Igorr Objavljeno Junij 16, 2008 Opozori Objavljeno Junij 16, 2008 Žal ne. Še ni bilo vremena. Upam, da bo ta teden kaj bolje..
Gem4 Objavljeno Junij 16, 2008 Opozori Objavljeno Junij 16, 2008 Včeraj sem šel čez Gerovo probat , kaj od tega kar je bilo napisanega. Ne vem kaj sem ga sral ampak vsak ovinek mi je zadaj oddrsaval in spodrsaval , kot da bi imel prazen kolo. Sem pogledal na pumpi pa ni bilo to. Še prejšni teden na Jezerskem sem na vsakem ovinku šel do tačk včeraj pa dizaster. :cry: Al so gume al sem smotan. Verjetno kar oboje.
Climber116 Objavljeno Junij 16, 2008 Opozori Objavljeno Junij 16, 2008 verjetno tudi cesta, glede na trenutne vremenske razmere...
verdinek Objavljeno Junij 16, 2008 Opozori Objavljeno Junij 16, 2008 Včeraj sem šel čez Gerovo probat , kaj od tega kar je bilo napisanega. Ne vem kaj sem ga sral ampak vsak ovinek mi je zadaj oddrsaval in spodrsaval , kot da bi imel prazen kolo. Sem pogledal na pumpi pa ni bilo to. Še prejšni teden na Jezerskem sem na vsakem ovinku šel do tačk včeraj pa dizaster. :cry: Al so gume al sem smotan. Verjetno kar oboje. Gume so smotane :P
Burnout Objavljeno Junij 16, 2008 Opozori Objavljeno Junij 16, 2008 Včeraj sem šel čez Gerovo probat , kaj od tega kar je bilo napisanega. Ne vem kaj sem ga sral ampak vsak ovinek mi je zadaj oddrsaval in spodrsaval , kot da bi imel prazen kolo. Sem pogledal na pumpi pa ni bilo to. Še prejšni teden na Jezerskem sem na vsakem ovinku šel do tačk včeraj pa dizaster. :cry: Al so gume al sem smotan. Verjetno kar oboje. Mogoče mrzla cesta, tle pr nas že nonstop dežuje, včeraj je blo komaj malo sonca :) Drugače pa predvidevam da veš da v toplih gumah pokaže na pumpi večji pritisk kot je v resniti :whistle: Lp Burnout
Jure Objavljeno Junij 16, 2008 Opozori Objavljeno Junij 16, 2008 (popravljeno) Burnout ima prav Razlika med hladnimi gumami in dirkalnimi gumami na delovni temperaturi (cca 70 stopin), ki je sicer višja od delovne temperature cestnih gum je cca 0.3 bar.. Torej lahko pri dobro ogreti cestni gumi tudi pričakuješ razliko ampak verjetno nekaj manj. Ni veliko, nekaj pa vseeno je :) Popravljeno Junij 16, 2008. Popravil DeX
Sam dePihlja Objavljeno Junij 16, 2008 Opozori Objavljeno Junij 16, 2008 Glede na pogoste padavine zadnje cajte sem se odločil mal dežno kolenčkanje natrenirat :blush:
Kawl Objavljeno Junij 16, 2008 Opozori Objavljeno Junij 16, 2008 Včeraj na črnem kalu mal po kolenu vozil - dokler nisem v enem izmed ovinkov zdrsaval z obema gumama - dejansko se nisem mogel več uzignit in sem bil že pripravljen pasti, vendar sem potem na srečo močno pritisnil koleno ob asfalt in se nekako rešil - vzignil s kolenom - potem pa sem se spravil ves bled raje na hamburger :) Tako da zame na cesti kolenčkanja ne več preveč več :)
Sam dePihlja Objavljeno Junij 16, 2008 Opozori Objavljeno Junij 16, 2008 A tole si na racelandu bil? :) :grrr, Hungaroring
Jure Objavljeno Junij 16, 2008 Opozori Objavljeno Junij 16, 2008 Pošteno in precej bolj zabavno :OK: Na Racelandu namreč v enem ovinku pridejo precej podobne fotke pod enakim kotom, zato vprašanje :)
Tony Objavljeno Junij 16, 2008 Opozori Objavljeno Junij 16, 2008 (popravljeno) Pošteno in precej bolj zabavno :OK: Na Racelandu namreč v enem ovinku pridejo precej podobne fotke pod enakim kotom, zato vprašanje :) Ah Dex sam to sliko si pa orng zgrešu, mal poglej kolk je robnik širok proti motoristu pa ti bo vse jasn :whistle: Popravljeno Junij 16, 2008. Popravil Tony
simonsi Objavljeno Junij 16, 2008 Opozori Objavljeno Junij 16, 2008 (popravljeno) Za vse kolenčkarje, da vam malo moralo zbijem. :P Popravljeno Junij 16, 2008. Popravil simonsi
KeC Objavljeno Junij 17, 2008 Opozori Objavljeno Junij 17, 2008 Za vse kolenčkarje, da vam malo moralo zbijem. :P Eh, je treba pa kaj drugega, da zbije moralo. Tole mi sam lušte nardi :D :whistle:
Port Folio Objavljeno Junij 17, 2008 Opozori Objavljeno Junij 17, 2008 eni znajo po glavi :naughty: Kaj je to za en motor? Honda CuB :hmm: . . .
suzuki Objavljeno Junij 17, 2008 Opozori Objavljeno Junij 17, 2008 Za vse kolenčkarje, da vam malo moralo zbijem. :P ... Hola mojster, niti slučajno ne, samo lušte mi delaš... še posebej ker je tale filmček posnet na pisti v Moresu (Sardinija), kjer sva se s SN :winkiss: drajsala dober mesec nazaj :whistle: hehe, je blo kr luštno :naughty:
SharpNinja Objavljeno Junij 17, 2008 Opozori Objavljeno Junij 17, 2008 Sm veste kwa....tole kolenčkanje je en sam strošek :slap: , prej me je glava bolela k nikakor ni hotl it na kolen, zdj me pa boli k gre skoz po kolenu in bodo slajderji glih zdj na spisku "Kaj moram kupiti" tko pogosto kt kruh pa mlek :krneki: .
Frips Objavljeno Junij 17, 2008 Opozori Objavljeno Junij 17, 2008 Pa slajderi za škornje tut, pa srednji štender motorja (jbga, moje klaviature ga majo pa se mi ga ne šraufa dol) :krneki:
Stric Burek Objavljeno Junij 17, 2008 Opozori Objavljeno Junij 17, 2008 Sm veste kwa....tole kolenčkanje je en sam strošek :slap: , prej me je glava bolela k nikakor ni hotl it na kolen, zdj me pa boli k gre skoz po kolenu in bodo slajderji glih zdj na spisku "Kaj moram kupiti" tko pogosto kt kruh pa mlek :krneki: . Sej ni treba v asfalt tiščat, sam potipaš in na lahko drsaš...
Burnout Objavljeno Junij 18, 2008 Opozori Objavljeno Junij 18, 2008 Če je pa lepše slišat če fajn prtisneš :whistle: :rolleyes: LP Burnout
Jeger Objavljeno Junij 18, 2008 Opozori Objavljeno Junij 18, 2008 Sm veste kwa....tole kolenčkanje je en sam strošek :slap: , prej me je glava bolela k nikakor ni hotl it na kolen, zdj me pa boli k gre skoz po kolenu in bodo slajderji glih zdj na spisku "Kaj moram kupiti" tko pogosto kt kruh pa mlek :krneki: . to sm tut js ugotovu .... letos zamenu ..pa so še celi :rolleyes:
Tony Objavljeno Junij 18, 2008 Opozori Objavljeno Junij 18, 2008 Sm veste kwa....tole kolenčkanje je en sam strošek :slap: , prej me je glava bolela k nikakor ni hotl it na kolen, zdj me pa boli k gre skoz po kolenu in bodo slajderji glih zdj na spisku "Kaj moram kupiti" tko pogosto kt kruh pa mlek :krneki: . :lol1: kt kruh pa mlek gsx750f 1
Razer Objavljeno Junij 18, 2008 Opozori Objavljeno Junij 18, 2008 :hmm: malce sprobavamo po kolenu ,am pa samo kle pr ns k se gre v avstrijo k je 180°ovink .Pa še ni ratal hehe če bo bo ,čene pa ne bo :whistle:
KeC Objavljeno Junij 19, 2008 Opozori Objavljeno Junij 19, 2008 Sm veste kwa....tole kolenčkanje je en sam strošek :slap: , prej me je glava bolela k nikakor ni hotl it na kolen, zdj me pa boli k gre skoz po kolenu in bodo slajderji glih zdj na spisku "Kaj moram kupiti" tko pogosto kt kruh pa mlek :krneki: . Sej je dovolj kandidatov, ki bi menjali nove drsnike za takšnele napol rabljene. :krneki:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se