Stric Burek Objavljeno April 10, 2008 Opozori Objavljeno April 10, 2008 s temle se pa jest okol vozim, ko je zunaj mrzlo ali dežuje Hud spojler :whistle: molotov 1
Jstdoma Objavljeno April 11, 2008 Opozori Objavljeno April 11, 2008 Moja Mazda 626 letnik 1993 2.0i 16V 4WD
Tomozuki Objavljeno April 11, 2008 Opozori Objavljeno April 11, 2008 Izgleda pa kljub 15-im letom kot iz salona! :worship:
Original-One Objavljeno April 11, 2008 Opozori Objavljeno April 11, 2008 to je pa moj dirkalnik VTAAAAK :P
kađiva Objavljeno April 13, 2008 Opozori Objavljeno April 13, 2008 evo jo mojo Cuore Sportivo...če je že motor italijan naj bo pa še avto :P :evilgrin:
pupe9 Objavljeno April 14, 2008 Opozori Objavljeno April 14, 2008 Zdravo vidim, da nekateri vozite alfe ,naj vam predstavim svojo 156 2,4 jtd let 99. Lep pozdrav in srečno vožnjo!
T Objavljeno April 15, 2008 Opozori Objavljeno April 15, 2008 JAAAAAA, ALFISTI :worship: :evilgrin: :worship: 1.9 JDT 2003
Grilzz Objavljeno April 15, 2008 Opozori Objavljeno April 15, 2008 (popravljeno) Ko smo ravno tako lepo alfistično razpoloženi. Še tazadnja prava alfa! :naughty: (že drugič, sam je tak leeeeepaaa :) Začuda imam vse slike samo na zimskih gumah! Popravljeno April 15, 2008. Popravil Grilzz
Vojč Objavljeno April 15, 2008 Opozori Objavljeno April 15, 2008 (popravljeno) Ko smo ravno tako lepo alfistično razpoloženi. še moja malenkost... Popravljeno April 15, 2008. Popravil Vojč
avro Objavljeno April 16, 2008 Opozori Objavljeno April 16, 2008 ta pa ni moj... sm ga pa slikal pred tovarno Rolls-Royce v Chichister-ju. Na žalost v tovarni nisem smel slikat.
antares Objavljeno April 16, 2008 Opozori Objavljeno April 16, 2008 to je pa moj dirkalnik VTAAAAK :P Živo rdeča barva v tem odtenku ni ravno višek zadržane elegance. Ob pogledu na mojega se še Policija zaustavi.
MarduK Objavljeno April 16, 2008 Opozori Objavljeno April 16, 2008 Živo rdeča barva v tem odtenku ni ravno višek zadržane elegance. Ob pogledu na mojega se še Policija zaustavi. Seveda, saj je zadolžena za to, da kontrolira kje se odlagajo kosovni odpadki ;)
LRR Objavljeno April 16, 2008 Opozori Objavljeno April 16, 2008 Ampak ste res sami alfisti tle :rolleyes: T volan si obleči v usnje, verjemi da ti ne bo žal
T Objavljeno April 16, 2008 Opozori Objavljeno April 16, 2008 JAAAAAA, ALFISTI :worship: :evilgrin: :worship: 1.9 JDT 2003 1.9 JTD :fredy:
girox Objavljeno April 16, 2008 Opozori Objavljeno April 16, 2008 Alfisti? Avtomobili s kratkotrajno lepim dizajnom (po par letih izgledajo kot konzerva) in kvaliteti, pri kateri si lahko srecen, ce se ti ne odvije kolo v naslednjem ovinku.
T Objavljeno April 16, 2008 Opozori Objavljeno April 16, 2008 Alfisti?Avtomobili s kratkotrajno lepim dizajnom (po par letih izgledajo kot konzerva) in kvaliteti, pri kateri si lahko srecen, ce se ti ne odvije kolo v naslednjem ovinku. @girox
ralfek2 Objavljeno April 16, 2008 Opozori Objavljeno April 16, 2008 Alfisti?Avtomobili s kratkotrajno lepim dizajnom (po par letih izgledajo kot konzerva) in kvaliteti, pri kateri si lahko srecen, ce se ti ne odvije kolo v naslednjem ovinku. Nisem voznik Alfe, vendar mislim, da si ga glede dizajna kar pošteno biksnil, vsaj kar se tiče zunanjih linij in oblin. Glede kvalitete pa avtomobila nikoli ne kritiziram, če ga nekaj časa tudi sam nisem posedoval. Morda jo pa res kvaliteta postavlja v neenakovreden položaj s tekmeci?
girox Objavljeno April 16, 2008 Opozori Objavljeno April 16, 2008 Nisem voznik Alfe, vendar mislim, da si ga glede dizajna kar pošteno biksnil, vsaj kar se tiče zunanjih linij in oblin. Glede kvalitete pa avtomobila nikoli ne kritiziram, če ga nekaj časa tudi sam nisem posedoval. Morda jo pa res kvaliteta postavlja v neenakovreden položaj s tekmeci? dizajn nemskih avtomobilov je nadaljevanje; pri alfah so razlike med generacijami take, kot da bi jih delale povsem druge tovarne. Ko gre model ven iz proizvodnje je zato ponavadi pravi old-timer iz 60.let (kot fotka tistega alfista prej). O ne-kvaliteti ni vredno izgubljati besed ali stavkov.
kađiva Objavljeno April 16, 2008 Opozori Objavljeno April 16, 2008 (popravljeno) dizajn nemskih avtomobilov je nadaljevanje; pri alfah so razlike med generacijami take, kot da bi jih delale povsem druge tovarne. Ko gre model ven iz proizvodnje je zato ponavadi pravi old-timer iz 60.let (kot fotka tistega alfista prej). O ne-kvaliteti ni vredno izgubljati besed ali stavkov. včasih sem imel v profilu podpis "LIFE IS TO SHORT TO DRIVE A GOLF DIESEL" kar na hitro pove moje mnenje o vseh švabskih kantah :evilgrin: al pa ta stavek mi je tud zelo všečen,...sicer tukaj je avtor govoril o motociklih, a primerjavo bi lahko z lahkoto namenil tudi avtomobiloma... "je lahko boljši od BMWja? Tega odgovora ne uspem potegniti iz rokava, pa čeprav sem s terenskimi BMWji veiko prevozil z vsemi modeli. Guzzi je drugačen. Mehkejša filozofija stoji za tem motociklom. Zdi se mi, da mu pristoji kravata. Razumete?" no namesto BMW in Moto Guzzi si zamislimo VW in Alfa Romeo :rolleyes: Popravljeno April 16, 2008. Popravil kađiva
Gixxer Objavljeno April 16, 2008 Opozori Objavljeno April 16, 2008 Alfisti?Avtomobili s kratkotrajno lepim dizajnom (po par letih izgledajo kot konzerva) in kvaliteti, pri kateri si lahko srecen, ce se ti ne odvije kolo v naslednjem ovinku. tipicni stavek vsakega, ki avta nikoli ni vozil. To je ze peta alfa pri hisi, probleme imeli samo z eno, pa se to so vse porihtali. Vsaka na 100 tisoce km, saj mama dela v LJ in se tja vozi vsakodnevno itd. Isto govorite kot za ducatije, kao da sam crkujejo itd., v resnici ga pa se noben v zivljenju ni imel in ga vrjetno nikoli nebo. Sploh ni dvom, da so japonske masine prakticno neunicljive, amapk take bedarije ko pa eni govorite, to pa je ze malo hudo...v glavnem tako sem reko, tipicni odgovor nekoga, ki je pac cul, da italjani pa crkujejo
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se