Banjo Objavljeno Junij 30, 2019 Opozori Objavljeno Junij 30, 2019 Koča je odprta še samo danes, nato do nadaljnega zaprta. Oskrbnika Hermina in Mirko zaradi zdravstvenih težav žal ne zmoreta več. Me prav zanima, kdaj bom spet pil "srčno moč", kot vsak konec tedna zadnjih nekaj let. Snečer 1
Snečer Objavljeno Julij 1, 2019 Opozori Objavljeno Julij 1, 2019 (popravljeno) Atipična varianta čez Pohorje, Dravograd-Maribor. Tudi mimo Partizanke, kjer so letos imeli pijanico MS enduraši. Zgleda, da je to ne trefpunkt objestnežev , jih je bilo nekaj, vsi brez tablic. Popravljeno Julij 1, 2019. Popravil Snečer Quest in Bmflar 2
schwantz Objavljeno Julij 22, 2019 Opozori Objavljeno Julij 22, 2019 Pristovški Storžič (A). In pogled na naš Storžič... RobiRoberto, breg in igc1 3
Snečer Objavljeno Julij 28, 2019 Opozori Objavljeno Julij 28, 2019 Malo sem se shodil na Pagu. Vzpon na Sv. Vid. Pag - Sv. Vid.gpx Akito, igc1, breg in 4 others 7
schwantz Objavljeno Julij 29, 2019 Opozori Objavljeno Julij 29, 2019 Grahovše (806m) - Dom pod Storžičem (1123m) - M. Poljana (1325m) - V. Poljana (1410m) - Grahovše En fajn krog... RobiRoberto, a79, Snečer in 4 others 6 1
Popularna objava BIF Objavljeno Avgust 31, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 31, 2019 Naj bo kar tukaj, ker je Sabotin tudi hrib....recimo. Vsaj 1x letno si kljub obveznostim cela družina vzamemo vikend samo zase. Tokrat in ker že dolgo nismo bili tam, smo izbrali Brda...bolj na slepo...po intuiciji. Danes smo izbrali Sabotin in okolico....seveda le delček a prečudovito. Srečali prekrasne ljudi in jedli preokusne jedi. Na splošno pa moram reč, da toplejših ljudi že dolgo nisem srečal....kot kaže ta pregovorna sinergija med Primorci in Štajerci še kako deluje. Izjemni vtisi nas bodo gotovo v kratkem pripeljali nazaj....komaj čakamo. J.a.m.e.s, Akito, gandi in 7 others 10
Snečer Objavljeno September 1, 2019 Opozori Objavljeno September 1, 2019 pred 13 urami, BIF pravi: Naj bo kar tukaj, ker je Sabotin tudi hrib....recimo. Vsaj 1x letno si kljub obveznostim cela družina vzamemo vikend samo zase. Tokrat in ker že dolgo nismo bili tam, smo izbrali Brda...bolj na slepo...po intuiciji. Danes smo izbrali Sabotin in okolico....seveda le delček a prečudovito. Srečali prekrasne ljudi in jedli preokusne jedi. Na splošno pa moram reč, da toplejših ljudi že dolgo nisem srečal....kot kaže ta pregovorna sinergija med Primorci in Štajerci še kako deluje. Izjemni vtisi nas bodo gotovo v kratkem pripeljali nazaj....komaj čakamo. tenere 700? kakšen komentar? čigav, zakaj itd.?
BIF Objavljeno September 1, 2019 Opozori Objavljeno September 1, 2019 Bil parkiran v vasici Šmartno v Brdih. Avstrijske tablice. Kratek komentar videnega....če bi bil brez in zdaj kupoval bi bila moja....za moj način vožnje in uporabo ...po videnem sodeč...idealna. Ker pa že imam malo starejši ideal...ostane trenutno tako kot je. Deluje pa presenetljivo robustno...kar je meni všeč. Je jasno, da če gre po tleh ne bojo špricnili deli naokoli. Mavti in Snečer 2
CINDAPP Objavljeno September 5, 2019 Opozori Objavljeno September 5, 2019 Za spremembo po tujih bregih in na vrhu še koncert lokalcev....
bajkr88 Objavljeno September 8, 2019 Opozori Objavljeno September 8, 2019 Ob 5. 9. 2019 ob 21:50, CINDAPP pravi: Za spremembo po tujih bregih in na vrhu še koncert lokalcev.... slik ni....
Popularna objava Akito Objavljeno September 13, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno September 13, 2019 ...malo po Pohorju... Bmflar, domina, skofk in 10 others 10 3
Banjo Objavljeno September 23, 2019 Opozori Objavljeno September 23, 2019 Po slabih treh mesecih je koča na Žavcarjevem vrhu ponovno odprta - z novimi oskrbniki. J.a.m.e.s, Bmflar, BIF in 2 others 4 1
Kaldu Objavljeno September 23, 2019 Opozori Objavljeno September 23, 2019 Jutranji pogled na Kalški greben, potem pa po blondinke. Bmflar, Tedybear, Akito in 4 others 7
izibajker Objavljeno Oktober 21, 2019 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2019 Zanimiv video o pohodu po tejle trasi lahko najdete na tem linku: Tedybear, RobiRoberto in Akito 3
Tedybear Objavljeno Oktober 26, 2019 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2019 Vceraj......sprehod (kasneje mi je bilo jasno, da predolg in prenaporen) skozi dolino macesnov. Parking na planini Blato (12€) - ti vzamejo Bohinjci. Pa potem planina pri Jezeru - planina Dedno polje - planina Ovčarija - koča pri Sedmerih - po dolini Sedmerih navzgor - Prehodavci - Vratca (najvišja točka mal pod 2200 m/nm) - za Kopico -pa spet Dedno polje in do avta. 9 ur najprej ogrevanja, potem uživanja, pa še več uživanja, potem že zmerni mater, pa še večji mater in potem že pasmater, ker sem si vzel prevelik zalogaj glede na to, koliko sem letos lenaril, kar se hribolazenja tiče. breg, gandi, schwantz in 6 others 9
STAR Objavljeno Oktober 26, 2019 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2019 (popravljeno) Popravljeno Oktober 26, 2019. Popravil STAR igc1 1
BIF Objavljeno Oktober 28, 2019 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2019 Ob 26. 10. 2019 ob 8:25, Tedybear pravi: Vceraj......sprehod (kasneje mi je bilo jasno, da predolg in prenaporen) skozi dolino macesnov. Parking na planini Blato (12€) - ti vzamejo Bohinjci. Pa potem planina pri Jezeru - planina Dedno polje - planina Ovčarija - koča pri Sedmerih - po dolini Sedmerih navzgor - Prehodavci - Vratca (najvišja točka mal pod 2200 m/nm) - za Kopico -pa spet Dedno polje in do avta. 9 ur najprej ogrevanja, potem uživanja, pa še več uživanja, potem že zmerni mater, pa še večji mater in potem že pasmater, ker sem si vzel prevelik zalogaj glede na to, koliko sem letos lenaril, kar se hribolazenja tiče. Si imel pa vrhunsko družbo.... Drugače pa lepaaaa tura....
Tedybear Objavljeno Oktober 28, 2019 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2019 Hvala....če misliš psičko..ja, je kar velik po hribih (hči pa Zetor= kandidat za zeta) jo vlačita na celodnevne ture vsak vikend. Če si pa mislil družbo macesnov...nad 1600 jih je zmanjkal...
BIF Objavljeno Oktober 28, 2019 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2019 .....mislil sem na najboljšo pasjo družbo.... Dobra je....
Snečer Objavljeno November 1, 2019 Opozori Objavljeno November 1, 2019 Poleti čez Pohorje, zdaj pa še preko (S-J) Poldnevni izlet
Kričač Objavljeno November 7, 2019 Opozori Objavljeno November 7, 2019 https://www.24ur.com/novice/crna-kronika/pogorel-dom-na-okreslju.html RobiRoberto, BIF in Tedybear 3
vandrovec Objavljeno April 5, 2020 Opozori Objavljeno April 5, 2020 Izolacijski sprehodi... CINDAPP, Akito, BIF in 3 others 5 1
Popularna objava Tedybear Objavljeno Julij 24, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 24, 2020 (popravljeno) Že pred več kot 20. leti, me je ta tura zmatrala. Pošteno. Sedaj še toliko bolj. Ampak ima predele,, oziroma dele, ki so mi top. Iz Vršiča po Kopiščarjevi skozi prednje okno na Prisojnik (Prisank). Zavarovana plezalna pot. Čez vrh potem do vstopa v Jubilejno, pa skozi zadnje okno navzdol. Z Ajdovsko deklico iz oči v oči Pod oknom dohitevam Nemki... Izstop iz okna Na vrhu Jubilejna, speljana okoli Prisanka, v glavnem po naravnih policah in prehodih. Zelo, zelo zračna na nekaterih mestih Zadnje okno Izstop iz zadnjega okna......mal zajle, malo skob Tja dol bo treba...v zatrep Mlinarice, pod Razor "Kva pa ti tle, homo sapiens"...gledal smo se vsaj 3, 4 minute. Se niso umaknili, dokler jih ni prišla iskat "tastara" Pogled nazaj.....zadnji spust Potem pa še dobri dve uri dobesedno okoli rit u varžet nazaj proti Vršiču. Musklfiber je seveda v presežkih. Občutek, da sem si spet privoščil , pa tudi. Popravljeno Julij 24, 2020. Popravil Tedybear LunaticFringe, kaizer, 3nity in 13 others 13 3
Snečer Objavljeno Julij 27, 2020 Opozori Objavljeno Julij 27, 2020 Začel sem s pripravami in uvajal novo mlado planinko (18+) Sv. Ilija (Biokovo) tomaz69, Akito, RobiRoberto in 3 others 5 1
Snečer Objavljeno Julij 29, 2020 Opozori Objavljeno Julij 29, 2020 Še eno smer sem "vzel" in uvajal novo planinko, v začetku kar normalen trail, nato pa precej nevarno prečenje (plezanje( po grebenu po ostrih skalah. Upravičeno napisano "opasno". Poskoka k sreči nisva srečala. Sokolić (Drvenik) Bmflar in RobiRoberto 1 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se