Ice Objavljeno Marec 4, 2002 Deli Objavljeno Marec 4, 2002 ...sta dve nadaljevanki v strip-obliki,ki se jih da dobiti preko www.bestseller.co.at v vec jezikih (ang,ger,fra itd.). nemske "verzije" se dobi tudi pri gericke,louis,polo. BTW....tisto v "bulldogu" bom zbrisal. ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR. Popravil/a - Ice on 04/03/2002 08:21:08 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lucky Objavljeno Marec 4, 2002 Deli Objavljeno Marec 4, 2002 Sem mal pogledal na tvoj link, Ice, pa ne najdem ničesar v ang. ali fr. Saj če se odločim za nakup, lahko itak naročim original iz francije. Sam so ti stripi blazno dragi, glede na to, koliko branja nudijo, zato me je zanimalo, če jih kdo pri nas že ima. (škrtpozanimanjupress) Burn to be wild Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Marec 4, 2002 Avtor Deli Objavljeno Marec 4, 2002 hmm....videl..... potem pa probaj tukaj; sicer nemska stran,mogoce pa pomaga. http://www.joe-bar-team.de/index.html ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Marec 4, 2002 Avtor Deli Objavljeno Marec 4, 2002 tukaj pa motomania z vsemi marketing-artikli (majce,salce itd) http://www.eichborn.de/katalog/equipment/c....x=13&SUCHE.y=6 ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vrho1679 Objavljeno Marec 4, 2002 Deli Objavljeno Marec 4, 2002 A je kje na netu še kaka angleška verzija. ... matr sem pameten ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Marec 4, 2002 Avtor Deli Objavljeno Marec 4, 2002 quote: A je kje na netu še kaka angleška verzija. motomania se mi zdi da ne,joe bar sem ze videl v anglescini.probaj pri bestsellerju,on bi jih naj imel,ali pa vsaj bil zmozen jih dobaviti.bom pa se malo pogledal po netu. ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lucky Objavljeno Marec 4, 2002 Deli Objavljeno Marec 4, 2002 Ice, ne se tok matrat, saj po netu lahko tudi sam poiščem. Thanks anyway. Je pa tko, da bom verjetno zadevo enkrat naročil iz francije, ker je tam najceneje. Burn to be wild Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se