Gricko Objavljeno Marec 31, 2005 Opozori Objavljeno Marec 31, 2005 pozdravljeni! Imam eno vprašanje v zvezi z forumom! Namreč oddal sem oglas, kjer sem videl da sem naredil napako, vendar ne znam popravit! kje grem lahko nazaj v oglas da ga popravim oz izbrišem?? Hvala!
Thundercat Objavljeno Marec 31, 2005 Opozori Objavljeno Marec 31, 2005 kontaktiraj enega izmed administratorjev.... http://www.motosvet.com/tabla/index.php?ac...ts&CODE=leaders
Noise Objavljeno April 1, 2005 Opozori Objavljeno April 1, 2005 V administracijo malih oglasov prideš z gumbom ADMINISTRACIJA zgoraj desno... glej sliko:
smokey20 Objavljeno Maj 25, 2005 Opozori Objavljeno Maj 25, 2005 zakaj ne morem spremenit mojga oglasa :? K slučajn ne dela kej al kava? :fight2:
Noise Objavljeno Maj 27, 2005 Opozori Objavljeno Maj 27, 2005 zakaj ne morem spremenit mojga oglasa :? K slučajn ne dela kej al kava? :fight2: ← Hmm, ne da bi vedel, mislim, da deluje?
italjet maniac Objavljeno Avgust 20, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2005 Zanima me ce je proti pravilom ce imas v podpisu, naprimer oglas da prodas svoj skuter?? samo tako da nebi naredil napake :D
Noise Objavljeno Avgust 20, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2005 Za takšne stvari se uporabljajo mali oglasi...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se