Tepko Objavljeno September 2, 2006 Opozori Objavljeno September 2, 2006 Ewo včeri naredu svoj 10000km. Motorček še vedno dela dokaj vredu, gume mam še vedno prve, tud bremze so se mal unesle (predvsem prednja).
Sinkhet Objavljeno September 2, 2006 Opozori Objavljeno September 2, 2006 Včeraj kolegu pri GT650r razsulo motor.. <_< Zaružlo, pokadilo se iz rora in konec veselja.. Na diagnozo še čakamo. Motor je bil pa redno vzdrževan, lepo vožen, s prevoženimi 7k km in ravno dobro iz servisa Čedalje manj mi je všeč ta Hyosung.. Če bo šlo tako naprej z okvarami, se ne bomo nikoli znebili naših konjičkov, ker ne bo hotel noben več kupit.. .) stavim da je vzrok počen ventil... :hmm:
Tedybear Objavljeno September 3, 2006 Opozori Objavljeno September 3, 2006 (popravljeno) stavim da je vzrok počen ventil... :hmm: Mal poročajte...men je zlomil ventil. Kolk je to škode, :BUA: me pa lahko kontaktirate na PM. Popravljeno September 3, 2006. Popravil Tedybear
Sinkhet Objavljeno September 3, 2006 Opozori Objavljeno September 3, 2006 (popravljeno) Mal poročajte...men je zlomil ventil. Kolk je to škode, :BUA: me pa lahko kontaktirate na PM. škode na mojem ke bilo precej, ampak je na srečo še bil v garanciji... menjati je pa trebalo: 2x sesalni ventil 2x izpušni ventil bat batne obročke cilinder seveda vse dihtunge in svečko olje oljni filter vse skupaj kolko smo zračunali je bilo za ca. 150.000 + delo.. vsaj zdi si mi tako.. Popravljeno September 3, 2006. Popravil Sinkhet
BAD PIT Objavljeno September 3, 2006 Opozori Objavljeno September 3, 2006 Jst se od svojga hrčka poslavljam v sredo :yea1: :yea1: :( ,men je služu odlično,pa ga nisem kej preveč šparal,smo se več al manj kr divje vozila... No,ravno predvčeraj,ko ga je bodoči lastnik prišel ogledat in "glihat" sm motor pohvalu glede elektrike-no problems at all,češ kao da se Hyosungi nč ne kvarjo na elektriki in to. No,in danes,ko sva urejala dokumentacijo,glede prodaje,Husotu kar naenkrat odpovejo vsi štirje žmigovci :eek: ,kot ,da motor nebi hotu od bajte :blink: Sm kr vidu človeka,kako je mal :? skeptičen ratal glede nakupa...,no pol sva se vseeno zmenla,da jst napako pred prodajo odstranim in je vse kul... Prevozu v dveh sezonah in pol 23.000 km ,doživu z njim en kr hud kreš in par lažjih,¸kakih hudih kritik na račun motorčka ni,je pa res da ga bom kr fino pogrešal,saj se je z njim začela moja "moto kariera"....
DDEAN1 Objavljeno September 3, 2006 Opozori Objavljeno September 3, 2006 Prevozu v dveh sezonah in pol 23.000 km ,doživu z njim en kr hud kreš in par lažjih,¸kakih hudih kritik na račun motorčka ni,je pa res da ga bom kr fino pogrešal,saj se je z njim začela moja "moto kariera".... A bošspet Husota kupu ? <_<
BAD PIT Objavljeno September 3, 2006 Opozori Objavljeno September 3, 2006 Ne,ne :grrr ,kje pa,bom še par let počaku ,pol jih bodo pa itak po salamoncu zastonj talal :devil:
Jure Objavljeno September 4, 2006 Opozori Objavljeno September 4, 2006 Kolk pa si dubu zanjga, ce ni skrivnost?
BAD PIT Objavljeno September 4, 2006 Opozori Objavljeno September 4, 2006 Kupu za 1.150.000 prodal za malenkost manj kot polovico cene novega,s tem ,da je bil vizualno kr ornk zdelan. Na obeh straneh rezervoarja vdrtine,podrsana zadnja maska,podrsana ogledala in ročka sklopke,pa še bi se dalo najt ,samo kupec ni bil neki pikolovec,se je vidlo ,da se človk hoče vozt ne pa šminkirat. No danes odkril tudi napako na smernikih ki, so tik pred nakupom čudežno odpovedali-vzrok je bil prežgan rele... Zdej pa za neki cajta v "penzijo",dokler ne bo dost cekinov za kako večjo mrcino :whistle: lp Bad Pit
ICE_MAN Objavljeno September 7, 2006 Opozori Objavljeno September 7, 2006 Poglejte kaj nam je LeoVince pripravil
Jure Objavljeno September 7, 2006 Opozori Objavljeno September 7, 2006 Pošteno!! :) Je znana mogoče tudi cena?
tom Objavljeno September 7, 2006 Opozori Objavljeno September 7, 2006 [attachmentid=80619] Tole pa je pripravil G.P.R za vaše motorje :D Cena pa je verjetno tam okrog 300eurov. Mogoče celo malo manj.
ICE_MAN Objavljeno September 8, 2006 Opozori Objavljeno September 8, 2006 [attachmentid=80619] Tole pa je pripravil G.P.R za vaše motorje :D Cena pa je verjetno tam okrog 300eurov. Mogoče celo malo manj. Sam GPR, IXIL, BOS so ze kr neki cajta na trgu. LeoVince je pa cist na novo. A je GPR homologiran?
tom Objavljeno September 8, 2006 Opozori Objavljeno September 8, 2006 zdaj če je ravno za hyosung ne vem, samo mislim da je. jaz sem ga na mojem kawasaki er5 lahko homologiral
hahcy Objavljeno September 10, 2006 Opozori Objavljeno September 10, 2006 pozdravljeni! jaz pa kopujem Hyosung Comet 650 :OK:
Jure Objavljeno September 10, 2006 Opozori Objavljeno September 10, 2006 Ne kupit, jajc od motorja :) Drugače pa bo kolega zdaj prodajal GT650r. Letnik 2005, 7k km, lepo ohranjen. Samo da iz servisa pride, kjer mu rihtajo mašino, saj mu je brez razloga potrgalo ventile.. Kakorkoli že, če boš kupil Cometa, je velika verjetnost, da boš kar reden obiskovalec servisa .)
hahcy Objavljeno September 10, 2006 Opozori Objavljeno September 10, 2006 saj vem da ni nevem kaj! sam sem ze mel Hyosung aquilo 125, pa je bila vredu brez pripomb! 3 leta sem jo imel pa ni bilo nic narobe z njo samo rele za žmigoce mi je crkno! :?
Jure Objavljeno September 10, 2006 Opozori Objavljeno September 10, 2006 (popravljeno) Aquila mislim da je veliko bolj zanesljiva od Cometa.. Vsaj kolikor sem se menil z lastniki Aquil, sem jih kar že ene par srečal. Comet je pa druga zgodba. Sam ga imam že 2 leti, pa je stalno nekaj narobe.. Sicer me še ni pustil nikjer, ampak je bilo pa polno malenkosti.. Menjalnik ni hotel v prsoti tek, sklopka ruži, gume pri frgazarju razpokane, slabi stiki, tresoča prva zavora, luščenje barve, ipd, ipd.. Sklopka pa menjalnik sta nasploh kritična. Drugače pa so tudi lastniki Cometov, ki so z njimi zadovoljni in niso imeli problemov.. Vendar jaz poznam kar nekaj motoristov s temi motorji in lahko rečem, da jih je več imelo kakšne težave kot ne Lahko pa za začetek prebereš celotno temo na forumu, precej piše o težavah, ki se pojavljajo. Je pa definitivno daleč najcenejši motor, za to kar ti ponuja. Kar se tiče performansou sem zelo zadovoljen z njim, dovolj dobra lega, dovolj moči za kosanje tudi s kakim resnejšim motorjem.. Kakorkoli že odločitev je tvoja, če se boš odločil za nakup, ti želim srečno roko pri izbiri.. Da boš zbral takega, ki te ne bo zezal :) Popravljeno September 10, 2006. Popravil DeX
hahcy Objavljeno September 10, 2006 Opozori Objavljeno September 10, 2006 ja cena je ta prava! za tak letnik. splača se mi ga kupit ker so do zdaj zgubili polovico cene nasplosno mi je všeč. to je pa res eni majo sreco drugi ne. .) koliko km pa si ze naredu z njim? :?
Jure Objavljeno September 10, 2006 Opozori Objavljeno September 10, 2006 12k. Trenutno je pri serviserju in čaka na reden servis, na ponovno popravilo sklopke ker spet ruži za popizdit, ter na zamenjavo gum pri frgazarju. Če ne bi toliko zgubili cene ti motorji, bi ga že zdavnaj prodal in kupil kaj kvalitetnejšega. Zdaj pa bom pač potrpel še par let z njim, da se nabere dovoljšen kupček za kaj boljšega, ker s 600k, ki bi jih dobil zanjga, si nimam kaj pomagat .)
Stric Burek Objavljeno September 10, 2006 Opozori Objavljeno September 10, 2006 pozdravljeni! jaz pa kopujem Hyosung Comet 650 :OK: POznam enega ki bi ga zamenjal ali prodal. Kupu bo CBR600F ker mu V2 ne paše, je pa reku da ni imel še nobenega problema, ima letnik 2005 ali 2004, nism siguren... Je pa črne barve... Če te zanima PM :OK:
hahcy Objavljeno September 10, 2006 Opozori Objavljeno September 10, 2006 prosim! že naprej hvala. iz kje pa je?
mrki Objavljeno September 11, 2006 Opozori Objavljeno September 11, 2006 Tudi jaz poznam nekoga ki proda črnega husota :blush: oglasi se na PM.
bojca Objavljeno September 11, 2006 Opozori Objavljeno September 11, 2006 Tud jst prodajam svojega crnega lepotca. Vec na PM. Drugace pa sem bil vceraj z njim v Portorozu. Jst pa se enih 100ksit motoristov:) lp B
hahcy Objavljeno September 12, 2006 Opozori Objavljeno September 12, 2006 Hvala za ponudbe! Že vem za motor že ta teden bo doma :OK: ce se kaj ne zalomi :)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se