2AE Objavljeno Marec 1, 2002 Opozori Objavljeno Marec 1, 2002 ... Motosvetovcem, ker ste polepšali stran z imenovanjem MK Moto Guzzi Slovenija in Barbaro povzdignili v trenutno najbolj poznano motoristko v Sloveniji. Lp vsem, ki ste že začeli ali pa še cakate sezono, 2AE
RAN Objavljeno Marec 1, 2002 Opozori Objavljeno Marec 1, 2002 Ja Barbara je res ena fejst punca. lp RAN
lojzi Objavljeno Marec 1, 2002 Opozori Objavljeno Marec 1, 2002 quote: Ja Barbara je res ena fejst punca. lp RAN RAN, a ti mogoče Guzzija kupuješ, ker sem te opazu na njihovem forumu? Al ti je sam Barbara tolk ušeč ?? Lojzi ma vas rad Popravil/a - lojzi dne 01/03/2002 ob 10:26:53
RAN Objavljeno Marec 1, 2002 Opozori Objavljeno Marec 1, 2002 quote: RAN, a ti mogoče Guzzija kupuješ, ker sem te opazu na njihovem forumu? Al ti je sam Barbara tolk ušeč ?? Lojzi ma vas rad Popravil/a - lojzi dne 01/03/2002 ob 10:26:53 Da mi je Barbara všeč ne boš zvedel. Guzzi ? Kaj pa vem - kot opcija ostane, ampak bolj malo verjetna. Še vedno je ta mali BMW na prvem mestu. lp RAN
HHV Objavljeno Marec 27, 2002 Opozori Objavljeno Marec 27, 2002 Pišev v to temo, ker se mi zdi najprimernejša za mojo pohvalo. Ravnokar sem namreč prebral Fantazijske vtise. Globoko se klanjam avtorjem in željno čakam novih zapisov. Sem neroden za pisat, kaj takega pa željno preberem. Lep pozdrav Horjo
Gregs Objavljeno Marec 27, 2002 Opozori Objavljeno Marec 27, 2002 Horjo, ne skrbi, Fantazijski vtisi se bodo pisali naprej... ... ko pride primeren trenutek in inspiracija... Lahko pa tudi sam kaj napises... ---------------------------------- Cilj ni želja, temveč uresničitev!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se