pupa Objavljeno Marec 24, 2005 Opozori Objavljeno Marec 24, 2005 Namreč hočem iti k staršem,ki so na Krvavcu na vikendu že cel teden, ampak ker sem brez avta je to v bistvu problem. Problem je tudi v tem, ker avtobus vozi samo, če je dovolj potnikov. Nekako pa ne bi rada ob 7h prišla na postajo s polno bojno opremo, da ugotovim, da ne bo vozil, ker sem tam sama...... Če kdo slučajno gre, se priporočam za prevoz. Sem v šiški, kar pomeni, da se itak skoraj da ne mimo pelješ.... gor pa te čaka kak čaj ali dva ali kaj alkoholnega za spit, pa lahko tudi poležavanje pred našo bajtico.......
pupa Objavljeno Marec 24, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Marec 24, 2005 No še enkrat napišem: odhod v soboto, 26.3. - enkrat zjutraj - dopoldne......
SiR Objavljeno Marec 24, 2005 Opozori Objavljeno Marec 24, 2005 žal, tudi jaz ne ... mogoče pa - ne, shit, on tudi ne ...
pupa Objavljeno Marec 24, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Marec 24, 2005 Ok...... v nadaljevanju bom mogla očitno prosjačiti ali bi me kdo zapeljal :cry: :whistle: .)
AREA Objavljeno Marec 24, 2005 Opozori Objavljeno Marec 24, 2005 pupa, čakam da me prosiš...na kolenih :worship:
Godfather Objavljeno Marec 24, 2005 Opozori Objavljeno Marec 24, 2005 pupa, čakam da me prosiš...na kolenih :worship: ← A boš imel odpete hlače :lol1:
AREA Objavljeno Marec 24, 2005 Opozori Objavljeno Marec 24, 2005 A boš imel odpete hlače :lol1: ← pregrešne misli...hitro k spovedi! :krneki:
Godfather Objavljeno Marec 24, 2005 Opozori Objavljeno Marec 24, 2005 pregrešne misli...hitro k spovedi! :krneki: ← Na srečo nisem veren tako da s spovedjo :fight2: ne bo nič :grrr
pupa Objavljeno Marec 24, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Marec 24, 2005 pupa, čakam da me prosiš...na kolenih :worship: ← Kaj misliš, da mi moj ego tega ne bi dopustil, če bi res smatrala, da se splača?? ma ne poznaš...... jaz vedno za višje cilje :OK: torej :worship: te lepo prosim :winkiss:
AREA Objavljeno Marec 24, 2005 Opozori Objavljeno Marec 24, 2005 Kaj misliš, da mi moj ego tega ne bi dopustil, če bi res smatrala, da se splača?? ma ne poznaš...... jaz vedno za višje cilje :OK: torej :worship: te lepo prosim :winkiss: ← pupa sobota je dan rezerviran za fuzbal :grim
pupa Objavljeno Marec 24, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Marec 24, 2005 pupa sobota je dan rezerviran za fuzbal :grim ← jah..... sej boš do 10h nazaj.... takrat se sigurno fuzbal še ne začne....... ane? ma sej te hecam malo .)
SiR Objavljeno Marec 24, 2005 Opozori Objavljeno Marec 24, 2005 Pupa, nisi mu prave lizike ponudla :P
AREA Objavljeno Marec 24, 2005 Opozori Objavljeno Marec 24, 2005 Pupa, nisi mu prave lizike ponudla :P ← Vidis Sym, take so danes ženske, pol se pa sprašujemo zakaj je tolk samomorov... :ninja:
kekec III Objavljeno Marec 24, 2005 Opozori Objavljeno Marec 24, 2005 ....ali bi me kdo zapeljal :cry: :whistle: .) ←
kekec III Objavljeno Marec 24, 2005 Opozori Objavljeno Marec 24, 2005 Ok...... v nadaljevanju bom mogla očitno prosjačiti ali bi me kdo zapeljal :cry: :whistle: .) ← moj profil...
tejcy Objavljeno Marec 26, 2005 Opozori Objavljeno Marec 26, 2005 bi slo sam bom najbrz km drugam izkoristla to soboto :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se