Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Zanima me, če se kdo od vas (pol)profesionalno/amatersko ukvarja z glasbeno produkcijo? S tem mislim predvsem na na ljudi na drugi strani studijskega okenca (studijski tehniki, producenti, ipd.).

Za dotičnega imam par vprašanj :huh: ...

Objavljeno

ce ne drugega imam nekaj znanja s snemanja nasih treh plat.

Objavljeno

tudi jaz sem se nekaj trudil v tej smeri, teorije in delavnic je vrh glave, me pa že nekaj časa mika, da bi se malce resneje vrgel v tovrstne tehnikalije in produkcijo, zato iščem nekoga, ki bo podaril kakšen ogled studia, kakšno uro prakse, kakšno prisostvovanje snemanjem, ipd.

:blush:

Objavljeno
... iščem nekoga, ki bo podaril kakšen ogled studia, kakšno uro prakse, kakšno prisostvovanje snemanjem, ....

Mogoce pa jest lahko. Sam bom mogu najprej tipa vprasat....kar zna trajat, ker nimam njegovega tulifona. Ko ga srecam....te potem obvestim.

:)

Objavljeno

Jest pa poznam enga.... radio Triglav Jesenice- tonski tehnik. Če rabš, lohk pobaram

Objavljeno

huh, live produkcija je nekaj čisto drugega kot klasična snemalna studio produkcija, ki me interesira..

Objavljeno

Moj mentor z njegovim bandom si LASTIJO glasbeni studio. Ga bom mal povprasal naslednjič ko pride do mene :naughty:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!