Furioso Objavljeno Marec 4, 2002 Opozori Objavljeno Marec 4, 2002 Znano komu??? Sex is not the answer. Sex is the question. "YES" is the answer! Popravil/a - Furioso on 04/03/2002 10:04:54
Gregs Objavljeno Marec 4, 2002 Opozori Objavljeno Marec 4, 2002 Jep. Ze videl, ampak vseeno dobro... ---------------------------------- Cilj ni želja, temveč uresničitev!
lojzi Objavljeno Marec 4, 2002 Opozori Objavljeno Marec 4, 2002 Jest to večkrat vidim, pa ne na tako zanimivem ozadju. Kako bi rekel, vmesnik z any key je mal drugačen! Lojzi ma vas rad
Gregs Objavljeno Marec 4, 2002 Opozori Objavljeno Marec 4, 2002 quote: Jest to večkrat vidim, pa ne na tako zanimivem ozadju. Kako bi rekel, vmesnik z any key je mal drugačen! Ja, podlaga tipk ni tako prijetno mehka... ---------------------------------- Cilj ni želja, temveč uresničitev!
suzuki Objavljeno Marec 4, 2002 Opozori Objavljeno Marec 4, 2002 Hola! In jest bedak sem sel sefa hecat, naj mi kupi FLAT screen... IDIOT!!! Tacgale hocem!!! LP suzuki
Ice Objavljeno Marec 4, 2002 Opozori Objavljeno Marec 4, 2002 kje se pa dobi taksna tipkovnica? moj monitor je se v redu.... ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.
Dr. MadMan Objavljeno Marec 4, 2002 Opozori Objavljeno Marec 4, 2002 Jaz bi tudi imel tak zaslon in vmesnik. Master of disaster
Lucky Objavljeno Marec 4, 2002 Opozori Objavljeno Marec 4, 2002 hmm, jaz sem pa skromen. Punca naj mi dajo svojo majčko in se še enkrat slika. (dvemuhinaenmahpress) Burn to be wild
klimbra Objavljeno Marec 4, 2002 Opozori Objavljeno Marec 4, 2002 ma jest bi tut s telefonsko dobr skoz pršu!!!!!!!!!! Klimbra.....saj le najmehkejši je dovolj nežen
alfonso Objavljeno Marec 4, 2002 Opozori Objavljeno Marec 4, 2002 quote: ma jest bi tut s telefonsko dobr skoz pršu!!!!!!!!!! Klimbra.....saj le najmehkejši je dovolj nežen A nebi hotel prej obraza videt?? LP Alfonso
D.J. Objavljeno Marec 4, 2002 Opozori Objavljeno Marec 4, 2002 tista pika na podvratnem delu je zelo zanimiva
YZFgeorge Objavljeno Marec 4, 2002 Opozori Objavljeno Marec 4, 2002 Hmmmm.....To sem pa že nekje videl (ne mislim napisa). Accelerate 'till you see God ....then brake.
Ghost_R1 Objavljeno Marec 4, 2002 Opozori Objavljeno Marec 4, 2002 Fury jaz pa slike ne vidim zakaj? Go in peace!
klimbra Objavljeno Marec 4, 2002 Opozori Objavljeno Marec 4, 2002 quote: quote: ma jest bi tut s telefonsko dobr skoz pršu!!!!!!!!!! Klimbra.....saj le najmehkejši je dovolj nežen A nebi hotel prej obraza videt?? LP Alfonso Vse kar je ženski bolj podobno kot Janica Kostelić je sprejemljivo.Takih , ki to niso....je pa na tem svetu zlo mal.Torej CIFROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Bom kar reskiral. Klimbra.....saj le najmehkejši je dovolj nežen
Climber Objavljeno Marec 4, 2002 Opozori Objavljeno Marec 4, 2002 quote: A nebi hotel prej obraza videt?? Ma ne vsega pokvart, za tipkovnico to cisto zadostuje Eni so srecni drugi pa trezni LP Climber
Lindau Objavljeno Marec 4, 2002 Opozori Objavljeno Marec 4, 2002 quote: Fury jaz pa slike ne vidim zakaj? Go in peace! UUUUU ne ves kaj zamujas!!!! We are in this together!
Gregs Objavljeno Marec 4, 2002 Opozori Objavljeno Marec 4, 2002 quote: Je to produkt Silicon Valley In? Se sekiras? Prav dobro izpade... lepo umetnisko delo... ---------------------------------- Cilj ni želja, temveč uresničitev!
Gregs Objavljeno Marec 4, 2002 Opozori Objavljeno Marec 4, 2002 quote: tista pika na podvratnem delu je zelo zanimiva Uuuuu.... saj se mi je zdela znana!!!!! Jao, jih bom dobil po grbi, ko bo to prebrala, da je nisem prepoznal!!!!! SAJ TO JE MOJA PUNCA!!!!!! Ampak ce dobro premislim: kaj se je pa pustial takole slikati, da se vsi vi slinavci nad njo naslajate?!?!!? Ji bom ze dal vetra!!!!! ---------------------------------- Cilj ni želja, temveč uresničitev!
Brrrm Objavljeno Marec 4, 2002 Opozori Objavljeno Marec 4, 2002 quote: SAJ TO JE MOJA PUNCA Jaz se sekiram ne. Ti pa... Brrrm
Gregs Objavljeno Marec 5, 2002 Opozori Objavljeno Marec 5, 2002 quote: Ti pa... ... tudi ne... ---------------------------------- Cilj ni želja, temveč uresničitev!
RAN Objavljeno Marec 5, 2002 Opozori Objavljeno Marec 5, 2002 A je Ctrl levi gumbek, Alt desni gumbek, Del pa spodaj ? lp RAN
cyc Objavljeno Marec 5, 2002 Opozori Objavljeno Marec 5, 2002 Hmmm ... BSOD never looked this good! Zgleda bistveno bolje kot kak kernel panic ce nastavitev LILO sesujem Ampak na prikazanem vmesniku sta samo dva knofa ... fury! vecjo sliko! (kerkretenjeseltamslikorezatpress) -- Andraz, cyc
Gregs Objavljeno Marec 5, 2002 Opozori Objavljeno Marec 5, 2002 quote: Hmmm ... BSOD never looked this good! Zgleda bistveno bolje kot kak kernel panic ce nastavitev LILO sesujem Ej, saj nisem ravno butelj v informatiki (kaj delam v njej?!), ampak je pa cyc res en geek! A kdo ve, kaj ej hotel povedati s tem?!?!?!?! ---------------------------------- Cilj ni želja, temveč uresničitev!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se