BIF Objavljeno Julij 16, 2020 Opozori Objavljeno Julij 16, 2020 Ob 15. 7. 2020 ob 0:31, smasher pravi: ajde un "sport" so malo pošpegali oblike pri roverju A? Mislimd a za tiste z velkimi kolesi lahko samo sanjamo v EU.. tiste gume in modularna vrata pri nas? Dvomim... če gremo že na US jajca, .. je treba it na velka jajaca : Ma saj imaš že zdaj Forda Rangerja...ampak to so pick-up-i...zadaj listnato vzmetenje...če nimaš ravno 10 vreč cementa na kripi poskakuje kot zajec na terenu. Nekaj kar pa ima obliko terenca...brez kripe zadaj, pa seveda, da je robustno...ima nek odmik od tal...pa že težko najdeš...oz.pri nas sploh ne. Razni SUV-i so samo napihnjena jajca, ki se razlijejo na prvem večjem kuclju. Quest 1
ligenjček Objavljeno September 24, 2020 Opozori Objavljeno September 24, 2020 Bmflar, VS800 in trebor 3
Akito Objavljeno September 25, 2020 Opozori Objavljeno September 25, 2020 ...sem zadnjič imela na enem tripu parkiran moj mopedek poleg tegale oldija ?... Tedybear, thumper, Bmflar in 3 others 6
Quest Objavljeno September 29, 2020 Opozori Objavljeno September 29, 2020 Odšel. 11,5 let pri nas in 200k km je dost. Poseben, udoben in angleški. Nekaj lažjega (-1000kg) malo manjšega in udobnega nabavil. Udoben, poskočnejši, urejen. Pač nemški. trebor, bajkr88, a79 in 5 others 8
smasher Objavljeno September 29, 2020 Opozori Objavljeno September 29, 2020 Udoben? Bolj udoben od angleža? Neki nizek strop zgleda zadaj in majhen prtljažnik (v primerjavi z angležem).
Quest Objavljeno September 29, 2020 Opozori Objavljeno September 29, 2020 pred 14 minutami, smasher pravi: Udoben? Bolj udoben od angleža? Neki nizek strop zgleda zadaj in majhen prtljažnik (v primerjavi z angležem). Jp. Bolje od Discota. Sem tudi sam presenečen. Oba na blazinah. Na nemcu lahko trdoto nastavljaš. Nemc ga prekaša. Nizek strop ja. Sedim zadaj izza voznika dobro kljub višini 186 cm. Vozniški nastavljen na mene. Manj prostora seveda je pa to čisto drug namen avta. Prtljažnik pa kilav. Položna šipa itd. Samo ne potrebujem več tolikšnega. Eden samostojen v Lj, druga gre drugo leto na faks. Ostala z mami sama. trebor in Bmflar 2
trebor Objavljeno Oktober 26, 2020 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2020 Še moje ljudsko vozilo. Letos pripeljan iz D. Letnik ´19, 135 Kw, 7 stopenjski DSG, naložen z vso mogočo opremo. Možnost prestavljanja ob volanu, aktivni tempomat, panoramska streha, ... Lp Robert RobiRoberto, Bmflar, Mavti in 5 others 8
Popularna objava smasher Objavljeno November 21, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno November 21, 2020 (popravljeno) treba nazaj udarit proti tem nemškutarjem... FIAT POWAAAHHHHHH..... zloženi po starosti, najmlajši tipo 2020, najstarejši 1978 vsi avti so seveda bencinarji samo oldtajmer, ki ga počasi obnavljam je dizl... ps: še mini garaža... Popravljeno November 21, 2020. Popravil smasher Bmflar, thumper, Kaldu in 11 others 12 2
Bmflar Objavljeno December 2, 2020 Opozori Objavljeno December 2, 2020 (popravljeno) Letošnji avto leta Popravljeno December 2, 2020. Popravil Bmflar Fazer03, smasher, RobiRoberto in 2 others 4 1
Samo Jaz Objavljeno December 14, 2020 Opozori Objavljeno December 14, 2020 Bmw X3 M paket zunaj, znotraj. Vsa oprema. bajkr88, skalar36, maus in 1 other 4
smasher Objavljeno December 14, 2020 Opozori Objavljeno December 14, 2020 Meni je všeč ozadje na 4, fotografiji, Doblo, Panda, Punto Verjamem da se avto fantastično pelje ampak meni je notranjost teh nemških avtov zmeraj ena taka žalost.... gumbi in plastika na armaturki v sredini isti ko na kombijih.. zadaj za potnike ena zatožna klop... Novejši avti so tudi katastrofa, ena tablica za inštrumente, druga tablica v sredini z infotejnment... in to je to ostalo narisano z ravnilom.
Bmflar Objavljeno December 15, 2020 Opozori Objavljeno December 15, 2020 pred 15 urami, smasher pravi: Verjamem da se avto fantastično pelje ampak meni je notranjost teh nemških avtov zmeraj ena taka žalost.... gumbi in plastika na armaturki v sredini isti ko na kombijih.. zadaj za potnike ena zatožna klop... Novejši avti so tudi katastrofa, ena tablica za inštrumente, druga tablica v sredini z infotejnment... in to je to ostalo narisano z ravnilom. Izgleda, da se še nisi vozil z dobrim nemcem Opel ni lih taprau Švaba Ne vem no, meni so top ! Frenk 67, skalar36, Samo Jaz in 4 others 7
smasher Objavljeno December 15, 2020 Opozori Objavljeno December 15, 2020 1 minute ago, Bmflar said: Izgleda, da se še nisi vozil z dobrim nemcem Opel ni lih taprau Švaba Ne vem no, meni so top ! Ta zgornja slika je točno to kar me moti, armaturka narisana z ravnilom in ena velka tablica v sredini,.kje je tle dizajn? Ta spodnja slika je dosti lepša, malce razbite ravne linine z okroglimi zračniki, ena krivulja na strani sopotnika... Tukaj je nekaj dano na notranji dizajn. Bmflar 1
Bmflar Objavljeno December 15, 2020 Opozori Objavljeno December 15, 2020 (popravljeno) Ob 29. 9. 2020 ob 23:27, smasher pravi: Udoben? Bolj udoben od angleža? Neki nizek strop zgleda zadaj in majhen prtljažnik (v primerjavi z angležem). Popolnoma dovolj je udoben, 5 se nas je peljalo do Dunaja brez neke utrujenosti ali da bi kdo z glavo v strop butal ? Hladilnikov pa tako ne vozim - to dela trgovec, ki mi ga proda ? pred 7 minutami, smasher pravi: Ta zgornja slika je točno to kar me moti, armaturka narisana z ravnilom in ena velka tablica v sredini,.kje je tle dizajn? Ta spodnja slika je dosti lepša, malce razbite ravne linine z okroglimi zračniki, ena krivulja na strani sopotnika... Tukaj je nekaj dano na notranji dizajn. Se mi je zdelo, zato sem dal take velike razlike ? Meni niso všeč korejci .... pa Škode ? ... ampak cenene plastike pa nisem najdu Popravljeno December 15, 2020. Popravil Bmflar skalar36, Samo Jaz, Demon in 2 others 5
Popularna objava Bmflar Objavljeno November 12, 2021 Popularna objava Opozori Objavljeno November 12, 2021 MARE 65, kronik, Mavti in 9 others 12
smasher Objavljeno Januar 29, 2022 Opozori Objavljeno Januar 29, 2022 Ooooooo neeeee... podlegel sem modi.... SUV sem kupil... Samo ga moram vsaj malo splaknit preden ga slikam za forum (ki ste tle sami šminkerji ) maxxa in Kugelschreiber 2
SAR-Solo Adventure rider Objavljeno Januar 30, 2022 Opozori Objavljeno Januar 30, 2022 Fiat Panda 4X4 ??? ??? smasher in Kugelschreiber 1 1
Scarabeo 500 Objavljeno Januar 30, 2022 Opozori Objavljeno Januar 30, 2022 pred 12 urami, smasher pravi: Ooooooo neeeee... podlegel sem modi.... SUV sem kupil... Samo ga moram vsaj malo splaknit preden ga slikam za forum (ki ste tle sami šminkerji ) Ni to, staraš se. Kugelschreiber, smasher in maxxa 1 2
smasher Objavljeno Januar 30, 2022 Opozori Objavljeno Januar 30, 2022 Evoga ta "najboljši" SUV... Malo ljubezni bo rabu, pa kramparce in bo kul. Mavti, Scarabeo 500, Zok in 5 others 8
Tedybear Objavljeno Januar 30, 2022 Opozori Objavljeno Januar 30, 2022 Fiat je zakon. Nikol ne bo kvaliteten, kot nemec ali Đapanezer, ampak onadva nikoli, nikoli ne bosta imela te FIAT duše. ? Kugelschreiber, smasher in vandrovec 2 1
vandrovec Objavljeno Januar 30, 2022 Opozori Objavljeno Januar 30, 2022 pred 21 minutami, Tedybear pravi: Fiat je zakon. Nikol ne bo kvaliteten, kot nemec ali Đapanezer, ampak onadva nikoli, nikoli ne bosta imela te FIAT duše. ? Škoda, ker nimajo v ponudbi eno št. večje Pande, naslednika Sedici...500 X ni ravno to. Tedybear 1
smasher Objavljeno Januar 30, 2022 Opozori Objavljeno Januar 30, 2022 9 minutes ago, vandrovec said: Škoda, ker nimajo v ponudbi eno št. večje Pande, naslednika Sedici...500 X ni ravno to. Renegade, samo je ene 10k preveč 4x4 verzija. vandrovec 1
Endlich Objavljeno Januar 30, 2022 Opozori Objavljeno Januar 30, 2022 https://avtolog.si/ Tale stran je zelo uporabna, če kdo kupuje rabljen avto. Precej podatkov od št. Km po letih, starost lastnikov, območje, tehnični pregledi, ... se vidi. Vendar le zq SLO. Če pa kdo pozna podobno stran za Nemčijo naj prilepi link.
Kugelschreiber Objavljeno Januar 30, 2022 Opozori Objavljeno Januar 30, 2022 7 hours ago, Tedybear said: Fiat je zakon. Nikol ne bo kvaliteten, kot nemec ali Đapanezer, ampak onadva nikoli, nikoli ne bosta imela te FIAT duše. ? Fiat, alfa, lancia….ducati guzzi aprilia, stvari z dušo DAMI34, Tedybear, GregorM in 1 other 4
Tedybear Objavljeno Januar 30, 2022 Opozori Objavljeno Januar 30, 2022 Zdej manjka samo še tista, ponarodela: Zakaj se vsi lastniki Alf osebno poznajo?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se