Anubis Objavljeno Marec 18, 2005 Deli Objavljeno Marec 18, 2005 (popravljeno) Vremenska prognoza za preostanek dneva. Ker ste bili rahlo v pizdi že zjutraj, pričakujte, da se bo to do večera samo še stopnjevalo. Čez noč pa boste kvalitetno v riti. fuck off! Popravljeno Marec 18, 2005. Popravil Anubis Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno Marec 18, 2005 Deli Objavljeno Marec 18, 2005 Vremenska prognoza za preostanek dneva. Ker ste bili rahlo v pizdi že zjutraj, pričakujte, da se bo to do večera samo še stopnjevalo. Čez noč pa boste kvalitetno v riti. fuck off! ← Pozabo si omenit da to NE VELJA za tiste ki so še nedolžni. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno Marec 18, 2005 Avtor Deli Objavljeno Marec 18, 2005 Nedolžnost se danes izgubi z momentom, ko se nučiš brat, kaj šele sodelovat na forumu. ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Erik Objavljeno Marec 18, 2005 Deli Objavljeno Marec 18, 2005 nučiš brat ;) ← ..in pisat :fredy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno Marec 19, 2005 Avtor Deli Objavljeno Marec 19, 2005 Kar pomeni, da sem še parcialno nedolžen. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Marec 19, 2005 Deli Objavljeno Marec 19, 2005 to je pri meni držalo 50%kajti zutrej sem bla čist v piz...al pa k da bi me zbil tranvaj z vročino,požrla lekadol in se odpravla z motorjem rajžat,morem reč da mi je kr mal pomagal pri dihanju in nisem bla več tako v piz.. kot zutrej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmOkak Objavljeno Marec 19, 2005 Deli Objavljeno Marec 19, 2005 ... in nisem bla več tako v piz.. kot zutrej ← Boš pa u riti jutre...bo še večja vročina :friend1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se