Pervy Objavljeno April 5, 2005 Deli Objavljeno April 5, 2005 Očitno imajo določena branža motoristov nov hobi... in seveda mečejo slabo luč na vse! :BUA: ← ajde moralisti spizdite, kdo meče slabo luč na koga, avtomobilisti vsak dan napihajo preko 2,0 pa bežijo ine ša kaj. nehajte cvilit in pluvat, pubec bo 600 jurjev plačal, dovol hudo za brata motorista - sočustvujem z njim pa če je čefur al pa slovenec. mater ste eni privoščljivi!!!! :SS :SS :SS PS: pa ne leti samo na tebe pupa :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno April 5, 2005 Deli Objavljeno April 5, 2005 :topic: ste opazili, da se v nemško govorečih deželah nič več ne vozijo v nasprotni smeri po avtocesti, kar je bila nekaj let nazaj strašanska moda?! :topic: prekleti avtomobilisti pokvarjeni... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno April 5, 2005 Deli Objavljeno April 5, 2005 Kaj pa, če je preveč bral MotoSvet in vse tiste nasvete, da če policaj ustavlja, samo po gasu in naprej :? Kaj pa, če policaji preveč berejo MotoSvet in vse tiste nasvete, da če policaj ustavlja, samo po gasu in naprej :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno April 5, 2005 Deli Objavljeno April 5, 2005 Kaj pa če je pubeca premamilo lepo vreme in ni imel časa (denarja) še isti dan uredit registracijo pa je šel malo reskirat na črno. Pa mu računica ni znesla in so ga ustavljali pa je malo pobegnil pa spet in spet in ko je videl da je stvar prekleto resna in da ne bodo odnehali je pač ustavil in se predal. Verjetno bi lahko brez težav bežal še naprej če bi bil nor. In zaradi par sončnih žarkov in nemira je zdaj ob 600 jurjev. Jaz razumem stvar in sočustvujem, ostali pa moralizirajte še naprej in jokajte ker vam ugled trpi, sploh tisti, ki razen ugleda tak nimate nič in motorirate samo za ekranom :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS ne leti na nobenega posebaj, vsak se lahko najde ali ne v tem sestavku <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fazer03 Objavljeno April 5, 2005 Deli Objavljeno April 5, 2005 ajde moralisti spizdite, kdo meče slabo luč na koga, avtomobilisti vsak dan napihajo preko 2,0 pa bežijo ine ša kaj. nehajte cvilit in pluvat, pubec bo 600 jurjev plačal, dovol hudo za brata motorista - sočustvujem z njim pa če je čefur al pa slovenec. mater ste eni privoščljivi!!!! :SS :SS :SS PS: pa ne leti samo na tebe pupa :angry: ← Sorry, ampak meni se pa nič ne smili ta "brat"; se pa strinjam z nekom pred menoj, ki je dejal, da je mogoče dotični bežeči "napotke" dobil prav tu; kar spomnite se, kaj vse se je pisalo kmalu po novem letu, ko je bil sprejet novi prometni zakon ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno April 5, 2005 Deli Objavljeno April 5, 2005 Ah, Pervy, mislim, da pretiravaš. Takole greva z Lady mimo draguljarne in hudiči imajo v izložbi razstavljeno lepo ropotijo z biseri, diamanti in briljanti in vsem ostalim mogočim in nemogočim kamenjem. In ker je sonce tako lepo sijalo in so se kamni čudovito lesketali in ker je na tleh ležala opeka, jaz pa nisem imel denarja, sem z opeko mahnil po izložbenem oknu in vzel za Lady tisto, za kar vem, da ji pripada. Morda bom frajer ali pa bedak med drobnimi žeparji. Lopovi velikega kalibra zame niti čuti ne bodo hoteli, poštenjakarji pa le kot zanimivo zgodbico iz časopisne kronike. Kje se najdeš, Pervy :? .) :) :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mrki Objavljeno April 5, 2005 Deli Objavljeno April 5, 2005 :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno April 5, 2005 Deli Objavljeno April 5, 2005 kaj bluzite nekateri zakaj je bezal ali ogrozal ipd., zakaj so ga pa sploh preganjali, ne bi nikogar ogrozal, saj je najbolj sebe ce pac ukradel denar, nima veze, delal je po Titovih besedah ce je ze bil,njegov sosed jaz v glavnem mislim, ni treba nikogar preganjat, zgodi se zadosti nesrec brez preganjanja saj ti ki so ga preganj. ce so ga dobli ne bodo dobili nic vecjo placo, lahk pa bi ga imeli na vesti :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bartmatej Objavljeno April 5, 2005 Deli Objavljeno April 5, 2005 Ce nas policisti nebi preganjali: kdo bi pa sploh še ustavil če bi naredil prekršek ? a bi ti osebno ustavil, če bi bil z neregistriranim motorjem(kazen menda 120.000SIT) in brez tablic in bi vedel da te murija ne bo jurila? Jst pravim, če beži, ga je treba ustavit, drugače bo čedalje več takih. Drugič naj pa dobro premisle, če se mu splača peljat z neregistriranim motorjem(in to ne 10 km). LP Matej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno April 5, 2005 Deli Objavljeno April 5, 2005 Torej, če vozim motor in ga lomim, me ne sme nihče preganjati, če ukradem zlatnino, me ne sme nihče preganjati, če zakoljem koga, me ne sme nihče preganjati, če zastrupim vse izvire pitne vode v SLO, me ne sme nihče preganjati. Potem, ukinimo policijo, sodišča in zapore in bomo privarčevali davkoplačevalski denar. Še več, davkov sploh ne bo več. Resnično sem pričel dvomiti o zrelosti nekaterih :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno April 5, 2005 Deli Objavljeno April 5, 2005 ok, ok, tako milo tut ne, ce hocejo nekoga ustavit, ne ustavi, pa hoce na vsak nacin uit, naj gre, saj vedno se mu ne bo posrecilo veliko preganjanje lahk nastane nevarno in to najbolj za druge poglejte si malo hude preganjanje, npr v Ameriki, kako se koncajo, pa me boste razumeli Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fazer03 Objavljeno April 5, 2005 Deli Objavljeno April 5, 2005 (popravljeno) stuhec: - ali ti je beseda anarhija tuja; ker končna faza tvojih razmišljanj je prav to! - da preveč TV-ja škodi so tudi že dokazali in še - 3.: tu kjer smo je EU in SLO in ne ZDA brrrm: :worship: Popravljeno April 5, 2005. Popravil Fazer03 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
danci1973 Objavljeno April 5, 2005 Deli Objavljeno April 5, 2005 ok, ok, tako milo tut ne, ce hocejo nekoga ustavit, ne ustavi, pa hoce na vsak nacin uit, naj gre, saj vedno se mu ne bo posrecilo veliko preganjanje lahk nastane nevarno in to najbolj za druge poglejte si malo hude preganjanje, npr v Ameriki, kako se koncajo, pa me boste razumeli ← A za pojem 'ukraden motor' si že kdaj slišal? Kaj, če bi tip ukradel tvoj motor? Policaji pa ga - v skladu s tvojimi željami oz. pisanjem - ne bi preganjali? A bi bil zadovoljen? Po moje bi v takem primeru pisal 'kako barabe lene policijske nič ne delajo in sploh in oh'... D. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno April 5, 2005 Deli Objavljeno April 5, 2005 Saj tudi ta, slovenjgradčan pri Izoli, je ušel in sta ga policaja kakor preganjala (policaja sta v avtu stala ob cesti. Najprej sta videla, da ni tablice, potem sta rabila sekundo ali dve, da sta si rekla, greva za njim, potem sta zakurblala motor in lučke in sirena in v prvo, po moje 10 do 15 sekund. V tem času se jima je motorist s 60 km/h, kot je tam omejitev, oddaljil za od 170 m do 250m, pa predno sta pospešila na dostojno hitrost,... ) in jima je do Žusterne ušel. Tam so ga že čakali policaji, a je zapeljal mimo na avtocesto. Ko je šel dol z avtoceste, pač ni hotel plačati cestnine, ga je z loparčkom ustavljal policaj in mu jo je tudi zbrisal. Ustavil se je šele pri policajih pri Rižani. Torej, nikjer sledu o divji hajki. Nastavljali so mu zasede, a nobene tako, da bi se na njej zaletel, poškodoval ali ubil. Po mojih pojmih, popolnoma humani lov na lisico. Če ne drugega, prej ali slej bi mu zmanjkalo bencina. Torej, če gimnazijski znanec Iztok Umek v časniku Delo ne laže, ga policaji z vožnjo za ritjo niso smrtno ogrožali. Nobene filmske Amerike na Slovenski Obali. :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno April 5, 2005 Deli Objavljeno April 5, 2005 cist tko za bajdevej....... kole pod kolesa in cveke na cesto pa naj se razlima, ce ze riskira pregon in zdravje tudi ostalih udelezencev na cesti. za neregistrirane motorje je pista in ne javna cestna povrsina. IMHO. da enega od vas en tak neregistriran model skine na cesti ....potem pa v jok in na drevo: kaj si prasec upa, in kaj je nor in budala in ne vem kaj se vse. ker zavarovalnica ne bo skihala tiste potrebne milijone za popravilo pleha in zdravja. ce se ne drzi pravil so posledice znane. z njim socustvijem samo toliko, da ni imel toliko pospravljeno v glavi, da bi pocakal se en ali dva dni ali bi ustavil ze prvi patrulji. jebi ga, ce ze "igras" potem je potrebno vcasih prenesti tudi poraz. in tega je, opazam, tukaj nekako zelo malo ljudi sposobnih. in da, splosni moralisti se tudi meni gravzajo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno April 5, 2005 Deli Objavljeno April 5, 2005 A za pojem 'ukraden motor' si že kdaj slišal? Kaj, če bi tip ukradel tvoj motor? Policaji pa ga - v skladu s tvojimi željami oz. pisanjem - ne bi preganjali? A bi bil zadovoljen? Po moje bi v takem primeru pisal 'kako barabe lene policijske nič ne delajo in sploh in oh'... D. ← z mojim, ce bi ga preganjali, bi ga lahk dobli edino ce bi bi bili s helikopterjem tak ka sem brez besed Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno April 5, 2005 Deli Objavljeno April 5, 2005 Saj tudi ta, slovenjgradčan pri Izoli, je ušel in sta ga policaja kakor preganjala (policaja sta v avtu stala ob cesti. Najprej sta videla, da ni tablice, potem sta rabila sekundo ali dve, da sta si rekla, greva za njim, potem sta zakurblala motor in lučke in sirena in v prvo, po moje 10 do 15 sekund. V tem času se jima je motorist s 60 km/h, kot je tam omejitev, oddaljil za od 170 m do 250m, pa predno sta pospešila na dostojno hitrost,... ) in jima je do Žusterne ušel. Tam so ga že čakali policaji, a je zapeljal mimo na avtocesto. Ko je šel dol z avtoceste, pač ni hotel plačati cestnine, ga je z loparčkom ustavljal policaj in mu jo je tudi zbrisal. Ustavil se je šele pri policajih pri Rižani. Torej, nikjer sledu o divji hajki. Nastavljali so mu zasede, a nobene tako, da bi se na njej zaletel, poškodoval ali ubil. Po mojih pojmih, popolnoma humani lov na lisico. Če ne drugega, prej ali slej bi mu zmanjkalo bencina. Torej, če gimnazijski znanec Igor Umek v časniku Delo ne laže, ga policaji z vožnjo za ritjo niso smrtno ogrožali. Nobene filmske Amerike na Slovenski Obali. :grrr ← evo to je to, jaz sem za tak nacin saj policistov je toko in tako vsakih 5 km Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno April 5, 2005 Deli Objavljeno April 5, 2005 Potem, ukinimo policijo, sodišča in zapore in bomo privarčevali davkoplačevalski denar. Še več, davkov sploh ne bo več. ja to sem pa že slišal ! vesela druščina je namreč šla preračunavat kakšno bi bilo stanje življa v državi ko bi ukinili vojsko in policijo ! :OK: življenska raven bi se dvignila na zavidljiv nivo ! vsak prebivalec SLO bi bil preskrbljen mesečno z minimalno 300 tisočaki ! malo je utopično, drugače se pa lepo sliši ! .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno April 5, 2005 Deli Objavljeno April 5, 2005 Kje se najdeš, Pervy :? .) :) :P ← tam, da se odločim reskirat in sprejet posledice če se zalomi ali pa se držim vseh predpisov družbe in tega ne storim. kakorkoli ne rabim pametnjakovičev, ki bi mi pojasnjevali zakaj je moje ravnanje napačno. to sem vedel sam in na to me spomne 600 jurjev kazni. in tako kot nekateri aplavdirajo temu da so ga ujeli, tako nekateri bedaki aplavdirajo če motorista vrže (češ - kaj pa je divjal) itd. vsak naj se briga za sebe, za uveljavljanje zakonov pa je policija in če bi bil ta tip res tak divjak/bedak potem ga tudi te male zapore nebi tako hitro ustavile. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rebel Objavljeno April 5, 2005 Deli Objavljeno April 5, 2005 Še enga so lovil v nedeljo: Motoristu 600 tisoč SIT kazni UMER Iztok, Tor 05.04.2005 Koper – Bežanje z neregistriranim motornim kolesom pred prometniki in policisti na slovenski obali bo 20-letnega motorista iz Slovenj Gradca stalo približno 600.000 tolarjev. V nedeljo okoli 17. ure so policisti koprske prometne postaje na koncu izolske obvoznice opazili motor brez registrskih tablic. Zapeljali so za njim in voznika skušali ustaviti z zvočnimi in svetlobnimi signali, a jim je ušel z drznim prehitevanjem kolone vozil na obalni cesti, česar si prometna patrulja ni mogla privoščiti. O bežečem motoristu je obvestila OKC, ta pa je sporočilo posredoval vsem patruljam. Prva ga je skušala prestreči že v Žusterni, vendar ni ustavil – zapeljal je na obalno štiripasovnico in naprej na avtocesto ter še povečeval prednost pred patruljo, ki mu je sledila. Takoj ko je na Črnem Kalu zapeljal z avtoceste, ga je čakal policist z dvignjenim loparčkom. Tudi tu se ni ustavil, zavil je desno proti Mostičju in od tod proti Rižani, tam pa ga je pod nadvozom že čakala patrulja, ki ga je prva ustavljala. Naposled je popustil ročico za plin in ustavil. Policisti so mu našteli za 470 tisoč tolarjev mandatnih kazni, napisali pa bodo še obdolžilni predlog, po katerem ga bo sodnik kaznoval z nadaljnjimi 120.000 tolarji in mu v vozniško dovoljenje, ki ga ima komaj nekaj mesecev, vpisal šest kazenskih točk. I. U. vir: Delo.si ← no to akcijo smo pa videli..... v koloni smo bili 4 motorji vozili smo okrog 120...in ta z dirkač z ninjo je na križišču za buzet kr zapeljal proti nam in sekal pas tik za mano...ne vem kako se je počutil motorist ki je vozil za mano...js sm biu posran..... in pol so prleteli dol še policaji po celi cesti kot da je treba ustrelit tistega norca.... če že on nima pameti bi lahko imeli vsaj naši policaji... ne pa da tako prebijajo dolgočasno nedeljo....... :BUA: in se jim moramo vsi umikat in žlajfat kot da gre za življenje... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Šarc Objavljeno April 5, 2005 Deli Objavljeno April 5, 2005 Predlagam, da policija tistih 600 jurjev nameni za nove zaščitne ograje, po meri za motoriste pa mu pol oprostim da je divjal :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Osama Objavljeno April 6, 2005 Deli Objavljeno April 6, 2005 Črn avto z vklopljenimi modrimi lučmi? Kakšen avto? Ker to bi lahko bli tisti fantje iz UVZ (urad za varnost in zaščito pri policiji - varnostniki za VIP). Ti fantje pa ne preganjajo prekrškarjev. Lahko, da so si spet dali duška in so se s kakšnim frendom preganjali po cesti. Sem se enkrat že vozil z njimi. Čisti norci. :D ← Pa to niso bili policaji, ampak mrliški avto na nujni vožnji! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kruse Objavljeno April 6, 2005 Deli Objavljeno April 6, 2005 mrliški avto na nujni vožnji! A se jim je mudil ga v jamo vrzt, preden jim iz krste pobegne :? Hja, ne bi bilo prvic :P Sicer pa... Zakaj vedno zacnejo pri majhnih barabah? Naj ze enkrat zacnejo red delati pri glavi, potem pa se bo tudi navzdol uredilo.... Mogoce celo samo od sebe.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ceco Objavljeno April 6, 2005 Deli Objavljeno April 6, 2005 vsak naj se briga za sebe, za uveljavljanje zakonov pa je policija In tako si povabil državo, da uredi vse, kar se ji zdi potrebno in seveda PO NJENI PODOBI. Pozabljate da živimo v skupnosti in sobivamo z drugimi (žal živali ne znajo nam človekom izraziti, kaj bi rade in smo jih že podržavili) ter da NE živimo v državi in za državo (slednje le v zvezi z davki). In opustite misel, da so motoristi neka homogena skupnost. Isto je kot z lastniki/uporabniki konjev pred izumom motorja z notranjim izgorevanjem (danes ne več, ker je konj luksuz, ker zahteva permanentno day by day vzdrževanje). Vaš Čečo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno April 6, 2005 Deli Objavljeno April 6, 2005 In tako si povabil državo, da uredi vse, kar se ji zdi potrebno in seveda PO NJENI PODOBI. prav rad bi sodeloval z državo pri kreiranju razmer, ki bi bile po meri ljudi in države, pa nisem ne poslanec in ne minister ali kdo, ki odloča. zato pravim, država sprejema zakone, država naj skrbi da se izvajajo. nikakor pa ne zagovarjam takšnih diskusij kjer ljudje brez moči kot smo čali tega foruma, obsojajo druge in pozivaju k linču. v tem smislu naj se briga vsak zase in naj gleda le na svoje ravnanje na cesti. nekako me včasih to spominja na moje najljubše voznike, ki se na AC postavijo na hitri pas in vozijo 130 in ob tem komentirajo, da je to najvišja dovoljena hitrost in da itak nihče ne sme voziti hitreje. In potem še skoraj doživljajo orgazme kako morejo vsi voziti 130 zaradi njih - wannabe policaji :angry: :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave