kuntakinte Objavljeno September 12, 2008 Opozori Objavljeno September 12, 2008 Mah vi ste tud....človek vas po moje mal...tko ko gumico :)... Je pa stvar posameznika kako bo vozu...sam kdaj kolenčkam...kdaj pa ne....še posebej ko v kakih kavbojkah pelem....ne bi blo preveč zdravo :)...se pač sam presedem in koleno k seb umaknem ;)
tOOn Objavljeno September 12, 2008 Opozori Objavljeno September 12, 2008 vi ko ste samo kolenčkarji tu gor naj mi en pove :P ce je ze kdaj pri kolenčkanju dozivel en orng zdrs gume naj prosim opise pocutje:D:D:D:D: ker to se mi je zgodilo vendar ne ravno pri kolenckanju ampak pri normalni hitri voznji skoz ovinek:D:D:D meni osebno je bil bed :D :D :D :D :D :D :D
MotoBoy Objavljeno September 12, 2008 Opozori Objavljeno September 12, 2008 (popravljeno) odvisn zakaj maš motor,jest sm ga pač kupu zato ker mi dobr zgleda,sicer nevem kere znamke je,pa črna barva mi je tud kr uredu...tanajrajš sm ket v portorožu,pa da ga sam parkiram aja pa ne prpelem se,ga s kombija zložim! Znamke je Suzuki in si kr tpravo znamko zadev. :naughty: Popravljeno September 12, 2008. Popravil MotoBoy
Igorr Objavljeno September 12, 2008 Opozori Objavljeno September 12, 2008 vi ko ste samo kolenčkarji tu gor naj mi en pove :P ce je ze kdaj pri kolenčkanju dozivel en orng zdrs gume naj prosim opise pocutje:D:D:D:D: ker to se mi je zgodilo vendar ne ravno pri kolenckanju ampak pri normalni hitri voznji skoz ovinek:D:D:D meni osebno je bil bed :D :D :D :D :D :D :D Začudenje in želja po tem, da se hitro dvigneš s tal medtem, ko drsaš po tleh. Čez 10 minut, ko adrenalin mine, pa panika zaradi sesutega mopeda.
Andro82 Objavljeno September 12, 2008 Opozori Objavljeno September 12, 2008 vi ko ste samo kolenčkarji tu gor naj mi en pove :P ce je ze kdaj pri kolenčkanju dozivel en orng zdrs gume naj prosim opise pocutje:D:D:D:D: ker to se mi je zgodilo vendar ne ravno pri kolenckanju ampak pri normalni hitri voznji skoz ovinek:D:D:D meni osebno je bil bed :D :D :D :D :D :D :D Jes probam najprej mal ocent podlago, ne kar na vrat na nos v ovink, pol pa če znense znese...
vwcorrado Objavljeno September 12, 2008 Opozori Objavljeno September 12, 2008 Jast mam pri zdrsu ponavadi tak občutek kot da bi mi eden gumo spustu. Sicer pa mislm da maš bolš nadzor nad motorjem če ti zdrsne guma ko si skolenom na tleh, ko pa če se voziš pokonc :headbang:
LAIBACH Objavljeno Oktober 3, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2008 v istem ovinku :winkiss:A maš nov motor? :naughty:
hambi-bambi Objavljeno Oktober 3, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2008 vi ko ste samo kolenčkarji tu gor naj mi en pove :P ce je ze kdaj pri kolenčkanju dozivel en orng zdrs gume naj prosim opise pocutje:D:D:D:D: ker to se mi je zgodilo vendar ne ravno pri kolenckanju ampak pri normalni hitri voznji skoz ovinek:D:D:D meni osebno je bil bed :D :D :D :D :D :D :D jst k sm zdrsnu,,kolenčkanje,,, po cesti ni blo nč hudga pač se sam uležeš in to je to pač nesmeš na kej naletet drgač je hudo,,,,občutek je pa fajn na en način vsaj vidš kako to zgleda,,, :worship:
Lencdo Objavljeno Januar 10, 2009 Opozori Objavljeno Januar 10, 2009 jst k sm zdrsnu,,kolenčkanje,,, po cesti ni blo nč hudga pač se sam uležeš in to je to pač nesmeš na kej naletet drgač je hudo,,,,občutek je pa fajn na en način vsaj vidš kako to zgleda,,, :worship: fajn??? :headbang: :naughty: najlaži je pa dnar stran metat
nk84 Objavljeno April 11, 2009 Opozori Objavljeno April 11, 2009 Po dolgem času spet mal po kolenu na marički!
skofk Objavljeno April 11, 2009 Opozori Objavljeno April 11, 2009 Po dolgem času spet mal po kolenu na marički! Ti po dolgem času...jaz pa učeraj prvič
Miha27 Objavljeno April 30, 2009 Opozori Objavljeno April 30, 2009 Je spravil kdo že FZ6 po kolenu? :naughty:
logarr Objavljeno April 30, 2009 Opozori Objavljeno April 30, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=EOX2EIRB2BY Pa še dost takih filmčkov
Miha27 Objavljeno April 30, 2009 Opozori Objavljeno April 30, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=EOX2EIRB2BY Pa še dost takih filmčkov To pa visi dol k vešča
Frips Objavljeno April 30, 2009 Opozori Objavljeno April 30, 2009 Je spravil kdo že FZ6 po kolenu? :naughty: :lol: najmanjši problem
Miha27 Objavljeno April 30, 2009 Opozori Objavljeno April 30, 2009 :lol: najmanjši problem Mi zaupaš kako?
Miha27 Objavljeno April 30, 2009 Opozori Objavljeno April 30, 2009 nagneš in je.. Vse mi je jasno....
biker77 Objavljeno April 30, 2009 Opozori Objavljeno April 30, 2009 Vse mi je jasno.... no vidiš kako simpl je
Virtus Objavljeno April 30, 2009 Opozori Objavljeno April 30, 2009 A je kakšn tle, ki je šou z TDM 850 letnik 97 na koleno? Se mi zdi da je skoraj nemogoče, ker čeprou zlezeš skor čist iz motorja, vseeno tačka prej zagrabi. No v glavnem meni ni ratalo....
suhi Objavljeno April 30, 2009 Opozori Objavljeno April 30, 2009 A je kakšn tle, ki je šou z TDM 850 letnik 97 na koleno? Se mi zdi da je skoraj nemogoče, ker čeprou zlezeš skor čist iz motorja, vseeno tačka prej zagrabi. No v glavnem meni ni ratalo.... linki 1 2 z vsakim gre pa če vse ruži po tleh! goldwing!
Igorr Objavljeno April 30, 2009 Opozori Objavljeno April 30, 2009 A je kakšn tle, ki je šou z TDM 850 letnik 97 na koleno? Se mi zdi da je skoraj nemogoče, ker čeprou zlezeš skor čist iz motorja, vseeno tačka prej zagrabi. No v glavnem meni ni ratalo....
Frips Objavljeno April 30, 2009 Opozori Objavljeno April 30, 2009 (popravljeno) Mi zaupaš kako? Tako kot z vsakim drugim motorjem, nagib, rito dol, koleno vun nagneš in je.. no vidiš kako simpl je PS: jupiii naučil se citirat več postov hkrati :lol: Popravljeno April 30, 2009. Popravil Frips
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se