daneb Objavljeno December 8, 2009 Opozori Objavljeno December 8, 2009 Kot bi kapelico na kolesa postavil,ha ha pa brez zamere!!! Tale moj prejšnji je pa še bolj podoben "kapelici".
LooLekSLO Objavljeno December 8, 2009 Opozori Objavljeno December 8, 2009 Kot bi kapelico na kolesa postavil,ha ha pa brez zamere!!! Haha. Še dobro, da nisem edini takšnega mnenja hvala za minuse Tale moj prejšnji je pa še bolj podoben "kapelici". To pa ni glih kapelica. S takim avtom je v takem vremenu prav prijetno "lazit" po brezpotjih. grepavl, thumper, Alla in 11 others 6 8
Guest Brumer Objavljeno December 9, 2009 Opozori Objavljeno December 9, 2009 Haha. Še dobro, da nisem edini takšnega mnenja hvala za minuse To pa ni glih kapelica. S takim avtom je v takem vremenu prav prijetno "lazit" po brezpotjih. Zdaj vidiš koliko nas imajo radi na tem forumu in to, če samo svoje skromno(ampak utemeljeno) menje poveš,ki je seveda povsem namestu.Ti si dobil 5 minusov, jaz pa za mojo strokovnost samo 10 Bravo umski maloposetneži !!!!! suhi, Gregc, brotherr6 in 34 others 11 26
suhi Objavljeno December 9, 2009 Opozori Objavljeno December 9, 2009 (popravljeno) ...če samo svoje skromno(ampak utemeljeno) menje poveš,ki je seveda povsem namestu... Joj joj joj, Brumči moj. Prvo se seveda spotaknem ob "utemeljeno mnenje". Očitno ti šola življenja (baje si v drugih bil bol tako tako) ni dala ravno definicije, kaj utemeljeno mnenje je, pa ne bi bilo slabo, če malo uporabiš tole reč pred seboj (na katero tipkaš) pa malo preveriš po internetu, stavim da je kje več kot odlično napisano in jasno ti bo kaj hitro, zakaj je tam ne le 10 temveč celo 12 minusov. Drugo me hitro zbode to, da je tvoje "mnenje povsem na mestu" (slovnično sem izpopolnil, pa me ne kregat zarad tega). Zanimivo, da je na mestu, če pa je tema "GALERIJA", kjer je seveda več kot na mestu, da se utemeljeno mnenje izrazi. Daj ga biksat no. Bi blo res fino, če bi pomagal le v temah, kjer si mojster, ostale veleumne izjave pa prepustil drugim mojstrom Se strinjaš? Hvala - se iskreno opravičujem za OFFtopic, a "mulec" kot sm, mi ne da miru, da tu pa tam ne posežem malo vmes ajd Popravljeno December 9, 2009. Popravil suhi LRR, Miha27, maus in 14 others 12 5
GRUNF Objavljeno December 10, 2009 Opozori Objavljeno December 10, 2009 Zdaj vidiš koliko nas imajo radi na tem forumu in to, če samo svoje skromno(ampak utemeljeno) menje poveš,ki je seveda povsem namestu.Ti si dobil 5 minusov, jaz pa za mojo strokovnost samo 10 Bravo umski maloposetneži !!!!! IDI SE ZDRAVIT........POD NUJNO..... Evo pa še enga minuska ti stisnem, ko ti že tak hasne..... domina, xyznanixyz, Fritz in 10 others 6 7
GRUNF Objavljeno December 10, 2009 Opozori Objavljeno December 10, 2009 Bom še jaz mojedva pripopal!!!! Dukato 3 lit. 160 Ks in nov BMW-120 d Cupe 178 Ks. Še ženkico zraven prilimaj....... daneb, klimbra, grepavl in 7 others 5 5
vapotek Objavljeno December 10, 2009 Opozori Objavljeno December 10, 2009 jaz pa za mojo strokovnost samo 10 Bravo umski maloposetneži !!!!! OK, naj ti bo, sem ti še jaz enega pripopal...ker si pač ti. dore, TADEJ46, carmagedon in 9 others 5 7
vapotek Objavljeno December 10, 2009 Opozori Objavljeno December 10, 2009 Še ženkico zraven prilimaj....... Ne kliči hudiča stari, a si pozabil, da jemljem tablete za srce... klimbra, xyznanixyz, hilton in 7 others 5 5
klimbra Objavljeno December 10, 2009 Opozori Objavljeno December 10, 2009 Joj joj joj, Brumči moj. Prvo se seveda spotaknem ob "utemeljeno mnenje". Očitno ti šola življenja (baje si v drugih bil bol tako tako) ni dala ravno definicije, kaj utemeljeno mnenje je, pa ne bi bilo slabo, če malo uporabiš tole reč pred seboj (na katero tipkaš) pa malo preveriš po internetu, stavim da je kje več kot odlično napisano in jasno ti bo kaj hitro, zakaj je tam ne le 10 temveč celo 12 minusov. Drugo me hitro zbode to, da je tvoje "mnenje povsem na mestu" (slovnično sem izpopolnil, pa me ne kregat zarad tega). Zanimivo, da je na mestu, če pa je tema "GALERIJA", kjer je seveda več kot na mestu, da se utemeljeno mnenje izrazi. Daj ga biksat no. Bi blo res fino, če bi pomagal le v temah, kjer si mojster, ostale veleumne izjave pa prepustil drugim mojstrom Se strinjaš? Hvala - se iskreno opravičujem za OFFtopic, a "mulec" kot sm, mi ne da miru, da tu pa tam ne posežem malo vmes ajd Jebat ga......važn, da ima BMW. Primitivno hvaljenje, bizarnost na 3 potenco...... TADEJ46, sjeng, thumper in 12 others 8 7
vapotek Objavljeno December 10, 2009 Opozori Objavljeno December 10, 2009 Primitivno hvaljenje, bizarnost na 3 potenco...... Ampak jaz sem mu pa vseeno malo fauš. Ne avta, še manj mopeda, še dosti manj bajte, niti najmanj babe..........ampak tistih klobas, ki jih ma v kleti obešene, sem mu pa res!!! hilton, Gregc, dore in 6 others 4 5
GRUNF Objavljeno December 10, 2009 Opozori Objavljeno December 10, 2009 Ampak jaz sem mu pa vseeno malo fauš. Ne avta, še manj mopeda, še dosti manj bajte, niti najmanj babe..........ampak tistih klobas, ki jih ma v kleti obešene, sem mu pa res!!! He, he he ......si zakompleksan, ha?? grepavl, Gregc, daneb in 2 others 3 2
hilton Objavljeno December 10, 2009 Opozori Objavljeno December 10, 2009 He, he he ......si zakompleksan, ha?? daneb, klimbra in Gregc 3
vapotek Objavljeno December 10, 2009 Opozori Objavljeno December 10, 2009 He, he he ......si zakompleksan, ha?? Vsaj en, ki ve kak je to... :evilgrin: brembo, daneb, Gregc in 3 others 3 3
hilton Objavljeno December 10, 2009 Opozori Objavljeno December 10, 2009 Vsaj en, ki ve kak je to... repita lahko samo na en način tiče na šank aja saj pravijo kdo vlki avto vozi....... ma malega brembo, maus, daneb in 1 other 2 2
vapotek Objavljeno December 10, 2009 Opozori Objavljeno December 10, 2009 kdo vlki avto vozi....... ma malega In obratno seveda tudi... daneb, brembo, GRUNF in 2 others 4 1
Guest Brumer Objavljeno December 26, 2009 Opozori Objavljeno December 26, 2009 Točno tako, kdor malega vozi ima velik gobec in obratno!!!! Ps:pa še težko se vanjga spravi! vuk76, Gregc, carmagedon in 16 others 7 12
oilpower Objavljeno December 26, 2009 Opozori Objavljeno December 26, 2009 Točno tako, kdor malega vozi ima velik gobec in obratno!!!! Ps:pa še težko se vanjga spravi! HA,HA...Bravo! Res je hecno kako se lastniki malih vozičkov vedno tolažijo s tem, da imajo "večjega". He,he,he... hajoktejn, klimbra, halls in 4 others 2 5
thumper Objavljeno December 29, 2009 Opozori Objavljeno December 29, 2009 HA,HA...Bravo! Res je hecno kako se lastniki malih vozičkov vedno tolažijo s tem, da imajo "večjega". He,he,he... jst imam majhnega... ga pa zato lahko parkiram v vsako luknjo...tudi majhno... DXR16, hajoktejn, carmagedon in 7 others 7 3
Guest Brumer Objavljeno December 29, 2009 Opozori Objavljeno December 29, 2009 Majhen pa živ je enakovreden,pa sploh še hitr povrhu !!! grepavl, Cartman, dzekNiklson in 12 others 5 10
favorit Objavljeno Januar 2, 2010 Opozori Objavljeno Januar 2, 2010 (popravljeno) hm :naughty: ... Popravljeno Januar 2, 2010. Popravil favorit mopedist5, hajoktejn, Gregc in 6 others 8 1
Senna Objavljeno Januar 2, 2010 Opozori Objavljeno Januar 2, 2010 Moj vetrovnik sergini, bajkr88, timson in 2 others 4 1
T Objavljeno Januar 5, 2010 Opozori Objavljeno Januar 5, 2010 Naša Črna raketa... Gregc, DAMI34, sergini in 4 others 6 1
T Objavljeno Januar 5, 2010 Opozori Objavljeno Januar 5, 2010 Aja pa se delovčk... silber wagn je pa veliko bolj zabaven od Honde v snegu bajkr88, v3sn4, Gregc in 2 others 3 2
Cilindr Objavljeno Januar 25, 2010 Opozori Objavljeno Januar 25, 2010 Še moj Lepotc=) Kr sposobna zadeva=) Gregc, Tomozuki, bajkr88 in 1 other 3 1
filozof Objavljeno Maj 3, 2010 Opozori Objavljeno Maj 3, 2010 tole je pa moja ladja... logarr, bajkr88 in Gregc 2 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se