Popularna objava Tedybear Objavljeno Julij 31, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 31, 2020 (popravljeno) Ko sem se odločal za naslednjo turo, se nisem mogel spomniti, kdaj sem nazadnje spil kak pir pri koči na Doliču. Al je od tega 15, 20 ali celo več let. Nič. Cilj določen. Že mal čez 4:00 iz Vrat na Luknjo. Ravno dan se je naredil. Potem po plezalni (čez Plemenice - bivša Bambergova) nad severno steno. Cilj mi je bil vrh Sfinge, vrh Triglava me ne gane več. Od tam na Dolič na klobaso in pir. Mikalo me je, da bi šel po poti Mire Marko Debelakove po Kanjavčevih policah še na Prehodavce. Ampak...že telih 1600 višinskih, pa v tej vročini, me je pobralo. Drugič. Dol v Zadnjico, do nadmorske 1400, od tam pa nazaj na Luknjo, malo pod 1800. Pa dol v Vrata. Cilj za naslednjič - določen. Ogrevanje do Luknje Lepo speljana pot čez Plemenice Na koncu poti pogled nazaj v Vrata Sfinga v ospredju Pir že hladijo Kar so zgradili Italijani pred 90 leti..... ........še vedno zelo uporabno Za finale je bilo treba še tle gor.... Popravljeno Julij 31, 2020. Popravil Tedybear skalar36, CINDAPP, Ninč. in 8 others 10 1
Popularna objava Snečer Objavljeno Avgust 12, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 12, 2020 Malo smo se "zaplezali" maus, mladench, Tedybear in 12 others 13 2
maus Objavljeno Avgust 12, 2020 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2020 pred eno uro, Snečer pravi: Malo smo se "zaplezali" A si bil prvič?
Snečer Objavljeno Avgust 12, 2020 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2020 pred 12 minutami, maus pravi: A si bil prvič? Po tej poti prvič, sicer tretjič. Malo sem uvajal prvopristopnico če že gre gor, naj gre v stilu. maus, Tedybear in RobiRoberto 2 1
Tedybear Objavljeno Avgust 12, 2020 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2020 (popravljeno) Ne vidim pasu in samovarovalnega sistema. Nekam #češko belgijsko podcenjevanje# slutim.......? Jeklenica služi za varovanje, vlečeš in oprijemaš se naravnih oprimkov....ni čudno, da morajo zajle menjati na 10 let, če služijo za obešanje, namesto za pripenjanje...? Popravljeno Avgust 12, 2020. Popravil Tedybear
Snečer Objavljeno Avgust 12, 2020 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2020 Pravkar, Tedybear pravi: Ne vidim pasu in samovarovalnega sistema. Nekam #češko belgijsko podcenjevanje# slutim.......? ovira pri plezanju ti si se pripenjal?
Tedybear Objavljeno Avgust 12, 2020 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2020 Ja...zadnjih 15 do 20 let se vedno. Mal sem odrasel V tem času, mal je pa povezano z službo. V sosednji pisarni imam dva GRSjevca, in ko jih poslušam, kakšne modele vlečejo zadnja leta iz hribov, se človek mora zamisliti. Ninč., a79, schwantz in 1 other 4
Snečer Objavljeno Avgust 12, 2020 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2020 pred 3 minutami, Tedybear pravi: Ja...zadnjih 15 do 20 let se vedno. Mal sem odrasel V tem času, mal je pa povezano z službo. V sosednji pisarni imam dva GRSjevca, in ko jih poslušam, kakšne modele vlečejo zadnja leta iz hribov, se človek mora zamisliti. Varnost je res na prvem mestu, po drugi strani pa včasih, kjer je res nevarno, nimaš kam pripeti karabina. Tu čez Plemenice imaš dva "skoka", kjer ni nobenih varoval, iz obeh strani pa prepad. pred 13 minutami, Tedybear pravi: Ne vidim pasu in samovarovalnega sistema. Nekam #češko belgijsko podcenjevanje# slutim.......? Jeklenica služi za varovanje, vlečeš in oprijemaš se naravnih oprimkov....ni čudno, da morajo zajle menjati na 10 let, če služijo za obešanje, namesto za pripenjanje...? Sploh če je stena navpična in "gladka" lepo se primeš za zajlo, zato je tam itak morajo menjat, ker rjavijo. Pač uporabiš vse, kar je na voljo. IF7, schwantz in Tedybear 2 1
schwantz Objavljeno Avgust 22, 2020 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2020 Sončni vzhod iz Viševnika Akito, Tedybear, Snečer in 5 others 5 3
Snečer Objavljeno Avgust 31, 2020 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2020 Včeraj še malo za zaključek počitnic ena pred kosilom po Pohorju Do Areha ni bilo žive duše Tedybear, skalar36, CINDAPP in 2 others 3 2
Tedybear Objavljeno September 5, 2020 Opozori Objavljeno September 5, 2020 (popravljeno) Na Debelo peč iz Krme. Dobrih 1000 višincev v dveh urah in pol. Ker je pot tako STRMA, da sem imel občutek, kot da vsakič stopim na stol, al celo mizo. Tja gor.... Vse zaparkirano. Tosc in Vernar....vmes Bohinjska vratca Desno Rjavina, levo pa.... Planina Klek, zadaj Stol v sredini Planina Zajavornik in veriga spodnjih Bohinjskih gora Vse poti vodijo na Debelo peč Postaja Debela peč. Avtobus prihaja na glavni kolodvor, vlak na prvi tir..... Popravljeno September 5, 2020. Popravil Tedybear schwantz, RobiRoberto, Frenk 67 in 5 others 6 2
Ninč. Objavljeno September 9, 2020 Opozori Objavljeno September 9, 2020 Bilo kuda, Vitafit svuda... Velika planina ? ? VS800 in RobiRoberto 1 1
Tedybear Objavljeno November 13, 2020 Opozori Objavljeno November 13, 2020 (popravljeno) Evo, delo na domu. Resno. Zlate vode (nad smučiščem Viševnik) Po eni uri v breg še tamle gor.... Na Viševniku....levo Ablanca, Studorski preval, Veliki Draški vrh, zadaj Tosc. Lepo se vidi pot do Vodnikove koče. Pleme vrlih Bohinjcev še v megli...oziroma "že od nekdaj" Mora bit zraven.... Kilometer nižje Krma Ne samo Bohinj...tudi Dežela in Marost v megli V glavnem...čez smučišče na Viševnik, potem na Srenjski preval (v sredini) pa levo na Mali Draški vrh (tam sva se dobesedno zaplezala na brezpotju), nazaj na preval, pa dol na Jezerca in potem nazaj na Rudno polje. Tale Korona in omejitve me bojo res "zhebale". Popravljeno November 13, 2020. Popravil Tedybear RobiRoberto, Quest, igc1 in 5 others 5 3
Tedybear Objavljeno November 13, 2020 Opozori Objavljeno November 13, 2020 Se oproščam...nekaj sem kiksnil....pa dal dve napačni panoramski. Ta je prava... DAMI34, ALEŠ M, breg in 3 others 5 1
CINDAPP Objavljeno November 17, 2020 Opozori Objavljeno November 17, 2020 Že nekaj dni sama sivina nad nami je blo treba it pogledat kako zgleda nebo pa še zima za povrh... pa se je izplačalo RobiRoberto, igc1, MARE 65 in 5 others 7 1
schwantz Objavljeno November 23, 2020 Opozori Objavljeno November 23, 2020 Živjo... MARE 65, igc1, maxxa in 1 other 1 3
MARE 65 Objavljeno November 23, 2020 Opozori Objavljeno November 23, 2020 pred 10 urami, schwantz pravi: Živjo... Pa kaj si bil na hoduljah...
Popularna objava ALEŠ M Objavljeno November 24, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno November 24, 2020 (popravljeno) Tud jest zadne čase mal na domač hrib hodim ? no ampak samo gor.... dol pa takole ? Popravljeno November 24, 2020. Popravil ALEŠ M tomaz69, Bmflar, Akito in 12 others 12 2 1
Popularna objava Snečer Objavljeno December 13, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno December 13, 2020 Malo sem lazil po hribu MARE 65, RobiRoberto, MiNa in 9 others 11 1
BIF Objavljeno December 13, 2020 Opozori Objavljeno December 13, 2020 Kršiš odloke agencije za civilno letalstvo...? Snečer, Akito, kaizer in 1 other 3 1
Popularna objava Mavti Objavljeno December 13, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno December 13, 2020 Smrekovec ob treh popoldne zadnjo nedeljo pred prvim snegom letos,fantastičen dan MiNa, igc1, RobiRoberto in 7 others 9 1
Popularna objava ALEŠ M Objavljeno December 14, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno December 14, 2020 Sm šu včer mal u hribe pogledat tokrat s smučkami ?⛷️ RobiRoberto, Akito, breg in 13 others 13 3
Popularna objava Snečer Objavljeno December 27, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno December 27, 2020 Šel sem pogledat, če @BIFlovi ribe Tedybear, Scarabeo 500, RobiRoberto in 9 others 11 1
ALEŠ M Objavljeno Januar 9, 2021 Opozori Objavljeno Januar 9, 2021 Dons je bil krasen dan ? https://youtu.be/eJIdHj6ge-o DAMI34, Snečer, schwantz in 3 others 3 3
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se