SiR Objavljeno Marec 24, 2005 Opozori Objavljeno Marec 24, 2005 Skratka - že 2 leti se ga išče, pa se ga ne najde .. hočem rečt: imamo še skonfiguriran UltraBBs ... ampak nihče ne bo dialal z modemi .. .ergo ga morm opostavit na IP ... well ... ;) pol pa SLMR pa gasssaaaaaaaaa :D uu taglines ,here I kam :D
Codeine Objavljeno Marec 24, 2005 Opozori Objavljeno Marec 24, 2005 Skratka - že 2 leti se ga išče, pa se ga ne najde .. hočem rečt: imamo še skonfiguriran UltraBBs ... ampak nihče ne bo dialal z modemi .. .ergo ga morm opostavit na IP ... well ... ;) pol pa SLMR pa gasssaaaaaaaaa :D uu taglines ,here I kam :D ← Pa res... jaz še tudi imam arhiviran celoten BBS... BBS rulez! :yea2: :yea2: samoodarhiviraminstartampress!
SiR Objavljeno Marec 24, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Marec 24, 2005 torej ... najdt mormo FOSSIL za TCP/IP...
Einherjar Objavljeno Marec 24, 2005 Opozori Objavljeno Marec 24, 2005 Ja, ja... dobri stari cajti BBSov ne pa ta pussy internet :)
Einherjar Objavljeno Maj 5, 2005 Opozori Objavljeno Maj 5, 2005 Ampak fossila pa še vedno nimamo :( ← U jebemte, legenda, tebe pa nisem pricakoval tukaj :)
yan Objavljeno Maj 5, 2005 Opozori Objavljeno Maj 5, 2005 Hey :) Ja, sicer sem član že par let, ampak do sedaj ni bilo $ za kaj lepega dvokolesnega, tako da nisem kaj dosti bral - zdaj pa zgleda, da se veter obrača, in evo mene :)
Einherjar Objavljeno Maj 5, 2005 Opozori Objavljeno Maj 5, 2005 Cool yan, pa kej se pri nas v Clubhouse-u oglasi. Bomo kako pivo unicili... Btw: zgornji link ima fossil driverje.
yan Objavljeno Maj 5, 2005 Opozori Objavljeno Maj 5, 2005 re clubhouse - it's a deel :beer2: Tiste sem pa že čekiral pred časom, ampak noben ne dela kul pod 2k/xp.. Zgleda da bo treba eno w95 mašino postavit v kot, če bomo hoteli bbs-at.
Einherjar Objavljeno Maj 5, 2005 Opozori Objavljeno Maj 5, 2005 Zgleda da bo treba eno w95 mašino postavit v kot, če bomo hoteli bbs-at. ← A to je pa problem? Kaj pa ce bi kar dos masino postavil (ves kako bi letelo na eni za danasnje razmere "kurcevi" masini)
yan Objavljeno Maj 5, 2005 Opozori Objavljeno Maj 5, 2005 A se ti da? Prispevam čas za administracijo UltraBBS-a :) (boš cosysop! :OK: :D)
SiR Objavljeno Maj 5, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Maj 5, 2005 A se ti da? Prispevam čas za administracijo UltraBBS-a :) (boš cosysop! :OK: :D) ← šajze, a že podkupnine letijo? :D
Einherjar Objavljeno Maj 5, 2005 Opozori Objavljeno Maj 5, 2005 A se ti da? Prispevam čas za administracijo UltraBBS-a :) (boš cosysop! :OK: :D) ← What - again... mas kako masino? kolega je mel se pred kratkim dos 6.22 na CDju :) :) Al bi raj kake winblowse 95 Kaj pa mogoce kak FreeBSD pa gor telnet bbs (da ne bomo modemizirali - jaz ga niti nimam vec)
yan Objavljeno Maj 5, 2005 Opozori Objavljeno Maj 5, 2005 What - again... mas kako masino? kolega je mel se pred kratkim dos 6.22 na CDju :) :) Al bi raj kake winblowse 95 Kaj pa mogoce kak FreeBSD pa gor telnet bbs (da ne bomo modemizirali - jaz ga niti nimam vec) ← Saj to je point, telnet BBS - zato pa rabim TCP/IP <-> fossil driver, ker hočem točno UltraBBS :) ali smo 100% oldskool ali nismo nič :D
Einherjar Objavljeno Maj 6, 2005 Opozori Objavljeno Maj 6, 2005 Saj to je point, telnet BBS - zato pa rabim TCP/IP <-> fossil driver, ker hočem točno UltraBBS :) ali smo 100% oldskool ali nismo nič :D ← Pa glih ultraBBS? Ah well, tudi to je neka privlacnost...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se