Gregs Objavljeno Marec 18, 2005 Deli Objavljeno Marec 18, 2005 Danes grem iz Konjic proti LJ in pripeljem do vstopa na AC pri Blagovici... nakar v zadnjem ogledalu vidim, kako nekaj švigne na levo, za njim pa črn avto z vklopljenimi modrimi lučmi... Hmmm, si rečem... tole pa zna biti zanimivo... No, in vozim najprej enih 100, 110, potem zagledam, da se motorist in avto po stari cesti oddaljujeta... jaz malo po gasu... kakšnih 140, 150... pridem do cestninske postaje, upočasnim na 40... obadva po stari cesti (še vedno :naughty: ) švigneta dalje... vozim še naprej... do Lukovice... tam nekje sem ju pa izgubil... Skratka, skoraj gotovo je policijski avto preganjal motorista... ker če bi se jima mudilo (npr. v bolnico :rolleyes: ), bi bil gotovo avto spredaj... Kako je že s tistim, da se motoristov ne sme preganjati?! :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno Marec 18, 2005 Deli Objavljeno Marec 18, 2005 Kako je že s tistim, da se motoristov ne sme preganjati?! :whistle: ← Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Marec 18, 2005 Deli Objavljeno Marec 18, 2005 Mogoče je pa Tadejeva želja uslišana. :rolleyes: >>klik<< Alla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.T. Objavljeno Marec 21, 2005 Deli Objavljeno Marec 21, 2005 ZDEJ SE PA NAJ ŽE FOLK ENKRAT ZJASNE KAJ SPLOH HOČE? http://moto.avtomania.com/default.asp?rb=3&id=1233 In kako vemo, kaj je bilo v ozadju "pregona". Je bi le prekršek, mogoče ukraden motor, mogoče so oropali pošto in sta oborožena roparja pobegnila s kraja zločina na motornemu kolesu,........ Ne vemo. :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS Če je imel čisto vest bi ustavil. Zaradi mene mu lahko tud stinger fuknejo pod kolesa. Pol pa mogoče ne bo več takih prizororv kot jih vidimo na linku. Tadej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mkosir Objavljeno Marec 21, 2005 Deli Objavljeno Marec 21, 2005 EJ jst sm to vidu na lastne oči Tip je neo enduro tišču čez Zupančičevo jamo nene 120 km/h za njem pa ene 5 polcijskih avtomobilčkov- prov amatersko so zgledal :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :yea2: :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zoolo Objavljeno Marec 21, 2005 Deli Objavljeno Marec 21, 2005 Če je imel čisto vest bi ustavil. Zaradi mene mu lahko tud stinger fuknejo pod kolesa. Pol pa mogoče ne bo več takih prizororv kot jih vidimo na linku. Tadej ← Mater po dolgem času se 100% strinjam s Tadejom, ... kdor se odloči za igro pobega, naj si sam prekalkulira posledice. Sorry gre tut men na kurac vsakič, ko vidim liziko ali pač modre luči, ampak zato, da bom spizdil pred kaznijo za 30 ali 60 k SIT se mi ne reskira zdravja, pa če tudi to pomeni da izgubim 15-20 min s pogovorom s smrkci. Sicer pa: "Življenje je izredno tvegana zadeva, vsak trenutek tvegamo da bomo umrli", ... s plavimi za hrbtom pa še toliko bolj :lol: :lol: :lol: Zoolo :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Insallah Objavljeno Marec 21, 2005 Deli Objavljeno Marec 21, 2005 Danes grem iz Konjic proti LJ in pripeljem do vstopa na AC pri Blagovici... nakar v zadnjem ogledalu vidim, kako nekaj švigne na levo, za njim pa črn avto z vklopljenimi modrimi lučmi... Hmmm, si rečem... tole pa zna biti zanimivo... No, in vozim najprej enih 100, 110, potem zagledam, da se motorist in avto po stari cesti oddaljujeta... jaz malo po gasu... kakšnih 140, 150... pridem do cestninske postaje, upočasnim na 40... obadva po stari cesti (še vedno :naughty: ) švigneta dalje... vozim še naprej... do Lukovice... tam nekje sem ju pa izgubil... Skratka, skoraj gotovo je policijski avto preganjal motorista... ker če bi se jima mudilo (npr. v bolnico :rolleyes: ), bi bil gotovo avto spredaj... Kako je že s tistim, da se motoristov ne sme preganjati?! :whistle: ← Črn avto z vklopljenimi modrimi lučmi? Kakšen avto? Ker to bi lahko bli tisti fantje iz UVZ (urad za varnost in zaščito pri policiji - varnostniki za VIP). Ti fantje pa ne preganjajo prekrškarjev. Lahko, da so si spet dali duška in so se s kakšnim frendom preganjali po cesti. Sem se enkrat že vozil z njimi. Čisti norci. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Marec 21, 2005 Deli Objavljeno Marec 21, 2005 http://moto.avtomania.com/default.asp?rb=3&id=1233 ← evo ta R1 je parkirana na linhartovi 90(pri krožnem/Žale), in osebka gor sta tudi od tam, vendar se ponavadi vozita brez čelad okoli....kje so policaji?? se strinjam s tadejem in zoolom, kdor beži beži z razlogom in naloga policije je da take ustavi.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Marec 21, 2005 Deli Objavljeno Marec 21, 2005 Črn avto z vklopljenimi modrimi lučmi? Kakšen avto? Ker to bi lahko bli tisti fantje iz UVZ (urad za varnost in zaščito pri policiji - varnostniki za VIP). Ti fantje pa ne preganjajo prekrškarjev. Lahko, da so si spet dali duška in so se s kakšnim frendom preganjali po cesti. Sem se enkrat že vozil z njimi. Čisti norci. :D ← Ob opisu sem tudi sam takoj pomislil na to. Ampak ne, ne pri nas se to ne dogaja! Dejte ga no srat, kje pa mislite da ste? V Ameriki? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
master 007 Objavljeno Marec 21, 2005 Deli Objavljeno Marec 21, 2005 evo ta R1 je parkirana na linhartovi 90(pri krožnem/Žale), in osebka gor sta tudi od tam, vendar se ponavadi vozita brez čelad okoli....kje so policaji?? se strinjam s tadejem in zoolom, kdor beži beži z razlogom in naloga policije je da take ustavi.... ← Seveda vsakdo, ki beži, beži z razlogom. Če ni razloga, ne bežiš, ampak se ful hitr pelješ. To pa res ni neko odkritje. :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno Marec 21, 2005 Deli Objavljeno Marec 21, 2005 po moje ga je pa hutu avtomobilist povozt...... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
master 007 Objavljeno Marec 21, 2005 Deli Objavljeno Marec 21, 2005 @Gregs. Sej veš kok smo se pa mi vozili. Kot da nas lovijo trije črni avti z lučkami. :D .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Marec 21, 2005 Avtor Deli Objavljeno Marec 21, 2005 @Gregs. Sej veš kok smo se pa mi vozili. Kot da nas lovijo trije črni avti z lučkami. :D .) ← :whistle: :naughty: ;) Ma ne, saj se jaz ne zgražam nad pregonom, samo sem povedal, kaj sem videl.. in sem to želel deliti z vami in podebatirati... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mustang Objavljeno Marec 21, 2005 Deli Objavljeno Marec 21, 2005 Ne razumete situacije: Men in black so lovili pobeglega marsovca. To je blo to. Tadej: a se spomniš kakšnega bliska? Seveda se ne... :grrr They are here. :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fazer03 Objavljeno Marec 22, 2005 Deli Objavljeno Marec 22, 2005 Verjetno je to to: Danes 22.03. 2005 v "Delu" (kronika): Od Trojan do Ljubljane so se plavci mučili s pobeglim "motoristom" (državljan BiH - brez čelade, verjetno udrađena) na Apriliji 650 (brez registracije) in ga šele v Ljubljani uspeli z zaporo ustaviti. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Insallah Objavljeno Marec 22, 2005 Deli Objavljeno Marec 22, 2005 Iz Dela: Motorist izzival policiste Ljubljana – Kdo ve, mogoče se je 20-letni tujec, državljan BiH, s stalnim bivališčem v Ljubljani, čutil zapostavljenega in odrinjenega, hkrati pa ni znal najti primernega, predvsem pa spodobnega načina, s katerim bi lahko vse okrog sebe opozoril, da je pravzaprav nekaj izjemnega. In se je zapodil na cesto s tolikšno objestnostjo, da so ga morali opaziti. Konec tedna je okrog devetih zvečer najprej padel v oči prometni patrulji na Trojanah. Mimo je prigrmel z neregistrirano aprilio 650 in možje v modrem so takoj zapeljali za njim proti Ljubljani, ustaviti pa se ga ni dalo. Sploh se ni zmenil za modre luči, sireno, loparček in podobne policijske pripomočke, temveč je z nezmanjšano hitrostjo podil naprej. Na Prevojah ga je hotel ustaviti drug policist, a je motorist drvel naprej, kot da je povsem sam na cesti, na križiščih v Želodniku, na Viru, v Domžalah in v Trzinu je zapodil skozi rdečo luč in mimo tretje patrulje, obvozil moščanske može v modrem, ki so ga hoteli ustaviti na tomačevskem krožišču, in se pognal naprej do Vojkove in na Baragovo. Na križišču z Dunajsko je še enkrat zdrvel skozi rdečo, potem pa pripeljal do križišča Parmove in Drenikove, kjer so policisti z avti zastavili oba prometna pasova, tako da je moral obrniti, pri čemer je med vožnjo čez betonski robnik priletel najprej v policijskega golfa, nato pa še v forda focusa, a odnehal ni. Privil je plin in zapeljal nazaj do Dunajske, potem pa po Topniški do makadamskega parkirišča, kjer je med vožnjo čez robnik izgubil ravnotežje in padel. Ker so bili možje v modrem takoj za njim, so ga takoj odpeljali na varno. Kaj vse bodo zapisali v prijavi zoper objestnega motorista, ki nima vozniškega dovoljenja, vozil pa je tudi brez čelade, še ni znano. K. D. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šoško Objavljeno Marec 22, 2005 Deli Objavljeno Marec 22, 2005 zapret norca za vedno :naughty: ......kolk udeležencev je bilo v prometu v nevarnosti :o zaradi budale :topic: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno Marec 22, 2005 Deli Objavljeno Marec 22, 2005 ja bogi revež odrinjeni! dajmo zbrat denar, da bo lahko plačal kazen. vsak ki ima motor bi lahko dal par jurjev za tega reveža. ma res, tako se rešuje težave, al z motorjem gas al s plinsko jeklenko ali ropom, ali izsiljevanjem. dajmo takim ubogim pomagat. :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Marec 22, 2005 Deli Objavljeno Marec 22, 2005 verjetno so ga prisilili :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno Marec 22, 2005 Deli Objavljeno Marec 22, 2005 ...a so že ugotovili komu je ukradel motor?! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Marec 22, 2005 Deli Objavljeno Marec 22, 2005 ja bogi revež odrinjeni! dajmo zbrat denar, da bo lahko plačal kazen. vsak ki ima motor bi lahko dal par jurjev za tega reveža. ma res, tako se rešuje težave, al z motorjem gas al s plinsko jeklenko ali ropom, ali izsiljevanjem. dajmo takim ubogim pomagat. :doze: ← OK! Prispevam purfr! Kam nakažem? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
glažar Objavljeno Marec 22, 2005 Deli Objavljeno Marec 22, 2005 Še dobr da nima vožniške bi mu jo polcaj vzel,motorja pa tko nav več rabu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.T. Objavljeno Marec 22, 2005 Deli Objavljeno Marec 22, 2005 Ljubljana – Kdo ve, mogoče se je 20-letni tujec, državljan BiH, s stalnim bivališčem v Ljubljani, E pa bio to rođak od ovoga motoriste http://www.(Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com).com/default.asp?rb=3&id=1233 ______________________________________________________________ PS: MISLIM, DA JE BILA MOJA VARIANTA S STIGERJEM KAR PRAVILNA.... Tadej In kje ste zdej vsi tisti na forumu, ki trdite in prisegate, da se motoristov ne sme preganjat s policajskimi vozili.......... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
master 007 Objavljeno Marec 22, 2005 Deli Objavljeno Marec 22, 2005 Jest sem proti policijskemu pregonu motoristov! :P Zakaj? Zato, ker enkrat bojo pa tako mene ganjali, pol boste pa o men čvekali, pa bom čefur zaradi bežanja ratu! :P .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
master 007 Objavljeno Marec 22, 2005 Deli Objavljeno Marec 22, 2005 V temi (Re)akcija motorista na policista se pa tako vidi kolko bi jih res ustavilo policistu. Veliko jih pravi, da bi dali gas do daske, če bi naredu prekršek za katerega je zagrožen kazen - odvzem izpita (ne gledat anketo, ampak poste). Verjetno najdemo tudi kakšnega, ki zdele tu pametnuje kako ni v redu, da je un čefur bežal z motorjem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave