jezdec Objavljeno Marec 28, 2005 Opozori Objavljeno Marec 28, 2005 Mene pa zanima, zakaj motosvetovi administratorji za določene klube ne želijo objaviti na prvi strani prireditve, ki se bo odvijala. Za nekatere druge klube pa objavijo za vsako malomanj kot pizza parti malenkost. Prav rad bi dobil uradni odgovor. :hmm:
SiR Objavljeno Marec 28, 2005 Opozori Objavljeno Marec 28, 2005 Zagotovo ga boš dobil od usposobljenega osebna, t.j. Administratorjev samih. Do takrat pa zadevo zaklepam. Bosta Admina že objavila svoj odgovor. Howgh. PS: si probal na PM kaj uprašat, ali e-mail info@motosvet.com?
Noise Objavljeno Marec 28, 2005 Opozori Objavljeno Marec 28, 2005 Mene pa zanima, zakaj motosvetovi administratorji za določene klube ne želijo objaviti na prvi strani prireditve, ki se bo odvijala. Za nekatere druge klube pa objavijo za vsako malomanj kot pizza parti malenkost. Prav rad bi dobil uradni odgovor. :hmm: Objava novic je vezana na urednika novic, mene, oziroma v primeru dileme, na skupno odločitev lastnikov.
Priporočene objave