Špilferderber Objavljeno Marec 30, 2005 Opozori Objavljeno Marec 30, 2005 Zanima me, če se kdo od vas (pol)profesionalno/amatersko ukvarja z glasbeno produkcijo? S tem mislim predvsem na na ljudi na drugi strani studijskega okenca (studijski tehniki, producenti, ipd.). Za dotičnega imam par vprašanj :huh: ...
Einherjar Objavljeno Marec 30, 2005 Opozori Objavljeno Marec 30, 2005 ce ne drugega imam nekaj znanja s snemanja nasih treh plat.
Špilferderber Objavljeno Marec 30, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Marec 30, 2005 tudi jaz sem se nekaj trudil v tej smeri, teorije in delavnic je vrh glave, me pa že nekaj časa mika, da bi se malce resneje vrgel v tovrstne tehnikalije in produkcijo, zato iščem nekoga, ki bo podaril kakšen ogled studia, kakšno uro prakse, kakšno prisostvovanje snemanjem, ipd. :blush:
Einherjar Objavljeno Marec 30, 2005 Opozori Objavljeno Marec 30, 2005 aaa... tukaj pa ti ne morem pomagati...
Kruse Objavljeno Marec 30, 2005 Opozori Objavljeno Marec 30, 2005 ... iščem nekoga, ki bo podaril kakšen ogled studia, kakšno uro prakse, kakšno prisostvovanje snemanjem, .... Mogoce pa jest lahko. Sam bom mogu najprej tipa vprasat....kar zna trajat, ker nimam njegovega tulifona. Ko ga srecam....te potem obvestim. :)
lojzek Objavljeno Marec 31, 2005 Opozori Objavljeno Marec 31, 2005 Jest pa poznam enga.... radio Triglav Jesenice- tonski tehnik. Če rabš, lohk pobaram
Špilferderber Objavljeno Marec 31, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Marec 31, 2005 huh, live produkcija je nekaj čisto drugega kot klasična snemalna studio produkcija, ki me interesira..
bassko Objavljeno April 1, 2005 Opozori Objavljeno April 1, 2005 Moj mentor z njegovim bandom si LASTIJO glasbeni studio. Ga bom mal povprasal naslednjič ko pride do mene :naughty:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se