hadni.10m.com Objavljeno Marec 21, 2005 Deli Objavljeno Marec 21, 2005 mene zanima zakaj mi olje vdari v zračni filter Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nitro freek Objavljeno Marec 21, 2005 Deli Objavljeno Marec 21, 2005 mene zanima zakaj mi olje vdari v zračni filter ← Najprej mi povej kir motor maš pa al je 2taktni al 4taktni. Pomoje je to da ti ga preveč notr da v motor pada ti ga ostanek vrže v filtr. Ubistvu pa to sploh ni nč narobe. Sam filtr spuci pa bo vse vredu delal. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Marec 21, 2005 Deli Objavljeno Marec 21, 2005 mene zanima zakaj mi olje vdari v zračni filter ← :topic: a ti je že kdo povedal, da ti nick ni najbolje uspel? :devil: :lol1: :topic: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RS50 Objavljeno Marec 21, 2005 Deli Objavljeno Marec 21, 2005 Verjetno ima 2T scooter. Olje vsakemu udari nazaj v filter edino to ti lahko povem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Marec 21, 2005 Deli Objavljeno Marec 21, 2005 (popravljeno) Verjetno ima 2T scooter. Olje vsakemu udari nazaj v filter edino to ti lahko povem. ← Ja vsakemu?Zakaj pa je moj se vedno kot nov in ni niti kaplice olja nikdar na njega prislo?Vrjetno bi se vidlo ker je rdeci ane?Mi znas to razlozit?Enostavno ni uplinjac dobro nastavljen zato pa ga masti...Pa ne bluzit nekaj. Pa nove teme tud ni potrebno odpirat zaradi tega! Popravljeno Marec 21, 2005. Popravil _Roba_ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
djeZo Objavljeno Marec 26, 2005 Deli Objavljeno Marec 26, 2005 Pa nove teme tud ni potrebno odpirat zaradi tega! ← zakaj pol admini preprosto ne disablajo moznosti NOVATEMA? :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Marec 26, 2005 Deli Objavljeno Marec 26, 2005 zakaj pol admini preprosto ne disablajo moznosti NOVATEMA? :OK: ← Ne ves kaksen je bil forum pred leti,ko je se bil red in ko so se bili gor ludje ki niso samo nabijali.... :topic: Dovol je... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Avatar Objavljeno Maj 10, 2005 Deli Objavljeno Maj 10, 2005 Sicer se pa ja naj bi filter po čiščenju prepojil z oljem, preden se vstavi nazaj v režo? Dajte mi povedati, kako čistite. Najprej z bencinom, potem pa olje ali nič? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se