Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
Evo vam kolenčka :D

post-463-1117310880_thumb.jpg

motor ja skoraj čist raven :ninja: , al se men samo zdi .)

Objavljeno

Pa sej je to namen, čim manj nagnit motor :rolleyes:

Objavljeno
Matr drug tedn, sam drug tedn ne

Gizmić, ma kdo govori za drugi teden že na pisto?! Samo POKLICATI drugi teden in videti, kdaj je sploh možno in koliko cekinov... .)

• 4 tedne pozneje...
Objavljeno

Ej, sam prašam neki brezveznga k itak :doze: :rolleyes:

Tako kot do drnsiki na škornih iz titana bi lahko bile gobice na kolenih a :hmm: Pol bi se mal iskrilo :lol: :OK: Kje je tle problem... Nism še zasledil takih sliderjev..... no OK, sm jih sam za razliko niso bli celi titanski, temveč so imeli sam dve palčke notr s titana...

Še enkrat: Kje je finta d jih ni še noben nardil :hmm:

Mogoče pregrevanje in te čez čas zapeče zkoz usnje :hmm: čudno se sliši, ma možno :glare:

Mogoče bi nastale iskre zakurle kej v mašini ali kej ostalega :? to spet ne more bit vzrok k štapca se lih tko iskri O:-)

Vaše mnenje... Priznajte d bi jih marsikdo mel a :naughty:

Objavljeno

nekaj šraufov daš v drsnik pa se bo iskrilo kot hudič :devil:

Objavljeno
nekaj šraufov daš v drsnik pa se bo iskrilo kot hudič :devil:

ja sam zarjavijo.... e, aluminjaste al pa pocinkane :kva2:

Objavljeno

Gizmo, drsniki za iskrenje obstajajo in se jih da kupiti. Samo povprašaj malo v trgovinah... .)

Objavljeno
ja sam zarjavijo.... e, aluminjaste al pa pocinkane :kva2:

Aluminijasti se takoj obrabijo :glare:

Objavljeno
Tako kot do drnsiki na škornih iz titana bi lahko bile gobice na kolenih a :hmm: Pol bi se mal iskrilo :lol:  :OK: Kje je tle problem... Nism še zasledil takih sliderjev..... no OK, sm jih sam za razliko niso bli celi titanski, temveč so imeli sam dve palčke notr s titana...

Na naših cestah ti še plastični drsnik občasno zagrabi. To se navadno konča s kako par mm globoko zarezo. Če bi bili kovinski, bi se končalo pa s kako par mm debelo bolnišnično kartoteko. :cry:

Objavljeno

hmmm :hmm: misliš, a ne kovina bl "drsi" kukr plastika po asvaltu :? nevem, prašam

Objavljeno
hmmm :hmm: misliš, a ne kovina bl "drsi" kukr plastika po asvaltu :? nevem, prašam

Drsi lepo ja, dokler ne naleti na kak cestni "izrastek" v katerega se zabije. Plastiko taki izrastki dobesedno odrežejo, kaj bi naredili s kovino pa ne vem... :hmm:

...če bi bila dovolj zaobljena bi jo dvignilo in bi se zapeljala čez, ampak slej ko prej se nardi rob... :o

Objavljeno

to pa res ja :hmm: bi blo treba nardit take kukr jih ma clover... tisti majo fajn obliko tudi ko je zguljen :)

Objavljeno

Zelo zanimiva tema. Sam se sicer še nisem vozil po kolenih, vendar sem se po prebiranju tele teme odločil, da bom tudi jaz počasi in s pametjo začel probavat vožnjo po kolenih :) ;) Dobro bi bilo če se javi kakšen kandidat iz Dolenjske, da malo v živo podebatiramo o tej temi. :) Resno, če je kdo naj se javi... dobi za pijačo.

• 2 mesecev pozneje...
Objavljeno

Mam eno vprašanje, pa rabim nasvet...........že neki časa se furam z motorjem, pa ne morem dat kolena na tla v ovinku, zmeri me neki zmoti (kamnčki,zalivke,črte ipd) al pa enostavno tiščim nogo v rezervoar. Koko zdej to odpraviti.....

Objavljeno
Mam eno vprašanje, pa rabim nasvet...........že neki časa se furam z motorjem, pa ne morem dat kolena na tla v ovinku, zmeri me neki zmoti (kamnčki,zalivke,črte ipd) al pa enostavno tiščim nogo v rezervoar. Koko zdej to odpraviti.....

Rešitev je Grobnik :grim

Objavljeno

Pojdi na delavnico varne vožnje v nedeljo, pa ti bojo tam mojstri pokazal. Js sem se tudi tam nauču. :OK: tam se to dogaja pri malih hitrostih in ni nobene panike

Objavljeno
Rešitev je Grobnik  :grim

al pa Novi marof .) ....cesta je najslabša izbira za učenje :doze:

Objavljeno

Sem se sam kr nekaj časa ubadal s tem problemom. Hiter sem bil dovolj saj sem prehiteval modele k so drsal k zmešani in to po zunanji strani...

Pol sem pa s taco začel rit po tleh s kolenom pa ne!

Pol mi je pa nekdo povedal (bo že vedel kdo k bo to bral .) Tanx J.), ko me je gledal, da nisem noge dost ven stegnu.

Verjetno bo pr teb tut to, če se presedeš dovolj. Kolen morš ful bl na ven porint kokr si misliš al morš pa letet k snet kladu pol boš pa itak še s komolcem po tleh ril :kva2:. Aja pa brzine moraš met mejčken več kot jo imaš zdej. Problem je samo tle, da se morš tistih tazadnih 5cm upat nagnt kar je pa u bistvu čist mal, ker si verjetno že skor tm...

Pa taprvič bo ful čuden filing in boš kolen verjetno takoj dvignu. Pol se pa naslednjič prsil, da ga dol pustiš. Pa počas nč na silo, da nouš naenkrat na auspuh nasedu... :blink:

Torej hitrost, se ornk presest, kolen ful na ven stegnt pa boš drsu bp...

Ampak kot ti je Joso povedal, Grobnik al pa Marof... ne tega na cest počet! :nono:

Pa še nekaj; ni ti treba po kolenu škrtat, da boš hiter. V Londonu prjatu pozna modela k ma drsnike k nove pa pere use po spisku na stezi... :worship:

Objavljeno

nejc ,mam en nasvet; izberi si en ovinek ,ki ti je vsec

najpre si ovinek oglej pes ,da se prepricas ,da na cesti ni peska itd.

nato se zacni pejlat gor in dol ,probavaj razlicne pozicije v sedezu ,vedno glej kam se peljes ne na cesto pri tem

pa naj te opazuje kolega in ti pove kako in kaj se dogaja in ni ga

zlomka ,da ti nebi uspelo :OK:

,sej ves ce rata medevedu mislim da ni ovir zakaj nebi tebi

:D

Objavljeno
nejc ,mam en nasvet; izberi si en ovinek ,ki ti je vsec

najpre si ovinek oglej pes ,da se prepricas ,da na cesti ni peska itd.

:nono: ne mu ceste priporočat....kaj hitro se lahko zgodi da ne gre vse po planu in zapelje čez sredinsko črto pol je pa lahko :xx:

še enkrat priporočam... Nejc pojdi na dirkališče boš hitro dol na kolenu pa še brez kakšnega velikega tveganja da se ti kaj zgodi .)

Objavljeno
Torej hitrost, se ornk presest, kolen ful na ven stegnt pa boš drsu bp... 

...majhen popravek:motor se da nagniti na koleno tudi pri manjših hitrostih, torej hitrost ni ravno najpomembnejša... se pa moraš presesti bolj in koleno stegniti... to pa ja...

Tole je recimo pri 50-60 km/h (na pisti, da ne bo pomote) :D

Sicer pa, Nejc: poglej malo nazaj, smo o tem že debatirali... kakšno stran ali dve nazaj.. ;)

post-53-1125630348_thumb.jpg

Objavljeno

hehe.. ne samo po kolenu :>>

post-3531-1125776044_thumb.jpg

:slap: :slap: :worship:

Objavljeno (popravljeno)

Evo še našga Rocka...Po kolenu :OK:

zadej1wd.jpg

spredej8sp.jpg

Popravljeno . Popravil Roky
Objavljeno
Evo še našga Rocka...Po kolenu  :OK:

....pa po nasprotnem voznem pasu :slap:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!