ok z šoferjem, motor je grdo razmetalo :( Vidla, vidla. :worship: Fant na posnetku pa je začetnik z okolice Varaždina. Prvi motor, baje da ga ma 2 mesca. Nepoškodovan na srečo. :yes:
biker77 Objavljeno Junij 30, 2007 Opozori Objavljeno Junij 30, 2007 Vidla, vidla. :worship: Fant na posnetku pa je začetnik z okolice Varaždina. Prvi motor, baje da ga ma 2 mesca. Nepoškodovan na srečo. :yes: nepoškodovan? sreča čista..še dobr..
simonsi Objavljeno Junij 30, 2007 Opozori Objavljeno Junij 30, 2007 Fant na posnetku pa je začetnik z okolice Varaždina. Prvi motor, baje da ga ma 2 mesca. Na motori.hr pravijo, da ni bil ravno začetnik.
greenninja Objavljeno Junij 30, 2007 Opozori Objavljeno Junij 30, 2007 (popravljeno) Na motori.hr pravijo, da ni bil ravno začetnik. Mene je klical njegov kolega, ki je snemal, če mam plastike za posodit za tisti moped, tako da... Kaj pa vem, pa sam da je cel.. No in na motorih.hr piše celo, da je mel ta moped 2 tedna.. .) Popravljeno Junij 30, 2007. Popravil greenninja
danci1973 Objavljeno Junij 30, 2007 Opozori Objavljeno Junij 30, 2007 Vidla, vidla. :worship: Fant na posnetku pa je začetnik z okolice Varaždina. Prvi motor, baje da ga ma 2 mesca. Nepoškodovan na srečo. :yes: Si ziher? Na motori.hr pravijo: Ima on puno duze taj motor,i nije mu to prvi motor,a ni zadnji..... D.
greenninja Objavljeno Junij 30, 2007 Opozori Objavljeno Junij 30, 2007 Si ziher? Na motori.hr pravijo: D. Dolgo ni mel motorja baje. In če par sezon ne voziš nisi ravno več ekspert... :naughty: Pa saj je vseeno, nič mu ni kljub grdemu padcu. Konc dramatiziranja in stick to the topic.. :trance_33_sleep: :winkiss:
lakyluk Objavljeno Junij 30, 2007 Opozori Objavljeno Junij 30, 2007 Kdaj gremo kolenčkat od Karlobaga do Paklenice :winkiss: ???
P182 Objavljeno Junij 30, 2007 Opozori Objavljeno Junij 30, 2007 zakaj packa... sem bi pijan, se ne spomnim zakaj sem to napisu :unsure: Kdaj gremo kolenčkat od Karlobaga do Paklenice :winkiss: ??? smo že, prejšni teden :whistle:
Irencko Objavljeno Julij 1, 2007 Opozori Objavljeno Julij 1, 2007 hehe, ritka... no uglavnem, spt bomo kolenčkal, kajti moj moj je doma :whistle:
m@dness Objavljeno Julij 1, 2007 Opozori Objavljeno Julij 1, 2007 jeeeeeeee for the 1.st time on my knee :kva1: mb pohorje :worship:
misty Objavljeno Julij 2, 2007 Opozori Objavljeno Julij 2, 2007 In sploh se ni hecal... :whistle: D. sej to govorim že ves čas pa mi noben ne verjame ... Vidla, vidla. :worship: Fant na posnetku pa je začetnik z okolice Varaždina. Prvi motor, baje da ga ma 2 mesca. Nepoškodovan na srečo. :yes: Dobro jo je odnesu, glede na videno. sem bi pijan, se ne spomnim zakaj sem to napisu :unsure: ... tvoja podzavest je govorila :lol1: on-topic: 1000RR ne znam peljat na koleno :headbang: Sem menjal gume, dal nove briđstonke gor, pa mi manjka še kak cm do roba :headbang: Kaj delam narobe?
biker77 Objavljeno Julij 2, 2007 Opozori Objavljeno Julij 2, 2007 on-topic: 1000RR ne znam peljat na koleno :headbang: Sem menjal gume, dal nove briđstonke gor, pa mi manjka še kak cm do roba :headbang: Kaj delam narobe? bl se presed..pa koleno porini ven..zihr bo šlo :whistle:
2384nsdf83 Objavljeno Julij 2, 2007 Opozori Objavljeno Julij 2, 2007 on-topic: 1000RR ne znam peljat na koleno :headbang: Sem menjal gume, dal nove briđstonke gor, pa mi manjka še kak cm do roba :headbang: Kaj delam narobe? Al si pussy, al pa prehitr voziš in si prešvohcan v rokah :)
Erik Objavljeno Julij 2, 2007 Opozori Objavljeno Julij 2, 2007 Al si pussy, al pa prehitr voziš in si prešvohcan v rokah :) ti si pa kreten :headbang:
2384nsdf83 Objavljeno Julij 2, 2007 Opozori Objavljeno Julij 2, 2007 ti si pa kreten :headbang: z mistijem se nekak poznava in dobr ve, da se hecam - jaz pa sm tut skor zihr, da nič ne dela narobe in da cbr verjetn že leti po ušesu ;)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se